Ζώδια και Κάρμα: Πως ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016

Ζώδια και Κάρμα: Πως ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου;


 astrology.gr
Το ζώδιό σου μπορεί να δώσει πληροφορίες για το Κάρμα σου και το μάθημα που πρέπει να πάρεις τώρα

Μήπως αισθάνεσαι ότι δεν έχεις τον έλεγχο της ζωής σου και σε πάει αυτή όπου θέλει; Σου αρέσει πολύ ένα συγκεκριμένο επάγγελμα ή σε ελκύουν πράγματα και άνθρωποι χωρίς να ξέρεις το λόγο; Είναι πολύ πιθανό όλα αυτά να οφείλονται στο Κάρμα σου κι ό, τι έκανες ή δεν έκανες στις προηγούμενες ζωές σου μπορεί να σε επηρεάζει!
Κοίταξε παρακάτω και μάθε ανάλογα με το ζώδιό σου πως ήσουν και ποιο είναι το μάθημά σου για την τωρινή ζωή σου!

ΚΡΙΟΣ: Σε προηγούμενες ζωές σου, έκανες πάντα τα σωστά πράγματα. Έτρωγες, ντυνόσουν, εργαζόσουν και ζούσες ακριβώς όπως οι άλλοι. Το να είσαι σε πλήρη συμφωνία με όλους, σε έκανε να αισθάνεσαι άνετος/η και αποδεκτός/η. Όμως, μερικές φορές το παράκανες και πήγαινες ενάντια στις αρχές και τις επιθυμίες σου. Τώρα είναι γραφτό να επαναστατείς και να αναμετριέσαι. Η άποψή σου, ο τρόπος που έχεις επιλέξει να ζεις, έχει ακριβώς την ίδια αξία με οποιουδήποτε άλλου.


ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπάς τα ωραία πράγματα, αλλά συχνά τα στερείς από τον εαυτό σου, ακόμη και όταν μπορείς να τα αντέξεις οικονομικά. Γιατί στο κάτω-κάτω πρέπει να αγοράσεις κάτι, αν υπάρχει άλλος τρόπος να το αποκτήσεις; Να στο κάνουν δώρο ας πούμε.... Πριν κάτι ζωές, η αλήθεια είναι ότι ήσουν πολύ φιλάργυρος/η και ενώ είχες πολλά χρήματα, ζούσες στην ψάθα. Τώρα, οφείλεις να αποδεχθείς ότι δεν πειράζει, αν που και που αποκτάς κι απολαμβάνεις κάτι πολύ όμορφο, ακόμα κι αν είναι ακριβό.


ΔΙΔΥΜΟΣ: Τα απλά πράγματα στη ζωή σε συναρπάζουν: σύννεφα, λουλούδια, ποτάμια, τα κυματάκια της θάλασσας. Θα μπορούσες να περπατάς ή να κάθεσαι για ώρες, παρατηρώντας τα πάντα γύρω σου. Σε κάποια από τις προηγούμενες ζωές σου πιθανόν να ήσουν ένας λόγιος, απορροφημένος από τις ανώτερες έννοιες του δικαίου, της φιλοσοφίας, της θεολογίας, των επιστημών και σπάνια αφιέρωνες το χρόνο σου για να παρατηρήσεις τα απλά πράγματα αλλά και να βρεις τα βαθιά νοήματα που έχουν. Σε αυτή τη ζωή, είναι γραφτό σου να εστιάσεις εκεί. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπάς το σπίτι σου και για σένα δεν υπάρχει άλλο μέρος στη Γη που θα ήθελες να είσαι. Η οικογένειά σου είναι κορυφαία προτεραιότητα και, ως εκ τούτου, την αγαπάς πολύ. Αλλά μάλλον δεν ήταν πάντα έτσι. Υπήρξαν ζωές κατά τις οποίες δε νοιαζόσουν για τίποτα πέρα από τη δουλειά σου. Είτε ήσουν βασιλιάς, έμπορος ή ένας απλός αγρότης, ήξερες καλύτερα τους ανθρώπους που σχετιζόσουν επαγγελματικά, από τα μέλη της οικογένειάς σου. Τώρα καλείσαι να φέρεις στα ίσα της τη ζυγαριά.


ΛΕΩΝ: Συχνά σε πειράζουν για το υπερτροφικό Εγώ σου; Δεν πειράζει! Είναι γραφτό σου να αναγνωρίσεις την αξία σου τώρα, επειδή στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν αφιερωμένος στη φροντίδα και την προσφορά στους φτωχούς και κατατρεγμένους. Μπορεί να τους αντιμετώπιζες σχεδόν σαν να ανήκαν στην οικογένειά σου. Τώρα είναι η σειρά σου να σε έχουν στα όπα όπα. Το μυστικό όμως είναι να αναγνωρίζεις τη δύναμή σου, χωρίς να γίνεσαι καυχησιάρης.


Δες εδώ: Καρμική ανάλυση ωροσκοπίου από το e-shop του Astrology.gr


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ιερέας, ιέρεια, μοναχός, μοναχή, θεραπευτής, θεραπεύτρια, ήσουν όλα αυτά αφού είχες αφιερωθεί στην πνευματική ζωή κι είχες απομακρυνθεί από τον κόσμο, παρότι έτρεχες να βοηθήσεις τους άλλους σε ώρα ανάγκης. Σε αυτή τη ζωή, είσαι περισσότερο πραγματιστής, υπεύθυνος, ίσως διοικητικός υπάλληλος, διαχειριστής, λογιστής και άλλα παρόμοια. Μπορεί το μοναστήρι να απέχει πολύ από τη ζωή σου, αλλά η απομόνωση, η χαλάρωση ή η ενασχόληση με κάτι μη συμβατό ίσως είναι κάποια από αυτά που πρέπει να κάνεις για το δικό σου καλό.


ΖΥΓΟΣ: Δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στην κοινωνία και τις προσδοκίες της από σένα. Οι τρόποι σου και το ντύσιμό σου είναι άψογα, αισθάνεστε πιο άνετα όταν συμπεριφέρεσαι με ευγένεια ή όπως θεωρείται αποδεκτό από το χώρο που κινείσαι αλλά στην προηγούμενη ζωή σου δεν το έκανες. Μπορεί να ήσουν εγωιστής, αλαζόνας και συμφεροντολόγος. Ως εκ τούτου, πρέπει σε αυτή τη ζωή να συμπεριφέρεσαι σωστά και να είσαι ευγενικός και πρόσχαρος με όλους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλοί σε κατηγορούν ως μυστικοπαθή και είναι αλήθεια. Ποτέ δεν αποκαλύπτεις κάτι για τον εαυτό σου ή για κάτι που δε θέλεις να μαθευτεί και προσπαθείς να βρεις τρόπους να το αποφύγεις. Σε κάποια προηγούμενη ζωή σου, ωστόσο, ήσουν ανοικτό βιβλίο. Όχι μόνο δεν κρατούσες μυστικά, αλλά μερικές φορές έδινες και πάρα πολλές και προσωπικές πληροφορίες. Το μάθημα που πρέπει να πάρεις εδώ είναι να μάθεις να εμπιστεύεσαι τους κατάλληλους ανθρώπους και να βρεις την ισορροπία μεταξύ των δύο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Σου αρέσει να βγαίνεις, να διασκεδάζεις, να κάνεις πλάκα και συχνά παρεξηγείσαι για τα αστεία σου γιατί έχεις διαφορετική αντίληψη του χιούμορ από εκείνη των φίλων σου. Υπάρχουν όμως φορές, που εσύ απολαμβάνεις μια διάλεξη ή ένα θέμα που οι περισσότεροι άνθρωποι θα βαριούνταν. Πιθανότατα έχεις έρθει σε αυτή τη ζωή, με σκοπό να μετριάσεις την επιπολαιότητά σου και να μάθεις περισσότερα από ό, τι ήξερες σε κάποια άλλη, παρατηρώντας όλες τις εκφάνσεις της ζωής.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρά το γεγονός ότι είσαι ένας άνθρωπος προσανατολισμένος στην καριέρα, υπάρχουν φορές που τον ελεύθερο χρόνο σου θέλεις να τον περνάς στο σπίτι. Αυτό προκύπτει από τις προηγούμενες ζωές κατά τις οποίες το σπίτι σου ήταν όλος ο κόσμος σου. Σε αυτή τη ζωή, που κατά πάσα πιθανότητα είσαι πολύ επιτυχημένος, μην ξεχνάς να διοχετεύεις ενέργεια και στο σπίτι σου και να κάνεις πράγματα γι' αυτό γιατί θα νιώθεις πολύ καλύτερα. Να θυμάσαι ότι η λέξη-κλειδί είναι η ισορροπία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκινείσαι όταν ακούς για τα θύματα του πολέμου, την πείνα, τη φτώχια και την αδικία. Για ανθρώπους που δεν ξέρεις καθόλου, αλλά αισθάνεσαι ότι κάτι αόρατο σε δένει μαζί τους. Σε προηγούμενες ενσαρκώσεις, ούτε καν είχες σκεφτεί αυτούς τους ανθρώπους. Για τα μόνα που νοιαζόσουν ήταν η οικογένεια και οι φίλοι σου. Τώρα, είναι γραφτό να δεις πέρα από τον κλειστό σου κύκλο και να συνειδητοποιήσεις ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Σκέψου το!


ΙΧΘΥΕΣ: Ως το 12ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, συγκεντρώνεις σχεδόν όλα τα στοιχεία που περιγράφονται παραπάνω. Η κύρια επιλογή σου, όμως, τώρα είναι να αγκαλιάσεις πνευματικές και μεταφυσικές εμπειρίες και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μέσα από μια μορφή τέχνης. Κάπου, κάποτε ήσουν πολύ πρακτικός και προσγειωμένος άνθρωπος, ίσως και παραπάνω απ' όσο έπρεπε, τώρα είναι γραφτό να δεις πέρα και πάνω από όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add