ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ - Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Δεκεμβρίου 30, 2014

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ - Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

Στον εσωτερικό Εγκέφαλο υπάρχει ο Ταινιοειδούς Πυρήνας και εκκρίνει ένα υγρό (πρωτόγαλo) μια φορά τον μήνα, όταν η Σελήνη περνάει από το ζώδιο μας (το σημείο που βρισκόταν ο Ήλιος στη γέννηση μας)
Aυτό το ρευστό περνά μέσα από την Eπίφυση και την Yπόφυση και διαφοροποιείται σε μια ηλεκτρική ισχύ.
Υπάρχουν τρία νεύρα που πηγαίνουν στην Σπονδυλική Στήλη - O Nωτιαίος Mυελός, Pingala και Ida.

Η Pingala προέρχεται από την Eπίφυση και στέλνει ηλεκτρική και αρσενική ενέργεια στο Nωτιαίο Mυελό.
H Ida από την άλλη πλευρά προέρχεται από την Yπόφυση, και στέλνει θηλυκή μαγνητική ενέργεια.
Αυτό το ρευστό, πάει προς τα κάτω στη Σπονδυλική Στήλη και προχωράει προς τους 5 συγχωνευμένους σπονδύλους – τον Ιερό Οστό, στο Ιερό Πλέγμα.

Τα Ιερά Οστά συνδέονται με τous 33 σπονδύλουs (33 και τα χρόνια του Χριστού). 
Μια φορά τον μήνα λοιπόν, όταν η Σελήνη περνάει από το ζώδιο μας, γεννιέται ένας σπόρος στο Hλιακό Πλέγμα ακριβώς πάνω από το Iερό Πλέγμα, στη περιοχή της κοιλιάς. Αυτός ο σπόρος στα αρχαία Ελληνικά ονομαζόταν ΧΡΙΣΤΟΣ (χρίσμα, ο κεχρισμένος)
Το Ιερό Πλέγμα είναι η Βηθλεέμ - ο Οίκος του Άρτου εκεί που γεννιέται ο Χριστός. (http://el.wikipedia.org/)
'Βηθ' σημαίνει οίκος και 'λεεμ' σημαίνει άρτος στα εβραϊκά. H Παρθένος είναι αυτή που έχει το περίβλημα των σιτηρών στα χέρια της. Είναι η Παρθένος μητέρα του παιδιού, ο σπόρος που γεννιέται στο Hλιακό Πλέγμα κάθε μήνα.
Το ρευστό αυτό, το πρωτόγαλο, πρέπει να επιστρέψει από εκεί που ήρθε, σε μια θέση του εγκεφάλου που ονομάζεται Προμήκης Μυελός. (...στα ουράνια, όπου επιστρέφει ο Χριστός, δηλαδή στον εγκέφαλο)
Έτσι, κατεβαίνει από τον εγκέφαλο, πάει προς τα κάτω στη Σπονδυλική Στήλη, φτάνει στο Ηλιακό Πλέγμα και μόλις το υγρό του εγκεφάλου βρει τον σπόρο (το Χριστό), γίνεται η 'βλάστηση'.
Μετά ξεκινάει και ανεβαίνει προς τον Εγκέφαλο, με δυνατότερες δονήσεις.
Το δύσκολο είναι να μετατρέψουμε αυτό το σπόρο, να τον κάνουμε να ανέβει τους 33 σπονδύλους, με διαλογισμό και χρησιμοποιώντας σεξουαλική ενέργεια - αν μπορέσουμε και την ανεβάσουμε αυτή την ενέργεια προς τα πάνω, να στείλουμε τον σπόρο στον εγκέφαλο θα γίνει η 'σταύρωση' (ανεβαίνει προς τον Γολγοθά...ο 'Γολγοθάς' έχει σχήμα κρανίου. Σ'αυτό οφείλεται και η ονομασία του, που στα εβραϊκά σημαίνει κρανίο. Για το λόγο αυτό επίσης είναι γνωστός και ως Κρανίου Τόπος)
http://el.wiktionary.org/ Φτάνοντας στον Εγκέφαλο λοιπόν, στο Προμήκη Mυελό, (δια) 'σταυρώνετε' με το Πνευμονογαστρικό Νεύρο 
(πνεύμο = αέρα, ή 'των πνευμόνων' και γαστρικό είναι το στομάχι. Αυτό είναι το νεύρο που τροφοδοτεί το στομάχι και τους πνεύμονες. Αν το δει κανείς, μοιάζει με ένα δέντρο - Tree of Life.
H 'σταύρωση' δεν είναι θάνατος..αλλά πολλαπλασιασμός 'Χ' - πολλαπλασιάζεται x 1000.
Ο Χριστός δεν καταστρέφεται, αλλά μεγεθύνεται 1.000 φορές, τότε αγγίζει το Oπτικό θάλαμο και για 2,5 μέρες, παραμένει σε μια κατάσταση που θεωρείται 'νεκρή'...περιμένει την 'ανάσταση'. Στη συνέχεια, φτάνει στην Επίφυση και 'φωτίζει' και την Επίφυση και τον Οπτικό θάλαμο.
Νέο αίμα παράγεται στο σώμα, εκατομμύρια αδρανή κύτταρα του εγκεφάλου ενεργοποιούνται και επούλωση μπορεί να συμβεί. Έτσι γίνεται η σταύρωση για τις αμαρτίες του σώματος μας. Σώνουμε σώμα και ψύχη. Φωτιζόμαστε . Για αυτό το λόγο βλέπουμε και τα 'φωτοστέφανα' σε όλες τις εικόνες των αγίων. 
Ο Οπτικός Θάλαμος, ήταν γνωστός ως 'το Φως του Κόσμου' από τους Αρχαίους Έλληνες και τους Αιγυπτίους, επειδή γνώριζαν καλά από φυσιολογία και ανθρώπινη ανατομία.
Πίστευε και μη, ερευνάτε τας γραφάς...
(Δες και Ματθαίος 13 :31 -32 )

Δεν υπάρχουν σχόλια: