Λίμνη Κερίου: Παραδοσιακό φεστιβάλ από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κερίου «Η Άμπελος» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Αυγούστου 06, 2023

Λίμνη Κερίου: Παραδοσιακό φεστιβάλ από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κερίου «Η Άμπελος»

Αγαπητοί αναγνώστες,
πριν λίγο ολοκληρώθηκε ένα πολιτιστικό τριήμερο σε ένα χωριό Νοτιοανατολικά στη Ζάκυνθο, τη Λίμνη Κεριού. Όπως σας έγραψα σε παλιό άρθρο είχα υποσχεθεί πως και το φετινό καλοκαίρι δεν θα σας αφήσω. Πάμε να δούμε τι έγινε. 

Η παραδοσιακή βραδιά φεστιβάλ ήταν μια μεγάλη επιτυχία, με εκατοντάδες ανθρώπους να συμμετέχουν σε μια νύχτα διασκέδασης και μνήμης.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν (4/8) με βαρκαρόλα από τους «Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος» και τη μουσικοθεατρική παράσταση του Γιάννη Πολυστάρη “PERGOLA”.
Λόγω κακοκαιρίας ακυρώθηκε η συναυλία του Σαββάτου και ενώθηκε με τη συναυλία της Κυριακής στις 21:00. Αιγαιοπελαγίτικο και Ζακυνθινό γλέντι.

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο μικρό λιμανάκι της λίμνης Κερίου και περιελάμβανε μια ποικιλία από παραδοσιακά τραγούδια, μουσική και θέατρο. Υπήρχαν διαθέσιμα τραπέζια και μικρά σταντ με παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα και κρεατικά.

Η βραδιά ήταν μια ευκαιρία για τους ανθρώπους να μάθουν για την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής και να διασκεδάσουν με φίλους και οικογένεια. Οι επισκέπτες απόλαυσαν ιδιαίτερα τους χορούς και τα τραγούδια, καθώς και τα φαγητά.

Το φεστιβάλ ήταν μια μεγάλη επιτυχία και οι διοργανωτές πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ελπίζουμε να πραγματοποιήσουν το φεστιβάλ ξανά το επόμενο έτος.

Το περιοδικό μας onemagazino.com συγχαίρει τους διοργανωτές και τους χορηγούς της βραδιάς.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

add