Ο ευφυής τρόπος που μια καμπάνια αποφεύγει την λογοκρισία στα social media [βίντεο] - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Απριλίου 25, 2016

Ο ευφυής τρόπος που μια καμπάνια αποφεύγει την λογοκρισία στα social media [βίντεο]

Πόσο εύκολο είναι να δείξεις στα social media πώς να κάνουν οι γυναίκες αυτοεξέταση για έγκαιρη πρόληψη του καρκίνου του μαστού; Καθόλου ειδικά όταν υπάρχουν κανόνες που απαγορεύουν να εμφανίζεται το γυναικείο στήθος και ειδικά η γυναικεία ρώγα σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Isntagram.

Είναι γνωστή η "λογοκρισία" που ασκούν τα social media σε βίντεο και φωτογραφίες που χαρακτηρίζονται "ακατάλληλες" αν δείχνουν ή ακόμα και θυμίζουν ακάλυπτο γυναικείο στήθος.
Τώρα μία φιλανθρωπική οργάνωση με έδρα την Αργεντινή που λέγεται MACMA και μάχεται για την ενημέρωση του κοινού για την αναγκαιότητα της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, βρήκε έναν πανέξυπνο τρόπο να περάσει το μήνυμά της χωρίς να κινδυνεύει να λογοκριθεί.
Έτσι στο βίντεο της καμπάνιας της, που δείχνει πως να κάνει μια γυναίκα μόνη της σωστά την ψηλάφηση του μαστού δεν δείχνουν γυναικείο στήθος αλλά ανδρικό!
Η καμπάνια λέγεται #ManBoobs4Boobs και κερδίζει εύσημα για τον εύστοχο και χιουμοριστικό τρόπο που χρησιμοποιεί για να περάσει το μήνυμά της για το κοινό καλό.- See more at: http://mag.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add