ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΑΡΩ . ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 31, 2014

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΑΡΩ . ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Η Ταρώ είναι ένα σύστημα αρχαίων πνευματικών γνώσεων που προσπαθεί να αποσαφηνίσει τα μυστήρια της ζωής. Είναι μια πολύπλοκη γλώσσα συμβόλων, αριθμολογίας και αστρολογίας και στέλνει τα μηνύματά της, βασιζόμενη στον ανώτερο εαυτό μας και στη συλλογική συνείδηση. Οι κάρτες μπορούν να μας διαφωτίσουν στα μυστικά και τα μαθήματα της ζωής, βοηθώντας μας στο συναισθηματικό και πνευματικό μας αγώνα, καθώς και στη μαντική, καθοδηγώντας μας στη ζωή μας. Από μόνη της, η Ταρώ είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο πρόβλεψης, που χρησιμοποιεί αρχετυπικά σύμβολα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προβλέψουν την τύχη ενός συγκεκριμένου ατόμου.



Οκτώ των Ράβδων
Μπορεί να αισθάνεστε ότι τα πράγματα κινούνται πολύ γρήγορα κι αυτό βέβαια σας κρατά σε εγρήγορση ως παρορμητικό ζώδιο που είστε. Το Οκτώ των Ράβδων αναφέρεται στην πρόοδο, την κινητικότητα και την ταχεία αλλαγή, συνήθως προς το καλύτερο. Φαίνεται ότι κάτι που περιμένατε πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του. Είστε τώρα αποφασιστικοί και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Επεκτείνετε τον κοινωνικό κύκλο σας, ανταλλάσσετε ιδέες με τους ομοϊδεάτες σας, βρίσκετε κάποιον/α που μιλά πρώτα στο μυαλό και ύστερα στην καρδιά σας. Θα μπορούσατε να έχετε νέα από κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει και ζει μακριά σας ή να κάνετε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σας, ίσως απρογραμμάτιστο το οποίο σας μεταφέρει μακριά από την καθημερινή σας ρουτίνα και σε …αχαρτογράφητα εδάφη. Τουλάχιστον για τώρα, πάρτε την πρωτοβουλία να αλλάξετε την ερωτική σας ζωή αντί να κάθεστε άβουλοι και αφήνοντας τη ζωή να σας προσπερνάει.

Ψάχνετε να βρείτε τη θέση σας στην καρδιά του αγαπημένου σας, θέλετε να πάρετε την ερωτική σας ζωή στα χέρια σας με τη δύναμη και την εξουσία που σας χαρίζει ο  Βασιλιάς των Ξιφών. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να άρετε τα εμπόδια στη σχέση σας, να επικοινωνήσετε σε βάθος και να βγείτε από το θολό τοπίο, δεν είναι ώρα για αμφιθυμία ή αβεβαιότητα. Ο Βασιλιάς σε αυτή την κάρτα είναι μεγαλοπρεπής και ίσως λίγο επιδεικτικός και σας χαρίζει επιμονή και επιμονή για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μπορείτε να πάρετε τα καλύτερα αλλά για να βγείτε οι νικητές του ερωτικού παιχνιδιού, θα πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας και σε ό, τι προσπαθείτε να πετύχετε. Μπορείτε να περιμένετε καλά πράγματα να συμβούν, μόνο εάν παίζετε με ήθος και τιμιότητα το ερωτικό παιχνίδι αλλά και χωρίς να θυσιάσετε τη δική σας προσωπικότητα.

Τρία Κύπελλα
Η κοινωνικότητά σας ξεχειλίζει και με την παιχνιδιάρικη και ενθουσιώδη διάθεσή σας δεν αφήνετε καμία ευκαιρία να σας ξεφύγει. Αφήνετε στην άκρη την εργασία και τις ευθύνες και διασκεδάζετε, γιορτάζοντας τον έρωτα. Περιβάλλεστε από τους ομοϊδεάτες σας και βάζετε στην άκρη τις διαφορές που σας χώριζαν με τον αγαπημένο σας. Διασκεδάζετε μαζί και ενώνετε τις δυνάμεις σας με όσους μπορούν να αγγίξουν την καρδιά σας. Κάνετε στην άκρη τη μονοτονία και τη ρουτίνα, μιλάτε με όλο τον κόσμο και δεν αρνείστε τις κοινωνικές προσκλήσεις. Παραμερίζετε μερικά από τα πιο σοβαρά προβλήματά σας, τουλάχιστον προς το παρόν. Δώστε προσοχή σε νέους ανθρώπους που έρχονται στη ζωή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μπορούσατε να αναπτύξετε φιλίες με ανθρώπους που σας φαίνονται ίσως ασήμαντοι και τυχαίοι στην αρχή, αλλά με την πάροδο του χρόνου ίσως γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας.

Ο Ερημίτης
Κάνετε ένα διάλειμμα από όλους τους εξωτερικούς περισπασμούς που σας περιβάλλουν και αναζητάτε τις απαντήσεις μέσα σας. Η κάρτα του Ερημίτη αναφέρεται στη μοναξιά, την εσωστρέφεια και την εσωτερική ανάλυση. Θα πρέπει να έχετε μια καλύτερη κατανόηση του εαυτού σας για να βρείτε το νόημα της αγάπης και της ζωής. Και ενώ αυτή η κάρτα μπορεί να σας στερεί την ερωτική συντροφιά, σας βοηθά να αναλύσετε τις δικές σας σκέψεις και ιδέες. Η διαίσθησή σας είναι οξυμμένη και κάνετε προσπάθεια να μεταστοιχειώσετε τα κατώτερα συναισθήματά σας σε κάτι ανώτερο και πιο πνευματικό. Ίσως να βομβαρδίζεστε από αρνητικά εξωτερικά συμβάντα και απλά θέλετε να ξεφύγετε από όλα. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο για ζητήματα που δε σας αφορούν άμεσα και χάσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, μπορεί να αποκαλύψετε αργότερα ότι ήταν πολύ πιο σημαντικές απ’ ό, τι είχατε συνειδητοποιήσει.


Οι Εραστές
Η αγάπη βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του μήνα και δίνετε πρόσθετη έμφαση στις αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν και εκεί όπου ελπίζετε να πάτε. Εκτός από τα συναισθήματα της αγάπης και του ρομαντισμού που πάνε χέρι-χέρι σε αυτή την κάρτα, υπάρχει επίσης η τάση να αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτό μπορεί να αναφέρεται στη σύγχυση που έχετε ανάμεσα σε δυο αποφάσεις ή ανάμεσα στον έρωτα και κάτι άλλο, όπως τη φιλία, την εργασία, τις οικογενειακές υποχρεώσεις ή ακόμα και την προσωπική σας ελευθερία. Με την ίδια λογική, θα μπορούσατε να αναπτύξετε ερωτικά συναισθήματα για κάποιον που προηγουμένως τον βλέπατε μόνο ως φίλο. Αλλά να είστε προσεκτικοί και να βλέπετε τα πράγματα καθαρά και όχι προβάλλοντας ρομαντικά ιδεώδη σε κάποιον/α που δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Πέντε Κύπελλα
Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τον αγαπημένο σας με το γάντι αυτό το μήνα, διαφορετικά να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις. Αυτή η κάρτα δεν είναι και τόσο ευνοϊκή αλλά δεν πρέπει να μείνετε αδρανείς. Πρέπει να αντιμετωπίσετε την ερωτική σας ζωή όχι μόνο στηριζόμενοι στη λογική σας αλλά κάνοντας μια εσωτερική διεργασία προκειμένου να αποσαφηνίσετε από πού πηγάζουν οι απογοητεύσεις σας. Μπορεί να μην έχετε κανένα έλεγχο πάνω στα γεγονότα που θα συμβούν, όμως έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των ενεργειών σας. Το πώς θα αντιδράσετε είναι στο χέρι σας. Αυτή η κάρτα μπορεί να αναφέρεται σε μια προδοσία ή μια οργή για κάτι που δεν εξελίχθηκε όπως το είχατε σχεδιάσει. Αλλάξτε τη στάση σας, βάλτε ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό σας και μην προκαλείτε τον αγαπημένο σας, αν θέλετε να αποφύγετε την καταιγίδα.

Το Αστέρι
Τα όνειρά σας στην αγάπη γίνονται πραγματικότητα, βάζετε τους φόβους και τους περιορισμούς στην άκρη και εστιάζετε την προσοχή σας στις ελπίδες σας και τις επιθυμίες σας. Προβάλλετε την αθωότητα ενός μικρού παιδιού, ζείτε την αγάπη, ίσως με τα μάτια κλειστά, ζείτε σε μια ονειρική, μακάρια κατάσταση. Υπάρχει πολλή κίνηση γύρω σας, νιώθετε τα συναισθήματα με τη διαίσθησή σας, κάνετε μια τρελή πτήση στα αστέρια που σας χαρίζουν τα δώρα της χαράς και της ευδαιμονίας. Αλλά για να πάρετε αυτά τα δώρα, δεν πρέπει να είστε αμέτοχοι και να αφήσετε τα όνειρά σας να σας πάνε όπου θέλουν. Θα πρέπει κι εσείς να συμμετέχετε στις ευκαιρίες που σας περιβάλλουν, ενεργά, πρόθυμα και με χαρά. Σκεφτείτε τι θέλετε αυτό το μήνα και τι ελπίζετε να πετύχετε στα πιο τρελά όνειρά σας. Έχετε πίστη σε ένα ιδανικό, το Σύμπαν και πάνω απ’ όλα στον εαυτό σας για να μυρίσετε τα τριαντάφυλλα της αγάπης.


Η Βασίλισσα των Ξιφών
Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε σοβαρά με τη σχέση σας και να ενεργήσετε βασιζόμενοι στην έμφυτη δύναμή σας και τη διαίσθησή σας. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σκέπτεστε για το κοινό καλό της σχέσης σας και όχι ατομιστικά. Και γι’ αυτό το λόγο, θα πρέπει είστε ειλικρινείς και να παρουσιάσετε τον αυθεντικό εαυτό σας. Μην κρύβετε σημαντικά ζητήματα από τον αγαπημένο σας, ούτε να μασάτε τα λόγια σας. Η Βασίλισσα των Ξιφών είναι δυναμική, με αυτοπεποίθηση, δεν παίζει, ξέρει τι θέλει και πώς να μιλήσει. Και έτσι θα πρέπει να κάνετε. Μπορεί να έχετε περάσει από αρκετές δοκιμασίες και θλίψεις στην ερωτική σας ζωή, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι έχετε αποκτήσει περισσότερη σοφία και ωριμότητα. Βάλτε στην άκρη τους φόβους και τις αβεβαιότητές σας, θα ανταμειφθείτε γι’ αυτό μέσα από το σεβασμό και το θαυμασμό των άλλων.




Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Ένας ευτυχισμένος και χαρούμενος μήνας είναι αυτός για εσάς, και σας φέρνει καλά νέα, πιθανόν από μακριά. Ο Ιππότης των Κυπέλλων μπορεί να είναι ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας, κάποιος που γνωρίζει τα συναισθήματά του και δεν φοβάται να τα εκφράσει. Μπορεί να εμφανιστεί κυριολεκτικά ένα άτομο στη ζωή σας, ως ιππότης σε λευκό άλογο ο οποίος έρχεται να σας σώσει από το τέλμα της συνηθισμένης και ανιαρής ζωής σας. Η καρδιά σας είναι ορθάνοιχτη και ώριμη να αποδεχτεί μια καταλυτική αλλαγή. Είστε έτοιμοι να αισθανθείτε κάτι μαγικό, να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με μια άλλη ψυχή. Ο Ιππότης των Κυπέλλων όμως δεν μπορεί να δει την πραγματικότητα, αναζητά τα όνειρα και τις φαντασιώσεις προκειμένου να ξεφύγει από τη ρουτίνα, έστω και αν αυτό σημαίνει διαφυγή σε ένα ρομαντικό ιντερλούδιο. Το σύμπαν σας στέλνει μια πρόσκληση σε ένα ερωτικό παραλήρημα, θα ήσασταν ανόητοι να μη την αποδεχτείτε.

Άσσος Πεντάκτινο

Οι μεγάλες ιδέες σας και τα ανεκπλήρωτα όνειρά σας γίνονται πράξη. Αυτή η κάρτα σας χαρίζει ενθουσιασμό και μια υπόσχεση για το μέλλον ότι τα ιδανικά σας στην αγάπη θα γίνουν πραγματικότητα. Σας γεμίζει με πάθος και παρόρμηση για τη δημιουργία μιας νέας σχέσης, βρίσκοντας κάποιον/α στη ζωή σας που είναι ο καθρέφτης του εαυτού σας, που σας βοηθά να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό. Όμως παράλληλα εφιστά την προσοχή σας καθώς ίσως να είστε πιο επιρρεπείς σε ονειρικές και μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Οι πτήσεις φαντασίας μπορεί να σας πάνε στα ουράνια, αλλά θα σας προσγειώσουν απότομα. Ίσως νιώσετε μια περίεργη προσκόλληση στη σχέση σας ή με κάποιον/α που σας ενδιαφέρει, αφήνοντάς σας αργότερα σε ένα χάος. Επικεντρωθείτε στην πραγματικότητα της ερωτικής σας ζωής, σε αυτό που είναι πραγματικό και όχι σε αυτό που θα θέλατε να είναι.


Άσσος Πεντάκτινο

Οι μεγάλες ιδέες σας και τα ανεκπλήρωτα όνειρά σας γίνονται πράξη. Αυτή η κάρτα σας χαρίζει ενθουσιασμό και μια υπόσχεση για το μέλλον ότι τα ιδανικά σας στην αγάπη θα γίνουν πραγματικότητα. Σας γεμίζει με πάθος και παρόρμηση για τη δημιουργία μιας νέας σχέσης, βρίσκοντας κάποιον/α στη ζωή σας που είναι ο καθρέφτης του εαυτού σας, που σας βοηθά να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό. Όμως παράλληλα εφιστά την προσοχή σας καθώς ίσως να είστε πιο επιρρεπείς σε ονειρικές και μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Οι πτήσεις φαντασίας μπορεί να σας πάνε στα ουράνια, αλλά θα σας προσγειώσουν απότομα. Ίσως νιώσετε μια περίεργη προσκόλληση στη σχέση σας ή με κάποιον/α που σας ενδιαφέρει, αφήνοντάς σας αργότερα σε ένα χάος. Επικεντρωθείτε στην πραγματικότητα της ερωτικής σας ζωής, σε αυτό που είναι πραγματικό και όχι σε αυτό που θα θέλατε να είναι.

Οκτώ των Ξιφών

Τι έχετε πάρει από την αγάπη και τι ενέργειες έχετε κάνει για τη δική σας ευτυχία; Αυτή η κάρτα σας δείχνει ότι είστε απορροφημένοι στη δική σας δυστυχία και δεν είστε σε θέση να βρείτε μια διέξοδο. Νιώθετε αλυσοδεμένοι, σχεδόν αδύναμοι να προσπαθήσετε να προχωρήσετε μπροστά, κολλημένοι σε ένα αρνητικό παρελθόν και επιτρέπετε στον εαυτό σας να γίνει θύμα των περιστάσεων. Έχετε αδυναμία να δείτε το δάσος, βλέπετε τα δέντρα και είστε υπερβολικά εστιασμένοι στο γεγονός ότι είστε παγιδευμένοι και όχι υπολογίζοντας τους τρόπους για να βγείτε από το αδιέξοδό σας. Για να δείτε τον ήλιο θα πρέπει να σχεδιάσετε τη διαδρομή της διαφυγής σας, πώς έχετε συμβάλει κι εσείς σε αυτή την κατάσταση. Θα πρέπει να βρείτε μια λύση αν θέλετε να ζήσετε τον απόλυτο έρωτα. Μην παίρνετε τα πράγματα πάρα πολύ στα σοβαρά, δημιουργώντας προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

http://www.e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: