Ιχθείς αύριο - Αυριανή Πρόβλεψη - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Νοεμβρίου 04, 2017

Ιχθείς αύριο - Αυριανή Πρόβλεψη

 Προβλέψεις για το ζώδιο σας
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα καλό είναι να ασχοληθείς με την μελέτη θεμάτων που σου τραβούν το ενδιαφέρον και αναπτύσσουν το πνεύμα σου. Η Κυριακή προσφέρεται για να κάνεις κάτι διαφορετικό και ειδικά η σημερινή δείχνει μια τάση στην πνευματική ανάπτυξη. Η αντιληπτική σου ικανότητα είναι αυξημένη, πράγμα που σε βοηθάει να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις καλύτερα. Οι διαπροσωπικές σου επαφές ευνοούνται μέσα από μια ουσιαστική και ειλικρινή επικοινωνία. Φρόντισε μόνο να μην φερθείς επιπόλαια με κάποιες υποσχέσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου θα έχεις την ευκαιρία να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφο σου, καθώς ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη κάνοντας την επικοινωνία σου παιχνιδιάρικη και άμεση. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μην κάθεσαι σπίτι. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σε γοητεύσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στην δουλειά σου μπορείς να καταφέρεις ότι ακριβώς θέλεις, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή. Καλύτερα να περιοριστείς σε συζητήσεις και σε αρκετή ξεκούραση που θα σου επιτρέψει να ανακτήσεις δυνάμεις. Στα οικονομικά σου συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add