Ελασσόνα, Λάρισα: Αγόρασαν 20 αρνιά, έναντι 2.000€. Το περίεργο, όμως, είναι... - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Απριλίου 29, 2016

Ελασσόνα, Λάρισα: Αγόρασαν 20 αρνιά, έναντι 2.000€. Το περίεργο, όμως, είναι...


 Μπορεί να πλήρωσε τοις μετρητοίς για να αγοράσει αρνιά, αλλά...τα χαρτονομίσματα που κατέβαλλε, αποδείχθηκαν πλαστά! Ο άγνωστος «έμπορος» εξαπάτησε τον 72χρονο κτηνοτρόφο από την Ελασσόνα, αγοράζοντας 20 αρνιά με 2.000 ευρώ αλλά με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 72χρονος κτηνοτρόφος από χωριό της Ελασσόνας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πήγε στον καταυλισμό τσιγγάνων στον Τύρναβο για να πουλήσει αρνιά. Εκεί συνάντησε προχθές- για πρώτη φορά - και τον άγνωστο «έμπορο» ο οποίος του παρήγγειλε 20 αρνιά. Έτσι και έγινε, με τον 72χρονο και τον «έμπορο» να ανταποκρίνονται στο ραντεβού, στις 15.30 χθες το μεσημέρι στον καταυλισμό.
 Ο 72χρονος παρέδωσε τα 20 (ζωντανά) αρνιά και παρέλαβε από τον «έμπορο» σε μετρητά, τις 2.000 ευρώ με βάση και την αρχική συμφωνία των δυο ανδρών. Η απάτη αποδείχθηκε λίγη ώρα αργότερα όταν ο 72χρονος πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων για να βάλει καύσιμα, όπου του επισημάνθηκε ότι τα χαρτονομίσματα που έδωσε για να πληρώσει, ήταν πλαστά. 
Ο κτηνοτρόφος επέστρεψε στον καταυλισμό αλλά ήταν ήδη αργά αφού ο «έμπορος» είχε φορτώσει τα ζώα σε αγροτικό αυτοκίνητο και είχε ήδη φύγει. Ο 72χρονος, χθες το απόγευμα κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου που ερευνά την υπόθεση, καταθέτοντας παράλληλα μήνυση κατά του αγνώστου «εμπόρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: