Αυτό είναι το αλάνθαστο σημάδι που δείχνει ότι κάποιος ενδιαφέρεται για εσάς - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2017

Αυτό είναι το αλάνθαστο σημάδι που δείχνει ότι κάποιος ενδιαφέρεται για εσάς

Μια πρόσφατη έρευνα δείχνει ποιο είναι το χαρακτηριστικό σημάδι που δείχνει ότι κάποιος ενδιαφέρεται για εσάς, είτε φιλικά ή ερωτικά.


Ερευνητές παρακολούθησαν την κίνηση του ματιού σε περισσότερους από 100 ανθρώπους, σε ένα πείραμα όπου οι συμμετέχοντες κοιτούσαν φωτογραφίες άλλων ανθρώπων, φίλων ή κάτι περισσότερο από φίλους, σύμφωνα με την Independent . Με το τέλος του πειράματος ανακάλυψαν ότι τα σημεία που κοιτούσαν περισσότερο στη φωτογραφία όσοι ενδιαφέρονταν για ερωτική σχέση ήταν το κεφάλι και το στήθος, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για φιλία, εστίαζαν στα πόδια και τις πατούσες.

Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Archives of Sexual Behavior, αποκαλύπτει επίσης ότι οι μη δεσμευμένοι άνθρωποι κοιτούσαν τη φωτογραφία για περισσότερο χρόνο από εκείνους που βρίσκονταν ήδη σε σχέση.

Η έρευνα παραθέτει:

«Το βλέμμα ήταν έγκυρη απόδειξη ενδιαφέροντος για σχέση. Για τις γυναίκες, το κοίταγμα στο κεφάλι αντιστοιχούσε σε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για φιλία, ενώ για τους άνδρες μαρτυρούσε λιγότερο ενδιαφέρον για φιλία».


Και καταλήγει:

«Αυτά τα ευρήματα δείχνουν ότι οι στόχοι για σχέση και το φύλο πιθανόν να επηρεάζουν τον τρόπο που οι άνθρωποι ελέγχουν το περιβάλλον και ψάχνουν για σχετικές πληροφορίες που συμβαδίζουν με τους στόχους τους».

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα ευρήματά τους δείχνουν πως η ομορφιά δεν είναι τόσο υποκειμενική-αλλά σημασία έχει το τι ψάχνει ο ενδιαφερόμενος όσον αφορά μια πιθανή σχέση.


huffingtonpost.gr via Independent

Δεν υπάρχουν σχόλια: