Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 18/11 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2017

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 18/11

Η μέρα έχει παραπλανητικό ύφος, αφού ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων! Η επιπολαιότητα και η βιασύνη, μπορεί να οδηγήσουν σε πλάνες, ψέματα και εξαπατήσεις που θα έχουν το κόστος τους! Ας συγκρατήσουμε τα λόγια και τις αποφάσεις μας.
ΚΡΙΟΣ

Μία νέα μέρα ξεκινά και ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Κάποια από τα προσωπικά σου σχέδια θα έχουν τις αναμενόμενες καθυστερήσεις και αυτό θα σου προκαλέσει σύγχυση. Πάρε τον χρόνο σου πριν πάρεις τελικές αποφάσεις και δείξε μεγάλη προσοχή σε συμφωνίες προσωπικές, επαγγελματικές, οικονομικές.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα Κριέ βλέπεις αρκετά πιο σοβαρά από ότι θα έπρεπε μία σχέση ή γνωριμία που έχει αγγίξει έντονα το ενδιαφέρον σου! Συγκρατήσου και περίμενε τον χρόνο να σου δείξει την αλήθεια!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Υπάρχουν συζητήσεις και προτάσεις που θα γίνουν σήμερα στα επαγγελματικά σου! Μην βιαστείς να απαντήσεις θετικά , γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις! Η βιασύνη και η επιπολαιότητα θα τιμωρηθούν!
ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την Παρασκευή αγαπημένε μου Ταύρε, καλό είναι να δείξεις καχυποψία και εγκράτεια στις επικοινωνίες και στις επαφές σου! Κάποιοι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να παραστήσουν τους καλοθελητές, αλλά στην ουσία θα σε βάλουν σε μπελάδες! Κυνήγησε μοναχικά τους στόχους σου χωρίς να στηρίζεσαι πουθενά!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά ζεις στον δικό σου παραμυθένιο κόσμο και κανείς δεν μπορεί να σε βγάλει από αυτό το όμορφο όνειρο που τώρα ζεις! Απόψε οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές για να πετύχεις τις επιθυμίες σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το Α και το Ω της ημέρας είναι να βάλεις προτεραιότητες και πρόγραμμα, όχι μόνο στην ημέρα σου, αλλά και σε όλες τις εργασίες και τις υποχρεώσεις που έχεις ως το τέλος του μήνα! Θα το κάνεις για να μην εκτεθείς !
ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα αγαπημένε μου Δίδυμε κορυφώνεται μία αστρολογική όψη που επηρεάζει άμεσα το δικό σου ζώδιο. Το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, σε κάνει να αναθεωρείς σκέψεις και αποφάσεις του παρελθόντος! Μπορεί να νιώθεις ότι κάποιοι άνθρωποι σε πρόδωσαν, θυμήσου όμως ότι στο πλάι σου έχεις και κάποιους ανθρώπους που σε αγαπούν!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρασκευή με έντονο ερωτικό πόθο αλλά και … ζήλεια! Ακριβώς αυτό θα ζήσεις σήμερα αγαπητέ Δίδυμε! Προσπάθησε να μην κάνεις σενάρια στο μυαλό σου για το μέλλον μίας ερωτικής ιστορίας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες περνάνε φάση ανακατατάξεων και εσύ τώρα πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου! Στα οικονομικά, μπορείς και θα καταφέρεις να κάνεις το κουμάντο σου!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλοι έχουμε φόβους, ανασφάλειες αλλά και στιγμές που θέλουμε για λίγο να μείνουμε μόνοι! Αυτή την Παρασκευή Καρκίνε μου, αισθάνεσαι κούραση και εξάντληση από την εξέλιξη των προσωπικών σου υποθέσεων. Κάνε δώρο στον εαυτό σου περισσότερο ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση και ασχολήσου με δραστηριότητες που σε γεμίζουν!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ρομαντισμός δεν λείπει από την ημέρα, αλλά ούτε και αυτό το καρδιοχτύπι που σε κάνει να νιώθεις και πάλι ζωντάνια! Ακόμα και αν δεν υπάρξει κάποια σπουδαία ερωτική εξέλιξη, εσύ Καρκίνε μου Θα νιώσεις όμορφα απόψε!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι υποχρεώσεις τρέχουν και το ρευστό τελειώνει, μην το παίρνεις όμως κατάκαρδα, γιατί όπως είσαι εσύ, έτσι είναι και άλλα ζώδια αγαπημένε μου Καρκίνε! Δείξε προσοχή στις υπογραφές σου αλλά και στις μικρό – αγορές που θα κάνεις σήμερα! Στα επαγγελματικά μην περιμένεις κάποια σπουδαία εξέλιξη!
ΛΕΩΝ

Αυτή την Παρασκευή υπάρχει έντονη δραστηριότητα γύρω σου Λιοντάρι μου, μόνο που εσύ θα πρέπει να βάλεις σε πρόγραμμα όλα αυτά που πρέπει να κάνεις, για να μην αφήσεις «ξεκρέμαστες» κάποιες υποχρεώσεις σου! Θυμήσου πως δεν είναι πάντα εφικτό να συμφωνούν όλοι μαζί σου, για το λόγο αυτό φρόντισε να αποφύγεις τις κόντρες και τους καβγάδες με το περιβάλλον σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα δεν είναι και τόσο σουπερ για τα ερωτικά σου, υπάρχει μία στασιμότητα, ωστόσο κάνε λίγο υπομονή γιατί το σαββατοκύριακο αλλάζουν τα πλάνα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη να κινείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου στον Υδροχόο, συμβαίνουν εντάσεις και καβγάδες με άτομα του επαγγελματικού σου χώρου! Κράτησε χαμηλούς τόνους … Τα οικονομικά είναι στάσιμα!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού που είσαι Παρθένε μου, αυτή την Παρασκευή επηρεάζεσαι από το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμή από τον Τοξότη, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες! Υπάρχουν κάποιες προσωπικές, οικογενειακές σου υποθέσεις, που σε βάζουν σε διλήμματα και δεν ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς και τι να κάνεις! Μην πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό, συζήτησε, άκουσε, εξέφρασε τις απόψεις σου, πάρε όμως αποφάσεις αργότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτό δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να ερωτευτείς, να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφες στιγμές !Είτε είσαι σε σχέση είτε βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, οι ευκαιρίες για να περάσεις καλά, είναι πολλές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι περίεργη και μυστήρια για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Είναι αυτό που λέμε πως όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει …Υπάρχουν άτομα που μπλέκονται στις προσωπικές σου υποθέσεις και μπλοκάρουν την εργασία και τα οικονομικά σου! Δείξε υπομονή!
ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι Ζυγέ μου ότι αυτό τον καιρό σκέφτεσαι πως και πώς, τρόπους για να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά, να ζήσεις τον έρωτα … Τα επαγγελματικά φαίνεται ότι τα έχεις αφήσει στην άκρη και πολύ κακώς … Αυτή την Παρασκευή θα σου πέσουν μαζεμένες πολλές εκκρεμότητες που θα σου προκαλέσουν στρες. Όσο για την ασυνεννοησία σου με τον περιβάλλον σου; Είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας, για αυτό περιόρισε τις σοβαρές κουβέντες.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Άρη να κινείται στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου , ο έρωτας γίνεται ατίθασος και εσύ πολιορκείς στενά το άτομο που σε ενδιαφέρει! Υπάρχουν σήμερα εξελίξεις και γεγονότα που σε χαροποιούν. Ωστόσο για την ώρα η ερωτική σου ζωή είναι λιγάκι … «άστατη»!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό στάδιο αυτή την Παρασκευή αγαπημένε Ζυγέ και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις ή και καθυστερήσεις σε υποθέσεις που αφορούν την δουλειά σου!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έφτασε επιτέλους η Παρασκευή και εσύ μετράς τα οικονομικά σου, γιατί κάνεις σχέδια για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί …. Πιέζεσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις, σε πιάνουν και κάτι ανασφάλειες με τα συναισθηματικά σου και χαλάς μόνος σου το ωραίο κλίμα της ημέρας αγαπημένε Σκορπιέ! Θυμήσου, δεν γίνεται να τα έχεις πάντα όλα!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι ιδανική για μία αισθηματική συνάντηση που θα σε κάνει να ξεχαστείς από τις έννοιες και τα προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής σου! Ακόμα και αν δεν έχεις σύντροφο, βγες, διασκέδασε, απόλαυσε τη στιγμή το αξίζεις….
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες των επαγγελματικών και των οικονομικών σου φαίνεται να σε προβληματίζουν! Περιόρισε έξοδα και δρομολόγησε εργασίες που πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν!
ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρχονται στιγμές που πρέπει να παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μας… Μία από αυτές τις στιγμές είναι η συγκεκριμένη περίοδο, πόσο μάλλον αυτή η Παρασκευή για σένα αγαπημένε Τοξότη. Με το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων ξέρεις ότι επιτέλους έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις ρότα… Έστω και αν βγαίνεις από την βολή σου, θυμήσου ότι οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τι είναι αυτό που θέλω για το μέλλον των αισθηματικών μου; Αυτό ακριβώς το ερώτημα θα θελήσεις να απαντήσεις αυτή την Παρασκευή φίλε μου Τοξότη! Η αλήθεια είναι ότι παρόλες τις σκέψεις σου δεν καταλήγεις σε συμπεράσματα … Κράτα αποστάσεις από κάθε τι που σε μπερδεύει αισθηματικά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα γίνονται κινήσεις που θα σου αποφέρουν καλύτερες επαγγελματικές και οικονομικές συνθήκες λίγο αργότερα!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγοκεράκι αυτή την Παρασκευή έχεις τις κλειστές σου, ωστόσο στο μυαλό σου τριγυρνούν πολλές κρυφές σκέψεις που αφορούν κυρίως την αισθηματική σου ζωή! Οι άνθρωποι γύρω σου σε βάζουν σε σκέψεις και επεμβαίνουν κατά κάποιο τρόπο στην προσωπική σου ζωή και αυτό είναι κάτι που σε ενοχλεί! Πάρε τις αποστάσεις σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή θυμίζει κάτι σαν καζάνι το οποίο σιγοβράζει, σήμερα όμως είναι από πόθο και από προσμονή! Οι ερωτικές ανασφάλειες θα φύγουν και σε βλέπω για παρασκευιάτικη συναντησούλα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητά σου μπορεί αυτό το διάστημα να σε βοηθήσει να κινήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις ακριβώς όπως θέλεις! Χρήματα οφειλόμενα, έρχονται επιτέλους στα χέρια σου!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι γεγονός ότι σήμερα διακρίνεσαι από ενθουσιασμό, δυναμισμό αλλά και έπαρση … Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξεις στο κοινωνικό σου περιβάλλον, όπου μπορεί να ειπωθούν λόγια εναντίον σου τα οποία και θα σε απογοητεύσουν! Προσπάθησε να μην κάνεις σχέδια χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί η συμπεριφορά σου θα κριθεί εγωιστική!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή θα βρεθεί στα φόρτε της, αφού ο ορμητικός Άρης από το ζώδιο σου σε κάνει να λειτουργείς ασυγκράτητα στα αισθηματικά … Μήπως όμως θα ήταν καλύτερο να μπεις λίγο και στην θέση του ατόμου που σε ενδιαφέρει;
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι ουδέτερη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, χωρίς να συμβαίνει κάποια σπουδαία εξέλιξη, που είτε θα σε χαροποιήσει, είτε θα σε απογοητεύσει!
ΙΧΘΥΣ

Γλυκέ μου Ιχθύ, αυτή την Παρασκευή είναι σκόπιμο να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ανθρώπους και καταστάσεις που σου προκαλούν επιπλέον μπέρδεμα. Θα έρθουν κάποιες ειδήσεις στα αυτιά σου, οι οποίες δεν θα είναι και τόσο αληθινές. Μέτρησε κάθε κουβέντα που θα ακούσεις και θα πεις, γιατί με το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, καραδοκούν οι πλάνες.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Φιλία ή έρωτα; Εσύ θα πρέπει να απαντήσεις αγαπημένε μου Ιχθύ …. Σήμερα το ζώδιο σου μπλέκεται σε ερωτικά διλήμματα, φρόντισε να μην τα κάνεις θάλασσα με το ήδη υπάρχον, ή με το παλαιότερο πρόσωπο με το οποίο έχεις σχέση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι ακατάλληλη για επαγγελματικές και οικονομικές υπογραφές, για αυτό καλύτερα Ιχθύ να αναβάλεις σημαντικές εργασίες για λίγο αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: