Η αποχώρηση Σκαρμούτσου από το Master Chef και τα προβλήματα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Νοεμβρίου 14, 2017

Η αποχώρηση Σκαρμούτσου από το Master Chef και τα προβλήματα

Παρελθόν αποτελεί από τη διάσημη εκπομπή μαγειρικής «Master Chef» ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Πλέον ο chef δε θα εμφανίζεται ούτε στο Master Chef, ούτε στο Blind Taste.
«Ισχύει ότι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν θα είναι στο MasterChef 2. Είναι μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού, οι προδιαγραφές για το φετινό MasterChef είναι αρκετά διαφορετικές και πιο απαιτητικές», δήλωσε το προηγούμενο διάστημα η υπεύθυνη του γραφείου τύπου του Star, Ζωρζέτα Ζαχαρτζή. «Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Δημήτρη, είναι τρία χρόνια συνεργάτης, έχει στηρίξει τον σταθμό, απλώς και οι δύο πλευρές είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσουν στο project έτσι όπως θέλουμε να στηθεί».

Τα προβλήματα ωστόσο για τη συνεργασία φαίνεται να είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά. Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε συνέντευξή του, οι υπεύθυνοι ήθελαν να δώσουν στην εκπομπή μια άλλη φόρμα, η οποία δεν ταίριαζε στον chef:

« Νομίζω ότι όλη η ιστορία ήταν ότι ήθελαν να το κάνουν ριάλιτι. Νομίζω ότι ο τυφώνας Survivor που χτύπησε από το δικό σας κανάλι τα υπόλοιπα κανάλια, εξαπλώθηκε σε όλα τα κανάλια. Εγώ δεν συμφωνούσα να γίνει ριάλιτι γιατί είναι ένα concept που είναι εξαιρετικό, καθαρά μαγειρικό και είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει ριάλιτι ένα τέτοιο concept. Είναι ένας διαγωνισμός μαγειρικής. Παίζεται σε πάρα πολλές χώρες στον κόσμο. Δεν έχει γίνει ποτέ ριάλιτι».

Για τις φήμες σχολίασε: «Ακούγονται πάρα πολλά και πολλά από αυτά δεν ισχύουν. Στεναχωριέμαι όταν λέγονται πράγματα, γιατί πέρα από εμένα που ξέρω πως να το αντιμετωπίσω, τα ακούνε και δικοί μου άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι γίνεται και παίρνουν τηλέφωνα. Έφυγα γιατί έπρεπε να φύγω. Νομίζω ότι το project πήγαινε σε έναν τελείως διαφορετικό δρόμο από αυτό που εγώ ξέρω να κάνω. Δηλαδή, τόσα χρόνια που κάνω τηλεόραση είμαι αυτός. Είμαι ο εαυτός μου. Για αυτό νομίζω ότι με αγάπησε και ο κόσμος»

Για την αποχώρησή του δήλωσε:
« Γενικώς δεν υπήρχε περίπτωση να παρατήσω εγώ κάτι στη μέση αν δεν ήταν σοβαρό. Ή να παρατήσω ένα τέτοιο concept στη μέση. Ούτε το κανάλι υπήρχε περίπτωση να παρατήσω, ούτε ένα τέτοιο concept». Όπως αποκάλυψε ο chef έχει ήδη δεχτεί κάποια άλλη τηλεοπτική πρόταση.





Δεν υπάρχουν σχόλια: