Σφαίρα που μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση στον αέρα! (βίντεο) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2014

Σφαίρα που μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση στον αέρα! (βίντεο)



 Προ των πυλών η ολική στρατιωτική κυριαρχία – Σφαίρα που μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση στον αέρα! (βίντεο)

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ δοκίμασε με επιτυχία μια σφαίρα που μπορεί να αλλάζει κατεύθυνση αφού έχει πυροβολήσει το όπλο, προφανώς χρησιμοποιώντας πτερύγια ενσωματωμένα στο κέλυφος για να την κατευθύνουν και να υπολογίζουν τον αέρα και τον στόχο που κινείται.Το όπλο γνωστό ως Exacto, φτιάχνεται από την αμερικανική βιομηχανική εταιρεία Teledyne Technologies. Η εταιρεία φτιάχνει τη σφαίρα για το πρακτορείο στρατιωτικής έρευνας της αμερικανικής κυβέρνησης, Darpa.

Ένα βίντεο που έκανε η εταιρεία δείχνει τη σφαίρα να πυροβολείται δύο φορές, σκόπιμα εκτός στόχου. Τη δεύτερη φορά γυρνά πίσω προς το στόχο και τον πετυχαίνει.Οι εταιρείες που συμμετέχουν δεν αποκάλυψαν πως λειτουργεί η σφαίρα, αλλά πιστεύεται ότι έχει μικρά πτερύγια που ανακατευθύνουν τη διαδρομή της. Ο σκοπευτής ρίχνει λέιζερ στο στόχο, το οποίο στη συνέχεια η σφαίρα ακολουθεί καθώς κινείται μέσω του αέρα.

Αυτό σταματά τις περίπλοκες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνουν οι ελεύθεροι σκοπευτές για τον άνεμο, τον καιρό, την τροχιά του βλήματος καθώς πετά μέσω του αέρα και κάθε κίνηση από το στόχο και θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι στόχοι των σκοπευτών θα μπορούσαν να πληγούν από πολύ πιο μακριά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add