Ζώδια & Ενέργεια Λίθων: Στείλε το δικό σoυ μήνυμα αγάπης σύμφωνα με το ζώδιο του αγαπημένου σου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

Ζώδια & Ενέργεια Λίθων: Στείλε το δικό σoυ μήνυμα αγάπης σύμφωνα με το ζώδιο του αγαπημένου σου

Ανακάλυψε τον λίθο που θα σε βοηθήσει να ζήσεις τον έρωτά σου!
Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και τις δικές του ανάγκες. Το κάθε ένα αντιδρά διαφορετικά στον έρωτα και θέλει... τον δικό του χειρισμό. Ομοίως, το κάθε ζώδιο επηρεάζεται και διαφορετικά από την ενέργεια των λίθων στον τομέα της αγάπης.

Τα κοσμήματα Avance Style γιορτάζουν τη δύναμη της Αγάπης με έκπτωση 50 % στους λίθους του έρωτα και σας περιμένουν το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου , 12 -6 μ.μ Σελήνης 2, Ν. Ηράκλειο (πλησίον ΗΣΑΠ) τηλ 210 2751160

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.avancestyle.gr

Θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα; Ανακάλυψε παρακάτω τους δικούς σου λίθους που προστατεύουν, δυναμώνουν και προσελκύουν την αγάπη δίνοντας φτερά στα όνειρά σου και στείλε το δικό σου μήνυμα αγάπης σύμφωνα με το ζώδιο του αγαπημένου σου.Κριός
Λίθος Κόκκινο Quartz
Είναι εκρηκτικός, του αρέσει να τον κυνηγούν και να του εκφράζουν την αγάπη τους. Το κόκκινο quartz είναι ο λίθος που θα ξυπνήσει στην καρδιά του το πάθος και θα τον κάνει κυνηγό.


Ταύρος
Λίθος Σμαράγδι
Είναι διακριτικός, προσγειωμένος και χρειάζεται χρόνο για να εκφράσει τα συναισθήματα του. Το σμαράγδι είναι ο λίθος που θα φέρει στην επιφάνεια όλα τα συναισθήματα που ενδεχομένως κρύβει.


Δίδυμοι
Λίθος Καφέ Αχάτης
Είναι ο ερωτύλος του ζωδιακού κύκλου αφού τολμάει και εκφράζει πρώτος τα συναισθήματά του. Ο Καφέ Αχάτης είναι ο λίθος της ανανέωσης της διαφάνειας και της ισορροπίας και θα τον κάνει να δεθεί μαζί σου.


Καρκίνος
Λίθος Μαργαριτάρι
Είναι το ζώδιο που αγαπά την οικογένεια και ζητά στην αγάπη την αληθινή πίστη. Το μαργαριτάρι εμπνέει αγάπη και αφοσίωση. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι επιβεβαιώνει τις πιο σημαντικές στιγμές στην ζωή του ανθρώπου.


Λέων
Λίθος Χαλκηδόνιος
Είναι γενναιόδωρος, έχει μεγάλη καρδιά, εκφράζεται με πάθος και θέλει να κλέβει την παράσταση. Ο Χαλκηδόνιος είναι ο λίθος που τον βοηθά να πάρει τις σωστές αποφάσεις και να μην αφήνει τον χρόνο να περνά άσκοπα.


Παρθένος
Λίθος Αμέθυστος
Είναι το ζώδιο που αγαπά με σοβαρότητα, είναι κλειδωμένος και τρέφει ειλικρινή συναισθήματα. Ο Αμέθυστος του δίνει θάρρος για να εκφράσει τον ερωτά του και να «μεθύσει» από τα βέλη του έρωτα.


Ζυγός
Λίθος Ζαφείρι
Είναι ευγενικός, ρομαντικός και αυτό που ζητά σε έναν σύντροφο είναι η συντροφικότητα και η ασφάλεια. Το Ζαφείρι είναι τέλειο για αυτόν αφού προσελκύει την αγάπη και ξυπνά τα κρυμμένα συναισθήματα ευνοώντας τον παθιασμένο έρωτα.

Σκορπιός
Λίθος ΡοζQuartz
Είναι παθιασμένος και συναισθηματικός. Η αγάπη είναι η ενέργεια που του δίνει δύναμη και όρεξη για ζωή. Το Ροζ Quartz κατευνάζει την παθιασμένη φύση του και τον κάνει να ερωτευτεί.


Τοξότης
Λίθος Τοπάζι
Είναι αυθόρμητος, φλογερός εραστής αλλά βαριέται γρήγορα. Το Τοπάζι είναι ο λίθος της κατανόησης κι έτσι λύνει τις διαφορές, τον γεμίζει με αισιοδοξία και εμπνέει δυνατά συναισθήματα.


Αιγόκερως
Λίθος Τυρκουάζ
Είναι κλειστός, αφοσιωμένος και δεν εκφράζει εύκολα τα συναισθήματα του. ΤοΤυρκουάζ είναι ο λίθος που θα του δώσει δύναμη, αισιοδοξία και και θα ευνοήσει την επιτυχία στα συναισθηματικά του.


Υδροχόος
Λίθος Μαύρος Χαλκηδόνιος
Είναι φίλος και εραστής, αγαπάει βαθιά και εκτιμά τα όμορφα δώρα. Ο Μαύρος Χαλκηδόνος τον βοηθά να κρατά μακριά την αρνητική ενέργεια και να ενισχύει την αγάπη.


Ιχθύες
Λίθος Όνυχας
Ο Ιχθύς δίνει τα πάντα για τον έρωτα όταν είναι σίγουρος γι αυτόν. Ο Όνυχας είναι ιδανικός για αυτόν γιατί αυξάνει την διαίσθηση και το ένστικτο, απομακρύνει τα δηλητήρια της καρδιάς και αποκαλύπτει το ψέμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add