Σχετικά με εμάς - About us - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Νοεμβρίου 13, 2017

Σχετικά με εμάς - About us


About Us | PJWD.Net :: Websites that work for you

Ταυτότητα
Το magazino1.blogspot.gr  είναι σελίδα που φιλοξενείται στην πλατφόρμα της google (blog) και δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο 2011, ενώ οι πρώτες δημοσιεύσεις άρχισαν τον Φεβρουάριο 2012, με το τότε όνομα livegreeknews.blogspot.gr. Η ιδέα  ήταν να δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα με ειδήσεις, άρθρα της καθημερινότητας κτλ. που θα υπάρχουν σε μια σελίδα, σαν κι'αυτή, από ροές δεδομένων που αναγράφονται οι πηγές αναδημοσίευσης ή αποκλειστικά άρθρα, με την αναγραφή "Αποκλειστικά".  Οι 6 κατηγορίες άρθρων που υπήρχαν το 2012 και οι πέντε φίλοι που βοήθησαν στην αρθρογραφία τότε, έγιναν 25 κατηγορίες και 13 συντάκτες το 2013 και με την αλλαγή του ονόματος magazino1.blogspot.gr  και την δημιουργία λογότυπου (αρχικό μαύρο γράμμα Μ και με μπλέ συμβολίζει το 1). 

Επισκεψιμότητα
Η επισκεψιμότητα απο τους 1000 επισκέπτες μηνιαίως,  το 2013 έφτασε τους 10.000/μηνα, ενώ το 2017 οι επισκέψεις ανέρχονται 100.000/μήνα χρονιά ορόσημο για το blog. Πραγματοποιήθηκαν λειτουργικές ανανεώσεις, είναι διαθέσιμο για κινητά και τάμπλετ. Σύντομα θα προστεθεί λογισμικό για χρήση του περιοδικού απο επισκεπτες ΑμεΑ.  Πλέον το περιοδικό ενημερώνεται μόνο από τον δημιουργό του και απο επισκέπτες που στέλνουν τα δικά τους άρθρα στην φόρμα επικοινωνίας ή email.Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό- ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Σχόλια
Επιτρέπονται ευπρεπείς σχολιασμοί, με ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια με ύβρεις, ρατσιστικού περιεχομένου κτλ. θα διαγράφονται, χωρίς ενημέρωση.

Προσοχή
Τα θέματα Υγείας που υπάρχουν στη σελίδα μας δεν υποκαθιστούν ή αντικαθιστούν ή παρακάμπτουν την γνωμάτευση του γιατρού/φαρμακοποιού σας.

Οι αναδημοσιεύσεις που πραγματοποιούμε, συνοδεύονται στο τέλος του κειμένου από πηγή που αναδημοσιεύσαμε .

Δεν φέρουμε ευθύνη εαν το περιεχόμενο που δημοσιεύουμε αποτελεί πολλαπλή αναδημοσίευση, με την πρωτότυπη και πρωτόλεια πηγή να έχει «χαθεί» ή «παραλειφθεί» κατά τη συνεχή  αναπαραγωγή του κειμένου στο διαδίκτυο. Δεν φέρουμε ευθύνη αν το site/blog που είναι η πηγή της αναδημοσίευσης δεν τηρεί τους κανόνες δεοντολογίας ή παρακάμπτει νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν, από λάθος ή εσκεμμένα, αποκρύφτηκε ή παραλείφθηκε ο αυθεντικός συντάκτης ή συγγραφέας, ούτε για τις πηγές που αναφέρονται ή που δεν αναφέρονται.

Για παρατηρήσεις, διορθώσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, πιστοποιώντας ότι είστε νόμιμος κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων και να προβούμε στην αποκατάσταση των σωστών.

Φόρμα επικοινωνίας: Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: