Ζώδια εβδομάδας: Αστρολογικές προβλέψεις από 12 έως 18 Μαρτίου 2018 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Μαρτίου 14, 2018

Ζώδια εβδομάδας: Αστρολογικές προβλέψεις από 12 έως 18 Μαρτίου 2018


ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά σας θα είναι στατικά και λίγο εκνευριστικά. Αν είστε σε σχέση ή κοντεύετε τότε θα νιώσετε να «κολλάτε». Ίσως δεν λαμβάνετε αυτό που χρειάζεστε από τον παρτενέρ σας και θα έπρεπε να ξεκινήσετε την άβολη συζήτηση με τα πράγματα που σας ενοχλούν. Αν είστε single τότε η απελπισία ίσως χτυπήσει την πόρτα σας, αλλά μην δραματοποιείτε τα πράγματα, δεν θα κρατήσει για πάντα αυτή η περίοδος.

Τα οικονομικά σας θα γνωρίσουν μια μικρή άνθηση. Ο πλανήτης της αγάπης σας ζητά να γίνετε πρότυπο στη δουλειά και σημείο αναφοράς, ακόμη και αν δεν το καταλαβαίνετε. Οι άλλοι βλέπουν σε εσάς απεριόριστες δυνατότητες και μπορεί να ακούσετε καλά λόγια από κάποιον υπολογίσιμο συνάδερφο που θα σας φτιάξουν την εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα έχει ένα τεράστιο δίλημμα στα προσωπικά σου. Ίσως έχεις κάποια μυστικά από τον αγαπημένο σου, που θα μπορούσαν να διαλύσουν όσα χτίζατε. Μπορεί επίσης να έχεις μπλεχτεί σε παράλληλη σχέση και το βάρος της συνείδησης να έχει βαρύνει αρκετά για να το αντέξεις. Υπάρχει επίσης η περίπτωση να ανακαλύψεις ότι κάτι σου κρύβει ο αγαπημένος σου. Ό,τι και αν είναι θα σε κάνει να αισθανθείς χάλια.

Αυτή η περίοδος σε έχει γεμίσει ενέργεια στη δουλειά, αλλά τα οικονομικά σου δεν πάνε καλά, αλλά ούτε και άσχημα. Σε μερικούς μήνες τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα, αρκεί να συνεχίσεις την ποιοτική δουλειά και να μην απογοητεύεσαι που δεν μεταφράζεται αμέσως σε καταθέσεις στον λογαριασμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν γνώρισες πρόσφατα κάποιον online ή από κοινούς γνωστούς αυτήν την εβδομάδα δεν θα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για σεξουαλική ολοκλήρωση. Αν το κάνεις τότε ετοιμάσου για απογοήτευση. Αν είσαι σε σχέση τότε υπάρχει πιθανότητα ένα έκτακτο έξοδο να οδηγήσει σε καβγάδες και διαφωνίες, που είναι καλό να γίνουν αυτήν την εβδομάδα και «να μην κρυφτούν κάτω από το χαλί» για να βγουν ξανά μερικές εβδομάδες αργότερα.

Η πίεση στη δουλειά αυξάνεται και όλοι κοιτούν εσένα για λύσεις. Αν κάποια στιγμή νιώσεις στα όριά σου, χαλάρωσε. Θα ολοκληρώσεις με επιτυχία όλες τις υποχρεώσεις σου και θα αυξήσεις το εισόδημά σου, αλλά και των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα ίσως να μη νιώσεις τη στήριξη του συντρόφου σου σε κάποιο νέο σου επαγγελματικό σχέδιο. Οι περισσότερες ώρες που θα χρειαστεί να περνάς μακριά από το σπίτι, μπορεί να προκαλέσουν προστριβές στη σχέση σου. Δεν θέλεις να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη και πρέπει να του μιλήσεις για να καταλάβει. Χρειάζεσαι γαλήνη στο σπίτι για να αφοσιωθείς στη δουλειά.

Η πλανητική ενέργεια ίσως σου προκαλέσει ένα μικρό χάος στα οικονομικά, καθώς προσπαθείς να σκεφτείς νέες ιδέες. Για τον επόμενο μήνα δεν θα κάνεις μεγάλη πρόοδο και θα αισθανθείς σε αδιέξοδο. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί ο καιρός για αλλαγές αργεί ακόμη.

ΛΕΩΝ
Αν είσαι σε σχέση τότε αυτήν την εβδομάδα μπορεί να έχεις καλά νέα, όσον αφορά στον κοινό σας λογαριασμό στην τράπεζα. Η Νέα Σελήνη το Σάββατο μπορεί να φέρει μια αύξηση μισθού στον αγαπημένο σου. Μπορεί επίσης να εμφανιστεί μια ευκαιρία για να επενδύσετε μαζί ή να κάνετε μια μεγάλη αγορά! Οι πλανήτες είναι μαζί σου.

Οι επαγγελματικές ευκαιρίες σου χτυπούν την πόρτα αυτήν την εβδομάδα. Εκμεταλλεύσου στο έπακρο την καλή συγκυρία, γιατί οι επιλογές σου εκείνες τις μέρες, ίσως καθορίσουν τα επόμενα χρόνια της καριέρας σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν είσαι single τότε αυτήν την εβδομάδα θα αισθανθείς στο χειρότερο σημείο σου. Αν περνάς κάποιον χωρισμό, τότε κάνε κουράγιο και σκέψου μόνο τις θετικές επιλογές που μπορείς να κάνεις μελλοντικά. Αξίζεις κάτι καλύτερο και θα το βρεις. Αν έχεις σχέση τότε ίσως απομακρυνθείτε λίγο συναισθηματικά, κυρίως λόγω εξωτερικών παραγόντων.

Στη δουλειά σου όμως νιώθεις αυτοπεποίθηση και όρεξη για δημιουργία. Αν στοχεύεις σε προαγωγή ή αύξηση μισθού, η ενέργεια είναι μαζί σου. Αυτή είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος για μάθηση και εμπλουτισμό του βιογραφικού σου.

ΖΥΓΟΣ
Αν είσαι σε σχέση υπάρχει η πιθανότητα να νιώσεις πως η αγάπη που δίνεις δεν σου επιστρέφεται από τον αγαπημένο σου αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να νιώσεις ότι βάζει προτεραιότητα σε μια οικογενειακή κατάσταση που υφίσταται και σε κάνει πέρα. Αν όντως έχει κάποια οικογενειακά προβλήματα, τότε προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και υποστήριξη. Αν όμως υπάρχει κάποιος συγγενής που εκμεταλλεύεται την καλή του καρδιά, μίλησέ του ανοιχτά και άνοιξέ του τα μάτια. Ένας Ζυγός δεν ζητά υπερβολικά πράγματα από μια σχέση, αλλά δεν αντέχει να αισθάνεται και αόρατος.

Αν και δεν είσαι ο τύπος που αποταμιεύει, οι πλανητικές κινήσεις αυτήν την εβδομάδα θα τονώσουν την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω στα επαγγελματικά σου και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να βάλεις μπρος τα projects που θα αυξήσουν τον τραπεζικό λογαριασμό σου, είτε έχουν σχέση με κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα, είτε με αύξηση μισθού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα στη δουλειά αυτήν την εβδομάδα, κυρίως αν υπάρχει και κάποιο φλερτ στη μέση. Αν δεν είσαι σίγουρη ότι αξίζει τον κόπο, απέφυγε τελείως την κατάσταση. Αν είσαι single, τότε υπάρχει ένας νέος έρωτας στον ορίζοντα. Η Νέα Σελήνη το Σάββατο θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις τη νέα σου αγάπη. Είσαι έτοιμη; Αν είσαι σε σχέση τότε αυτή η πανσέληνος ίσως προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για ένα παιδί! Όπως και να έχει τα πράγματα θα είναι μέλι – γάλα.

Αυτήν την περίοδο έχεις σχέδια για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά στην πράξη δεν κινείται τίποτα. Κάθε προσπάθεια που κάνεις προς αυτήν την κατεύθυνση δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά δεν πρόκειται για αποτυχία, απλά χρειάζεσαι λίγο περισσότερο χρόνο να οργανωθείς καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ανησυχείς ότι η σχέση σου δεν είναι βασισμένη στην αμοιβαία αγάπη και το σεβασμό. Τι αναζητά από εσένα ο αγαπημένος σου; Ίσως τη βόλεψή του; Μπορεί να ερωτεύτηκες κάποιον, ο οποίος όμως συνεχώς απαιτεί θυσίες από εσένα και το πορτοφόλι σου. Στις υγιείς σχέσεις δίνεις και παίρνεις, αν εσύ μόνο δίνεις, αξίζει;

Όσον αφορά στα οικονομικά σου, τότε ένα είναι σίγουρο. Ξέρεις να ξοδεύεις να λεφτά σου! Τα επίπεδα της προσφοράς σου στη δουλειά είναι ιδιαίτερα υψηλά αυτήν την εβδομάδα, κάνε το κάτι παραπάνω και αυτό θα μεταφραστεί σε μια ικανοποιητική αποζημίωση μετά από λίγο καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως χρειαστεί να γίνεις λίγο απότομη με τον αγαπημένο σου αυτήν την εβδομάδα. Πρόσεξε λιγάκι τα ξεσπάσματά του και το πώς λειτουργείς στο σπίτι, αν συζείτε. Μην κριτικάρεις όσα κάνει στο σπίτι σας συνέχεια, υπάρχει κίνδυνος να τον πληγώσεις. Μίλησέ του και εξήγησέ του ότι νοιάζεσαι για αυτόν, παρά τα τερτίπια σου.

Πιθανώς να μην πηγαίνουν καλά τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα. Λες ότι θέλεις να αλλάξεις κατεύθυνση στην καριέρα σου, αλλά οι πράξεις σου δεν πετυχαίνουν το αποτέλεσμα που θες. Δεν αισθάνεσαι καλά τώρα, αλλά οι πλανητικές κινήσεις σε αλλάζουν από μέσα προς τα έξω και αυτό θα φανεί στη δουλειά σου σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο αγαπημένος σου κρύβει κάτι από εσένα και αυτήν την εβδομάδα υπάρχει η πιθανότητα να βγούνε όλα στη φόρα. Αυτό ίσως σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι θα είσαι καλύτερα χωρίς αυτόν και πως πρέπει να κοιτάξεις μπροστά. Μπορεί βέβαια να κρατάς εσύ ένα μυστικό και βρεθείς αντιμέτωπη με τις συνέπειες. Δεν θα είναι καλή περίοδος και ίσως πρέπει να στρωθείς στη δουλειά, μέχρι να περάσει.

Σου αρέσει να έχεις λεφτά για ξόδεμα και αυτήν την εβδομάδα ίσως παρουσιαστεί μια νέα ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου. Κάτι σχετικό με παιδιά ή διασκέδαση θα σου δώσει έμπνευση για το νέο σου επιχειρηματικό σχέδιο.

ΙΧΘΕΙΣ
Καλά κάνετε ψαράκια και ανυπομονείτε για αυτήν την εβδομάδα. Η νέα σελήνη στο ζώδιό σου το Σάββατο υπόσχεται ένα νέο ξεκίνημα σε όποιο τομέα της ζωής σου το χρειάζεσαι. Με πρώτο βέβαια εκείνον της αγάπης. Αν είσαι single τότε ένα παράθυρο δύο εβδομάδων ανοίγει με πολλές πιθανότητες να βρεις κάποιον ξεχωριστό. Αν είσαι σε σχέση τότε θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα η θέληση για να γίνει ακόμη πιο δυνατός ο δεσμός σας.

Εδώ και καιρό νιώθεις ότι κάτι καλό έρχεται στα επαγγελματικά σου. Την ίδια βέβαια περίοδο το σπίτι σου απορροφά μεγάλο μέρος του εισοδήματός σου, αλλά αυτό θα σταματήσει σύντομα. Οργανώσου ώστε οι επόμενοι μήνες να έχουν μεγάλη αύξηση στα εισοδήματα και σημαντική πτώση στα έξοδα.

Πηγή: Ζώδια εβδομάδας myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add