Τα στοιχεία που κάνουν πολύ καλύτερο το ζώδιό σου από τα άλλα 11! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Μαρτίου 23, 2018

Τα στοιχεία που κάνουν πολύ καλύτερο το ζώδιό σου από τα άλλα 11!

Κανείς δεν είναι τέλειος σε όλα, όμως σε κάποια πράγματα είναι καλύτερος σε σχέση με τους άλλους. Ο καθένας μας έχει ταλέντα ή λειτουργεί διαφορετικά συγκριτικά με τους υπόλοιπους, οπότε κάτι που είναι εύκολο και απλό για τον έναν ο άλλος το βλέπει βουνό.

Το ίδιο ισχύει και με τα ζώδια. Το κάθε ένα έχει τα ιδιαίτερα χαρίσματα και προτερήματά του και παρακάτω θα διαβάσεις πού υπερέχει ξεκάθαρα από όλα τα υπόλοιπα.
ΚΡΙΟΣ

Είσαι περιπετειώδης και θέλεις να ζεις συναρπαστικές εμπειρίες και μάλιστα ξεσηκώνεις και την παρέα σου να σε ακολουθήσει. Είσαι πάντα έτοιμος/η για τα πάντα. Κάθε μέρα, οποιαδήποτε στιγμή, ρισκάρεις, τολμάς και ακόμα κι αν προς στιγμή διστάζεις, μετά από λίγο το ξεπερνάς.

Πάνω από όλα είσαι ειλικρινής και ο εαυτός σου και αυτό είναι το καλύτερό σου στοιχείο.

ΤΑΥΡΟΣ

Φαίνεσαι πάντα προσγειωμένος/η και προετοιμασμένος/η για τα πάντα, κρίση, καταιγίδα ή ύφεση. Σου αρέσει η σταθερότητα και η ρουτίνα και φίλοι απευθύνονται σε σένα προκειμένου να επαναφέρουν τη ζωή τους σε μια σειρά.

Το ταλέντο σου είναι στη διαχείριση των χρημάτων και πιθανόν συχνά να σου ζητούν συμβουλές για το πώς θα εξοικονομηθούν ή θα αποταμιευτούν.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι ένας φυσικός μαγνήτης. Η γοητεία σου, η ευστροφία σου και η εξωστρέφειά σου σε κάνουν έναν άνθρωπο εύκολα προσεγγίσιμο και μάλιστα από πρόσωπα του σαλονιού… και του λιμανιού.

Αν και αυτό θα μπορούσε να είναι το στοιχείο που υπερτερείς υπάρχει ένα άλλο καλύτερο: μόνιμα εξελίσσεσαι και συμβαδίζεις με την εποχή σου τόσο στην επικοινωνία, όσο και στην νοοτροπία σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις μια τεράστια καρδιά και δεν φοβάσαι να δείξεις το πώς αισθάνεσαι, ανά πάσα στιγμή. Αυτό για κάποιους είναι πολύ δύσκολο, για σένα όμως είναι το πιο εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Έχεις πάντα μια ανοιχτή αγκαλιά και προσφέρεις βοήθεια είτε στην οικογένειά σου είτε σε φίλους και γνωστούς.

Είναι πραγματικό ταλέντο το να κάνεις τον οποιοδήποτε με μια κουβέντα ή μια κίνηση να νιώθει ασφαλής και προστατευμένος.
ΛΕΩΝ

Είσαι ένα φωτεινό αστέρι. Όπου κι αν πας, σκορπίζεις τη λάμψη, οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό να τραβάς την προσοχή πάνω σου. Επίσης, είσαι πολύ δημιουργικός, έχεις εμπνευσμένες ιδέες και γι’ αυτό θα πετύχεις σε οποιαδήποτε κατεύθυνση ακολουθήσεις.

Το μεγαλύτερό σου προσόν όμως είναι ότι παρακινείς και άλλους να πιστέψουν στον εαυτό τους και να κάνουν το προσωπικό τους άλμα που θα τους φέρει στην κορυφή.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: