ΣΕΙΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΝΑ 2 ΖΩΔΙΑ.5) ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Δεκεμβρίου 28, 2014

ΣΕΙΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΝΑ 2 ΖΩΔΙΑ.5) ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Οι σημαντικότερες διελεύσεις του 2015
Ο Δίας θα βρίσκεται μέχρι τις 11 Αυγούστου στον Λέοντα και θα διευρύνει τους ορίζοντές σου καθώς υπόσχεται ευκαιρίες για κέφι, χαρά, ταξίδια, διασκέδαση. Το τρίγωνό του με τον Ουρανό μπορεί να φέρει αναπάντεχα έσοδα ή έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή ένα πολύ ευχάριστο ταξίδι – ανάμνηση ζωής. Σε κάθε περίπτωση οι εκπλήξεις θα είναι με το μέρος σου.
Μετά τις 11 Αυγούστου ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο και θα δώσει το στίγμα της επέκτασης στον τομείς της καριέρας και της οικογένειας. Αξιοποίησέ τον όσο περισσότερο μπορείς αλλά να θυμάσαι ότι θα πρέπει να μετριάσεις την τάση σου για υπερβολές και να παίρνεις συνετές αποφάσεις.
Ο Κρόνος
περνάει στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2017. Η αλήθεια είναι ότι θα σε δυσκολέψει αρκετά καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να διαπραγματευτείς το θέμα «εγώ και οι άλλοι», προκαλώντας τα γεγονότα που θα σου υποδείξουν τον τρόπο με τον οποίο καθρεπτίζεσαι, τα λάθη σου, τις αδυναμίες σου, τα κίνητρα των επιλογών σου. Στο 2015 θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Αρκετά σκληρός θα γίνει στο τέλος της χρονιάς, όταν θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, καταλύοντας τον ενθουσιασμό και καταδεικνύοντας λάθη που μπορεί να έχεις κάνει από υπερβολική καλοσύνη ή από ιδεολογία, ποντάροντας σε ανθρώπους που ίσως σε εξαπατήσουν. Στο διάστημα από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου που θα επιστρέψει για λίγο στον Σκορπιό, θα πρέπει να τον αξιοποιήσεις για να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και να μην τους αφήσεις να αναστείλουν τη δράση και στους στόχους σου.Ο Ουρανός παραμένει στον Κριό, το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες (θάρρος, ενέργεια, δύναμη) για να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να παραδοθείς στον έρωτα. Οι κεραυνοβόλοι ή αντισυμβατικοί έρωτες είναι στο πρόγραμμα. Τα γεγονότα μπορεί να σε εξωθήσουν στο να κρίνεις απαραίτητο να ενδώσεις σε μια πιο φιλελεύθερη σχέση με τα παιδιά σου για να αποφύγεις τις ρήξεις.
Ο Ποσειδώνας
συνεχίζει το αργό αλλά σταθερό ταξίδι του στο αγαπημένο του περιβάλλον, τους Ιχθύες και τον τέταρτο οίκο σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, δημιουργώντας ασάφεια στη σχέση με την οικογένεια, τον σύντροφό και τους γονείς σου, ενίοτε, δίνοντάς σου την αίσθηση ότι τα θεμέλια σου δεν είναι τόσο γερά όσο νόμιζες ή ότι οι γονείς σου σού παρουσίαζαν μία ωραιοποιημένη εικόνα για την οικογένεια που, ωστόσο, απέχει από την πραγματικότητα.
Με τον Πλούτωνα
να συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στον Αιγόκερω, τα οικονομικά σου δέχονται έντονες πιέσεις, ιδιαίτερα τον Μάρτιο που θα σχηματίσει με απόλυτη ακρίβεια το τετράγωνό του με τον Ουρανό. Αν τα γεγονότα σε εξωθήσουν να αλλάξεις εντελώς στάση στον οικονομικό τομέα, μη διστάσεις να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές γιατί μπορεί να είναι λυτρωτικές.

Αναλυτικότερα
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ο Κρόνος περνάει στο ζώδιό σου και, μέρα με τη μέρα, θα αλλάζει η ενέργεια τόσο στο περιβάλλον σου όσο και μέσα σου. Προς το παρόν, θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου. Να θυμάσαι ότι ο Κρόνος απαιτεί πολύ δουλειά, συγκρότηση, σταθερότητα, οριοθέτηση. Τον Γενάρη οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα θα είναι θετικές καθώς μπορεί να δεχθείς ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου ενώ στις παρέες θα κερδίζεις τις εντυπώσεις και θα αυξάνονται οι κατακτήσεις σου. Από τις 21 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, μπορεί να αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις σου και πρέπει να προσέχεις στις μετακινήσεις σου, να φροντίσεις κάθε τι όταν ταξιδεύεις για να μην ταλαιπωρηθείς και να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τις παρεξηγήσεις και τα προβλήματα στις επαφές σου.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Θα κάνεις καθοριστικές κινήσεις τόσο για τα επαγγελματικά σου όσο και για την προσωπική σου ζωή. Τα φλερτ σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε οπλίζουν με αυτοπεποίθηση γι αυτό και, προς το τέλος του μήνα, το πεδίο είναι γόνιμο για να φιλοξενήσει τη στάση σου στον αισθηματικό τομέα, τη συμβατή προς τα όρια και τις επιθυμίες σου.
ΜΑΡΤΙΟΣ: Στις 20 Μαρτίου πραγματοποιείται η έκλειψη του Ηλίου στους Ιχθύες, θέση από την οποία επηρεάζει έντονα το ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις πίεση, άλλοτε ψυχολογική και άλλοτε λόγω των εξωτερικών παραγόντων. Θα αντιμετωπίσεις προβλήματα τόσο οικογενειακής όσο και επαγγελματικής φύσεως ενώ με το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα δεν αποκλείεται να ενσκήψουν δυσάρεστες καταστάσεις και στον οικονομικό τομέα.
ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Στις 4 Απριλίου πραγματοποιείται η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Κριού - Ζυγού. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα ερωτικής φύσεως ή με τα παιδιά σου ή να ανασταλούν κάποια δημιουργικά σου σχέδια. Εν τέλει, η όλη κατάσταση μάλλον θα έχει αίσιο τέλος αλλά θα το απολαύσεις μόνο αν περάσεις τις συμπληγάδες.
ΜΑΙΟΣ: Ο Μάιος σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, άλλες ευχάριστες κι άλλες δυσάρεστες, γι αυτό πρέπει να φυλάς τα νώτα σου και να μην είσαι πολύ ενθουσιώδης. Το βέβαιο είναι ότι θα βαρυγκωμήσεις καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες, περισσότερες απ' όσες αντέχεις. Αν θέλεις να κάνεις μία σημαντική κίνηση πρέπει να τη δρομολογήσεις για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 19 Μαΐου μέχρι τις 11 Ιουνίου, σου επιτρέπει να κάνεις τον απολογισμό των τεκταινομένων και, αν είναι απαραίτητο, να αναθεωρήσεις σχέσεις και συνεργασίες.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Ο Άρης από τους Διδύμους σε αναγκάζει να δράσεις αποτελεσματικά για να υποστηρίξεις σχέσεις και συνεργασίες, ξεπερνώντας εγωιστικές και ανταγωνιστικές διαθέσεις. Ωστόσο, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Με τη βοηθητική Αφροδίτη στον Λέοντα, αναμένονται πολύ ευχάριστες εξελίξεις για τα αισθηματικά σου. Φαίνεται ότι θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και –σε κάθε περίπτωση- θα περάσεις καλά.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Όλο το καλοκαίρι θα είσαι σε πολύ δημιουργική φάση, οι δουλειές σου θα ανοίξουν αλλά θα κουραστείς καθώς θα αναγκαστείς να επωμιστείς πολλές ευθύνες. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σου ζωή το καλοκαίρι, μιας και θα έχεις τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Ο Αύγουστος είναι ιδανικός για διακοπές, διασκέδαση, έρωτες, χαρές και πανηγύρια. Τα άστρα σου υπόσχονται καινούργιες γνωριμίες, πιθανούς έρωτες και ανανεωτικές καταστάσεις. Αν θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα, τολμήστε το. Αποφάσεις ζωής και πιθανές αναθεωρήσεις πορείας είναι στη σφαίρα του πιθανού.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Η έκλειψη του Ηλίου στην Παρθένο, μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση στην καριέρα σου γι αυτό πρέπει να είσαι υπομονετικός/η και εστιασμένος/η στον σκοπό σου. Από την άλλη, η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού – Κριού δεν αποκλείεται να διαταράξει τις ισορροπίες και στον αισθηματικό τομέα αλλά, ευτυχώς, χωρίς να κινδυνεύουν οι ουσιαστικές σχέσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή από τις 17 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις στόχους ή φιλίες ή συλλογικές δραστηριότητες αν τα γεγονότα σου δείχνουν ότι είναι απαραίτητο.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Αν πιστεύεις ότι η ζωή που τώρα ζεις είναι ασύμβατη προς τα ταλέντα και τις επιθυμίες σου, φρόντισε να οργανώσεις ένα σχέδιο αλλαγής, μέσα στον Οκτώβριο, αλλά μη γίνεσαι έρμαιο των παρορμήσεών σου γιατί οι βιαστικές ενέργειες μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Το δίμηνο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου είναι η κατάλληλη περίοδος για να συγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να μπεις δυναμικά στη δράση.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Αν είσαι τολμηρός/η, θα επεκταθείς και σε άλλους τομείς του επαγγέλματός σου. Μία σωρεία γεγονότων, ευχάριστων ή δυσάρεστων, θα σε αναγκάζουν να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Το θετικό είναι ότι θα νιώθεις αρκετά ασφαλής στην προσωπική σου ζωή καθώς θα παίρνεις συνεχώς επιβεβαιώσεις.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Με τις όψεις του Κρόνου, θα πάρεις «το μήνυμα» να αλλάξεις πορεία πλεύσης και να αναζητήσεις λύσεις ζωής που θα σε κάνουν πιο ευτυχισμένο/η καθώς θα είναι πιο συμβατές προς τις ανάγκες σου. Τα γεγονότα που θα σε οδηγήσουν σ' αυτές τις αλλαγές, είναι πιθανό να καθορίσουν τις εξελίξεις στη διετία 2016 - 2017.


Σάλπισμα νίκης!
Οι γενικές τάσεις για όλους τους Αιγόκερους
Το προηγούμενο διάστημα ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου, ο Κρόνος, «κοσκίνισε» τις φιλίες αλλά και τις ερωτικές σχέσεις σου με σκοπό να διατηρηθούν αυτές που πραγματικά αξίζουν. Σε βοήθησε να πιστοποιήσεις τις αξίες, τα ιδανικά αλλά και τα συναισθήματα που έχουν λόγο ύπαρξης στη ζωή σου. Ίσως πάλι να σε έβαλε να πασχίσεις και να αναλάβεις ευθύνες για την υλοποίηση μιας συλλογικής προσπάθειας, κερδίζοντας πολλά σε γνώσεις κι εμπειρίες. Μπορεί να απέρριψες πρόσωπα και καταστάσεις αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι για κακό.
Αυτό το ταξίδι του στον 11ο Ηλιακό σου οίκο θα ολοκληρωθεί φέτος κι αν σου έχουν μείνει... υπόλοιπα για να διαχειριστείς και να κατασταλάξεις θα έχεις την δυνατότητα να το πράξεις από τα μέσα Ιουνίου, μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2015, που ο πλανήτης θα βρίσκεται στον Σκορπιό.

Παράλληλα όμως, με την είσοδο του στον Τοξότη ξεκινά μια νέα –περίπου τριετής- φάση εμπειριών και επιτευγμάτων σε δύο τομείς εξαιρετικού ενδιαφέροντος.
Κατ' αρχήν στην δουλειά σου, βάζει τα θεμέλια μιας δικαίωσης που ίσως να περίμενες για καιρό, πράττοντας με επαγγελματική ευσυνειδησία. Αυτή η δικαίωση μπορεί να εκδηλωθεί είτε με την ανάληψη μιας νέας υπευθυνότητας-θέσης, η οποία θα σου δώσει την ευκαιρία να αποδείξεις και τις διοικητικές σου αρετές, είτε με μια έμπρακτη και οικονομική αναγνώριση των ικανοτήτων σου. Αλλά ακόμη κι αν τελικά πέσεις σε... στραβόξυλα που δεν εννοούν να εκτιμήσουν το έργο σου, μπορείς να στήσεις μια δική σου δουλειά, αξιοποιώντας τα προσόντα σου αλλά και την εμπειρία που αποκόμισες τα προηγούμενα χρόνια.
Εδώ θα έχεις και την υποστήριξη του Δία, που θα σου προσφέρει την τύχη που χρειάζεσαι σε ένα νέο ξεκίνημα αλλά και τις αναγκαίες... άκρες, που θα σε διευκολύνουν στην διεκπεραίωση των υποθέσεων σου.
Σε αυτήν την τελευταία περίπτωση ίσως να περάσεις ένα διάστημα έχοντας την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο κενό αλλά είναι βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα ο ρεαλισμός και η οργανωτικές σου ικανότητες θα σε οδηγήσουν σε ένα νέο καθεστώς, που εσύ θα ορίσεις.
Το να είσαι αυθεντία στον κλάδο σου ήταν και θα είναι για σένα ο πιο μεγάλος... έρωτας και να που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δρέψεις τις δάφνες σου.

Ο δεύτερος τομέας που θα επηρεάσει ο Κρόνος είναι αυτός της υγείας σου κι εδώ χρειάζεται να επιδείξεις προσοχή. Το πρώτο σου μέλημα θα πρέπει να είναι η διατροφή σου κι αν υπάρχει κάτι που πρέπει να αλλάξεις, μην διστάσεις. Από εκεί και ύστερα θα κριθείς για τον πρότερο βίο σου, που αν δεν είναι «έντιμος» δεν αποκλείεται σου επιβληθούν περιορισμοί και θεραπείες, ώστε να ξαναβρείς την υγειά σου.
Μπορεί ακόμη να ασχοληθείς με προβλήματα υγείας ενός δικού σου ανθρώπου ή να νοιώσεις την ανάγκη να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου υπέρ των αδυνάτων και πασχόντων.

Όλα τα παραπάνω όμως θα βρίσκονται υπό την «χορηγία» του Άρη, ο οποίος σε θέλει... ζωηρό, ακμαίο κι έτοιμο για όλα! Μην σκεφτείς λοιπόν ούτε στιγμή ότι θα έχεις μια ήσυχη χρονιά. Αντίθετα καλείσαι να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, κτίζοντας επάνω τους την νέα πορεία σου. Και για αρχή βάλε και την γυμναστική στο πρόγραμμα σου, αν δεν την έχεις ήδη...
Φυσικά ο «κόκκινος πλανήτης» μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με διαρκείς αψιμαχίες σε όλα τα μέτωπα. Να ταράξει την οικογενειακή σου γαλήνη με ποικίλους τρόπους, να σε κρεβατώσει συμμαχώντας με μικρόβια και ιούς, να σε κάνει να συγκρουστείς με δικαίους και αδίκους. Όμως όση ταλαιπωρία κι αν υποστείς, η αίσθηση του μαχητή δεν θα σε εγκαταλείψει και είναι αυτή που τελικά θα σε οδηγήσει στη νίκη.

Ανάλογες διαθέσεις μπορεί να έχει απέναντι σου κι ο Ουρανός. Θρονιασμένος εδώ και χρόνια στον 4ο Ηλιακό σου οίκο απεργάζεται μαζί με το συνεταιράκι του τον Πλούτωνα, αλλαγές κι ανατροπές στην καριέρα, το σπίτι και την προσωπική σου ζωή. Το έργο του θα συνεχιστεί ανελλιπώς και το 2015, με πρώτο του μέλημα να σε φέρει... απέναντι από εκεί που βρίσκεσαι. Να σου στερήσει αυτό που έχεις και να σου δώσει αυτό που δεν έχεις. Καταλαβαίνεις λοιπόν τι μπορείς να περιμένεις από δαύτον, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Άξια αναφοράς είναι και η πλήρης ενεργοποίηση του άξονα 3ου-9ου οίκου, κάτι που μπορεί να έχει ποικίλες και διάφορες εφαρμογές στην ζωή σου. Οι σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, οι νομικές υποθέσεις και τα ταξίδια φιγουράρουν ψηλά στη λίστα των γεγονότων ή των καταστάσεων που θα σε απασχολήσουν, με το τελικό αποτέλεσμα να εξαρτάται κυρίως από τις προδιαγραφές του γενέθλιου ωροσκοπίου σου. Κι ακόμη η απόκτηση συσκευών ή εξοπλισμού, είτε συμβεί εξ ανάγκης, είτε κατόπιν δικής σου επιθυμίας. Όμως η πιο δυνατή εκδοχή έχει να κάνει με τις γνώσεις και την τεχνική κατάρτιση που μπορείς να αποκτήσεις.
Τόσο οι εκλείψεις της χρονιάς, όσο και ο Δίας που από τον Αύγουστο θα περάσει στην Παρθένο και τον 9ο Ηλιακό σου οίκο, «επιθυμούν» να διευρύνουν τους ορίζοντες σου, κάτι που θα συμβεί στον μέγιστο βαθμό αν το επιθυμείς κι εσύ.
Μέχρι τον Αύγουστο βέβαια ο Δίας θα ασχοληθεί περισσότερο με τα οικονομικά σου, βελτιώνοντας τα κατά περίπτωση ή εξασφαλίζοντας σου μια ποθητή χρηματοδότηση. Κι αν μια τέτοια εξέλιξη σου φαίνεται παράδοξη εν μέσω κρίσης, έχε εμπιστοσύνη στον... «Χοντρό»! Απλά μην ξανοιχτείς πέρα από εκεί που φτάνεις, δημιουργώντας νέα χρέη, τα υπόλοιπα άστα επάνω του...

Όσο για τα αισθηματικά σου, κινούνται σε ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο, ανάλογα με το δεκαήμερο που έχεις γεννηθεί. Από τρελά πάθη και... γκαντεμιές, μέχρι ζεστές αγκαλίτσες έχει το μενού αλλά τις λεπτομέρειες –τι, που, πόσο, ποιός- θα τις διαβάσεις αμέσως παρακάτω
ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ
Πρώτο δεκαήμερο
Μπορεί να νομίζεις ότι ξέμπλεξες με τους... Ουρανοπλουτωναίους, η πραγματικότητα όμως είναι λίγο διαφορετική. Αν και δεν ασκούν πια την επιρροή τους επάνω στον Ήλιο σου, για φέτος έχουν... περιλάβει τον Ερμή και την Αφροδίτη, με αποτέλεσμα η καθημερινότητά σου να θυμίζει συχνά ένα «απέραντο φρενοκομείο». Μένοντας στα τεχνικά και επικοινωνιακά θέματα που είναι της αρμοδιότητος του Ερμή, είναι σχεδόν βέβαιο ότι πέρα από τα απρόοπτα και τις πολλές ευχάριστες ή δυσάρεστες εκπλήξεις που σου επιφυλάσσει η χρονιά, θα χρειαστείς σίγουρα τεχνική βοήθεια, εκτός πια κι αν είσαι ο... Μαγκάιβερ!
Ωστόσο ο ίδιος «τρελαμένος» Ερμής είναι το καλύτερο διαβατήριο για οποιονδήποτε χώρο έρευνας και μελέτης.

Μεγάλο μερίδιο στην ζωή σου διεκδικεί βέβαια και ο Άρης αλλά εδώ σε παραπέμπω σε όσα διάβασες παραπάνω, στις γενικές τάσεις για το ζώδιο σου.Αισθηματικά
Έρωτες, μίση, πάθη και σεξ... πολύ σεξ! Όλα είναι στο πρόγραμμα και σίγουρα η χρονιά σου δεν θα είναι άχρωμη και άοσμη. Αν βέβαια έχεις ήδη κάποια σχέση, μπορεί να σου... κουνήσει το μαντήλι, αφήνοντας πίσω της τα αναμενόμενα συντρίμμια. Αν όμως είσαι μόνος/η και ψάχνεις τότε ετοιμάσου για πολύ δυνατές συγκινήσεις, που όμοιες τους είναι δύσκολο να ξαναζήσεις. Ελπίζω να το αντέξεις και μην βιαστείς να «δέσεις κόμπο» την σχέση σου... Ακολουθούν κι άλλες ακόμη πιο μεστές κι ενδιαφέρουσες!

Δεύτερο δεκαήμερο
Η δική σου πορεία αναμένεται να ανταποκριθεί με... σπουδή στις βουλές του Ουρανού και του Πλούτωνα και η βασική συμβουλή που χρειάζεσαι είναι μια και μοναδική: Άλλαξε, πριν σε αλλάξουν με το ζόρι. Ανάτρεψε, πριν σε ανατρέψουν και βρεθείς ουραγός των εξελίξεων. Το να προσπαθείς να κρατηθείς αλώβητος σε έναν κόσμο που καταρρέει είναι μάλλον μάταιο. Αντίθετα αν μπεις στην διαδικασία να ξεκινήσεις από το μηδέν, οι... θεοί είναι μαζί σου!
Αισθηματικά
Αν και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα... προλάβεις να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή, τελικά αν το κάνεις μπορεί και να το... μετανιώσεις!
Το πιθανότερο είναι ότι σε περιμένουν περίπλοκες καταστάσεις με προβληματικούς συντρόφους και δεν νομίζω ότι είναι καιρός να αναλάβεις ΚΑΙ τέτοιες ευθύνες. Ξέρεις ότι οι σχέσεις δεν είναι σαν την δουλειά, να υπακούουν σε κανόνες, γι' αυτό και ο χειρισμός τους από την δική σου πλευρά δεν είναι πάντα ο ιδανικός. Φταις κι εσύ, φταίνε κι οι άλλοι, φταίει κι ο Χατζηπετρής...

Τρίτο δεκαήμερο
Μια ουσιαστική διαφοροποίηση σε σχέση με τα άλλα δύο δεκαήμερα, προκύπτει από την θέση του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων και τις όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και την Δήμητρα. Μετάφραση; Πολύ παρασκήνιο, που σίγουρα χρειάζεται διερεύνηση, νομικές διεκδικήσεις, ευπάθεια σε ιώσεις ή λοιμώξεις, ενώ επιπλέον διαφαίνεται κι ένας αυξημένος κίνδυνος ατυχήματος.
Αισθηματικά
Είναι ίσως ο πιο ευνοϊκός τομέας, μαζί φυσικά με τα επαγγελματικά. Χωρίς εντάσεις και μεγάλους... καημούς, η χρονιά σου αναμένεται να είναι μια από τις καλύτερες σε προσωπικά θέματα, με πολύ αγάπη αλλά και καλοπέραση. Κι αν είσαι ελεύθερος/η... άντε και καλά στέφανα!

Μήνα-μήνα
Ως προς τα κεντρικά θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν ανά μήνα, σε ένα γενικό πλαίσιο και με οδηγό την Νέα Σελήνη, η «φόρμα» των εξελίξεων διαμορφώνεται ως εξής:

1/1 έως 19/1 Προσωπική ανάπτυξη, νέα ενδιαφέροντα, αλλαγή πορείας.
20/1 έως 19/3 Οικονομικά, τροφοδοσία.
20/3 έως 18/4 Μετακινήσεις, ταξίδια, τεχνικός εξοπλισμός, συγγενείς-γνωστοί.
19/4 έως 17/5 Οικογενειακά-περιουσιακά θέματα, σπίτι.
18/5 έως 15/6 Αγαπημένα πρόσωπα, παιδιά, αισθηματικές υποθέσεις.
16/6 έως 15/7 Εργασιακές σχέσεις, υγεία, διατροφή.
16/7 έως 14/8 Σχέσεις, συνεργασίες, δίκες.
15/8 έως 12/9 Οικονομικά, δάνεια, εγγυήσεις.
13/9 έως 12/10 Ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις.
13/10 έως 10/11 Επαγγελματικά, καριέρα, σχέσεις με ισχυρούς.
11/11 έως 10/12 Φίλοι, συλλογικές προσπάθειες.
11/12 έως 31/12 Μυστικά, διατροφή, θεραπείες.

Το παραπάνω χρονοδιάγραμμα ισχύει και για όσες ή όσους έχουν ωροσκόπο στον Αιγόκερω


Πηγή: http://www.astrology.gr/TOXOTIS

2 σχόλια:

Κυριακη είπε...

Χρονια πολλα
ωραιο το ιστολογιο σας.
Ηθελα να ρωτησω για τους ζυγους, εσεις τι πιστευεται; Ειναι η χρονια μας; Θα καταφερουμε να κανουμε αυτο που θελουμε ή να κατακτησουμε;
Ευχαριστω.

Unknown είπε...

χρονια πολλα αγαπητη αναγνωστρια μας . καλη χρονια σας ευχετε το περιοδικο μας. εχουμε αναρτησει και για τους ζυγους την ετησια προβλεψη. αν δεν το εχετε διαβασει πατηστε τον παρακατω συνδεσμο

http://magazino1.blogspot.gr/2014/12/2015-2-4.html

η ζυγοι εχουν ευκεριες να κερδισουν πολλα αυτη την χρονια. ομως δεν κρυβω οτι σε καποια διαστηματα θα πρεπει να προσεχουν.πρεπει να αφησουν το παρελθον πισω και να πανε μπροστα. δυσκολιες θα εχει αλλα οχι οσο ηταν το 2014. οταν ενεργοποιηθει ξανα το τετραγωνο ουρανου απο τον κριο με πλουτωνα απο τον αιγοκερω. και στις εκλειψεις πανω στον αξονα κριου-ζυγου . ο αναδρομος ερμης τον ιανουαριο στις 21 μεχρι 12 φεβρουαριου απο το φιλικο ζωδιο του υδροχοου ειναι θετικος αν και αναδρομος πανω σε σχεσεις αλλα για επαγγελματικα και οικονομικα κυριως μην υπογραφετε και αφηστε για λιγο πιο μετα. απο την ανοιξη και μετα ολα θα ειναι πολυ καλυτερα για τους ζυγους. θα εχουν εμεσες και αμεσες βοηθειες . τωρα χρειαζεστε την πραξη σε καθε τομεα, την διεκδικηση του στοχου σας με δυναμη και οχι πολλα λογια. στην ουσια να γινετε λιγο κριοι που ειναι το απεναντι σας ζωδιο. διεκδικηστε λοιπον αυτη την χρονια.