Πρώτη κοινή επανεμφάνιση των ABBA μετά από χρόνια: Δείτε πώς είναι σήμερα! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Απριλίου 25, 2016

Πρώτη κοινή επανεμφάνιση των ABBA μετά από χρόνια: Δείτε πώς είναι σήμερα!

Τα τέσσερα μέλη των ΑΒΒΑ έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση στα εγκαίνια ενός εστιατορίου στηΣτοκχόλμη, εμπνευσμένο από το μιούζικαλ «Mamma Mia».

Οι Benny Andersson, Agnetha Faltskog και Anni-Frid Lyngstad εμφανίστηκαν στα εγκαίνια της ελληνικού εστιατορίου του τέταρτου μέλους τους, Bjoern Ulvaeus. Ελληνική η κουζίνα μεν, αλλά οι πελάτες θα μπορούνε να ακούνε και να τραγουδούν τις επιτυχίες του σούπερ συγκροτήματος της δεκαετίας του '70.

Το εστιατόριο είναι ελληνικό, προς τιμήν του ελληνικού νησιού στο οποίο γυρίστηκε η ταινία «Mamma Mia». Η διακόσμηση είναι και αυτή με μπλε και άσπρα τραπεζομάντηλα, ελαιόδεντρα, ενώ στο μπαρ σερβίρεται ούζο.

Θα υπάρχουν και ειδικές βραδιές με τραγούδια των ΑΒΒΑ, ειδικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στη Eurovision, καθώς η φετινή διοργάνωση θα γίνει στη Στοκχόλμη.

Το γκρουπ που ξεσήκωσαν θύελλα στη δεκαετία του '70 και τις αρχές του '80 με τα τραγούδια τους δεν έχουν κάνει καμία δημόσια εμφάνιση όλοι μαζί από το 2008. Οι δυο άντρες του συγκροτήματος ήταν παντρεμένοι με τις δυο γυναίκες, αλλά και τα δυο ζευγάρια πήραν πριν πολλά χρόνια ξεχωριστούς δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add