Η Μέρκελ αγκαλιά με τον τρ0μοκράτη των Βρυξελλών !!!! (ΦΩΤΟ) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Μαρτίου 27, 2016

Η Μέρκελ αγκαλιά με τον τρ0μοκράτη των Βρυξελλών !!!! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτη είναι η είδηση που μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ σύμφωνα με την οποία η καγκελάριος της Γερμανίας, Α.Μέρκελ, έβγαλε φωτογραφία περιχαρής με τον τρομοκράτη των Βρυξελλών Najim Laachraoui στο…hot spot του Βερολίνου! Ηεικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει την Α.Μέρκελ να βγάζει “σέλφι” μεέναν…”πρόσφυγα”, τον γνωστό πλέον βομβιστή του Παρισιού και των Βρυξελλών Najim Laachraoui!

Η Καγκελαρία δεν έχει ακόμη διαψεύσει το γεγονός αυτό. Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί τον Σεπτέβριο και έχει δημιουργήσει εκτεταμένο πανικό στους Γερμανούς πολίτες όταν η αστυνομία του Βελγίου δημοσίευσε την φωτογραφία του 24χρονου Najim Laachraoui την Παρασκευή. Την άνοιξη του 2015 η Α.Μέρκελ είχε επισκεφτεί στρατόπεδο προσφύγων στο Βερολίνο και είχε βγάλει φωτογραφίες μαζί του χαμογελώντας… Ταυτόχρονα, μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ένα υπάλληλος ασφαλείας σε πυρηνικό εργοστάσιο σκοτώθηκε στην βελγική πόλη Σαρλερουά, 50 χλμ από Βρυξέλλες, δύο ημέρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.


Ο φρουρός ήταν ο Didier Prospero ο οποίος περιπολούσε με τον σκύλο του καθώς πυροβολήθηκε ενώ του έκλεψαν την άδεια εισόδου. Επιπλέον, φαίνεται πως υπό παρακολούθηση ήταν ο διευθυντής του βελγικού πυρηνικού προγράμματος. Οι τρομοκράτες είχαν τοποθετήσει κρυφή κάμερα μπροστά από το σπίτι του. Νωρίτερα είχε αποκαλυφτεί πως οι Khalid και Ibrahim El Bakraoui σχεδίαζαν επιθέσεις σε βελγικούς πυρηνικούς σταθμούς και ότι η σύλληψη του Salah Abdeslam επιτάχυνε τα σχέδια τους.

Τέλος, εκκενώθηκαν δύο βελγικοί πυρηνικοί σταθμοί οι Doel και Tihange. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Γερμανίας, Heiko Maas, παραδέχτηκε πως η χώρα του αποτελεί στόχο τρομοκρατών και ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η επανάληψη του βελγικού σεναρίου στην Γερμανία. “Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια σε μια δημοκρατία” τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add