Ξύπνησε η Μίνα Αρναούτη! Την αποσωλήνωσαν οι γιατροί- «Βρίζει όλο τον κόσμο» λέει η μητέρα της - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαρτίου 11, 2016

Ξύπνησε η Μίνα Αρναούτη! Την αποσωλήνωσαν οι γιατροί- «Βρίζει όλο τον κόσμο» λέει η μητέρα της


Καλυτερεύει η κατάσταση της υγείας της Μίνας Αρναούτη, η οποία, μετά το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, έχοντας υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Όπως αποκαλύπτει ο ιστότοπος του youweekly, η 30χρονη ξύπνησε και οι γιατροί την αποσωλήνωσαν, ενώ κατάφερε να μιλήσει και να πει κάποιες κουβέντες μετά το τραγικό δυστύχημα.

«Το κοριτσάκι μου ξυπνάει και βρίζει όλο τον κόσμο...», έλεγε στους συγγενείς της η μητέρα της, Νατάσα, από το τηλέφωνο που τους κάλεσε κατευθείαν για να τους πει τα ευχάριστα. 

«Οι γιατροί μου είπαν ότι ο κάθε ασθενής μετά από τόσα φάρμακα που έχει δεχτεί αντιδρά διαφορετικά… Εμάς αντί να βάλει τα κλάματα ασυναίσθητα, χωρίς να ξέρει το γιατί, βρίζει όποιον την πλησιάζει, αυτό μου είπαν όλοι οι γιατροί που μίλησα, ότι είναι πάρα πολύ θετικό!» εξηγεί η μητέρα της Μίνας.
Η μητέρα της Μυρσίνης, δεν σταματά να χαμογελά σε όλους, ακόμη και στους άγνωστους ανθρώπους που γνώρισε στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Μάλιστα, περιγράφει σε συγγενή ασθενούς, μια σκηνή με την Μυρσίνη πολύ συγκινητική. Ήταν το τεστ για να δουν οι γιατροί την διαύγεια του κοριτσιού.

«Έλα Μυρσίνη μου, έχω φέρει το σκυλί μας, την Μάλα… Την θυμάσαι την Μάλα αγάπη μου; Σε περιμένει πώς και πώς!». Η απάντηση της Μυρσίνης ήταν ένα ασυναίσθητο «ναι», μέσα από τα μισάνοιχτα χείλη της. Αυτό το «ναι», ότι δηλαδή θυμάται το σκυλί ήταν εξαιρετικά σημαντικό για τους γιατρούς όσον αφορά στην πνευματική υγεία του κοριτσιού.

«Θέλω να προσευχηθείτε σας παρακαλώ όλοι για την κόρη μου! Θα τα πούμε όλα όταν θα πάρω το κορίτσι μου από την εντατική, όταν γυρίσουμε σπίτι! Τώρα σας παρακαλώ όλους να κάνετε μία ευχούλα!» κατέληξε η κ. Νατάσα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η Μυρσίνη θα μείνει για κάποιο καιρό ακόμα στο νοσοκομείο, και μάλιστα θα υποβληθεί σε επέμβαση στα άκρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add