«Παναγία Τήνου»: Ακόμα βυθίζεται το πλοίο στον Πειραιά – Απίστευτες εικόνες [video] - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Απριλίου 27, 2016

«Παναγία Τήνου»: Ακόμα βυθίζεται το πλοίο στον Πειραιά – Απίστευτες εικόνες [video]Σε τι κατάσταση βρίσκεται το «Παναγία Τήνου» που βυθίζεται στον Πειραιά από το μεσημέρι της Τρίτης;

Συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα η γιγαντιαία επιχείρηση σταθεροποίησης του μισοβυθισμένου πλοίου Παναγία της Τήνου στον Πειραιά μετά την εισροή υδάτων που έγινε το πρωί.

Το μεσημέρι το πλοίο είχε κλίση 45 μοίρες ενώ μετά την μεγάλη επιχείρηση τα συνεργεία το έχουν φέρει σε κλίση 30 μοιρών.

Οι προσπάθειες με ρυμουλκά για να σταθεροποιήσουν το «Παναγία Τήνου» και δύτες που εξακολουθούν να κάνουν ελέγχους έχουν ξεκινήσει από το πρωί, αλλά η επιχείρηση ανέλκυσης ίσως πάρει μέρες ή και εβδομάδες και θα γίνει με ειδικά μπαλόνια.

Στο λιμάνι του Πειραιά έχουν παρθεί μέτρα αντιρύπανσης με φράγματα, ενώ στο σημείο βρίσκονται δύο αντιρρυπαντικά σκάφη και δύο ρυμουλκά για λόγους ασφαλείας.

Σε ανακοίνωσή του το υπ. Ναυτιλίας επισημαίνει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση, ενώ διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό από το Α’ λιμενικό τμήμα του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά.

Η κάμερα του STAR κατέγραψε απίστευτες εικόνες από την «Παναγία Τήνου» στον Πειραιά:- See more at: http://newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: