ΣΕΙΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΝΑ 2 ΖΩΔΙΑ.4) ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Δεκεμβρίου 27, 2014

ΣΕΙΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΝΑ 2 ΖΩΔΙΑ.4) ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικές κατευθυντήριες όψεις
Η κοινωνική σου ζωή, η πιθανή συμμετοχή στα κοινά, η ένταξή σου σε συλλόγους και ομάδες και η στήριξη από το φιλικό σου περιβάλλον που άνθισαν την προηγούμενη χρονιά, θα συνεχίσουν να ανθίζουν για σένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου μέχρι ο Δίας να περάσει στην Παρθένο στις 11/8.
Ως τότε και κάτω από την επιρροή του τριγώνου με τον Ουρανό έως τον Ιούλιο, θα έχεις ευκαιρίες να ρισκάρεις και να τολμήσεις νέες επιδιώξεις ειδικά στην κοινωνική σου ζωή.
Αλλά και η προσωπική σου ζωή βγαίνει από τη στασιμότητα, αλλάζεις δεδομένα, τονώνοντας τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.
Μπορείς να ανατρέψεις τα πάντα με πρωτοποριακές ιδέες, υιοθετώντας μόνο αισιόδοξες σκέψεις και θέτοντας τον ενθουσιασμό σου σε ισχύ.
Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο για να βγεις από κατεστημένα και στεγανά και άνοιξε τους ορίζοντές σου, ταξιδεύοντας μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Από τις 11/8 που ο Δίας περνάει στην Παρθένο ξεκινά μια περίοδος περισυλλογής και στροφής εσωτερικά, με σκοπό να θεραπεύσεις τα κομμάτια που νοσούν ψυχολογικά.
Ειδικά
εσύ του πρώτου και δεύτερου δεκαήμερου ευαισθητοποιείσαι απέναντι σε οποιονδήποτε χρειάζεται βοήθεια, βρίσκεις νόημα στην φιλανθρωπία, ασχολείσαι με αναξιοπαθούντες, αλλά και με τη δική σου εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Πρακτικές όπως διαλογισμός και Yoga μπορούν τώρα να ενταχθούν στη ζωή σου, αντλώντας δύναμη.

Ο Κρόνος στον Τοξότη επιδρά σε σένα του πρώτου δεκαήμερου σαν αναισθητικό του μυαλού σου προκειμένου να υποβληθεί σε μια εγχείριση για να λειτουργήσει εύρυθμα ξανά. Αμφιβάλλεις για όσα γνωρίζεις ως τώρα και σε προσωπικό και σε γενικότερο επίπεδο, προσπαθώντας να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να διαχωρίσεις τη γνώση από την πληροφορία. Επιθυμείς να ξέρεις ουσιαστικά και όχι απλά να γνωρίζεις οτιδήποτε αφορά τη ζωή και τις επιδιώξεις σου.
Το τετράγωνο Κρόνου - Ποσειδώνα από 1/1 έως 30/4 και από 1/10 έως 31/12 στέκεται εμπόδιο στο να ξεχωρίσεις το αληθινό από το απατηλό, γι αυτό χρειάζεται προσοχή αυτά τα διαστήματα στη συγκέντρωση. Μην αρχίσεις κάτι σημαντικό, παρά μόνο προσπάθησε να κρατήσεις το νου σου σε εγρήγορση χωρίς να επαναπαύεσαι σε τίποτα.
Δύο εκλείψεις σε αφορούν άμεσα η μία στις 4/4 στο ζώδιό σου και η άλλη στις 28/9 απέναντί σου στον Κριό, που σε κάνουν να δεις καθαρά τις ανάγκες σου, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να τις δρομολογήσεις ανάλογα και αποφασιστικά.
Προβλέψεις ανά μήνα
Ιανουάριος
Η χρονιά ξεκινά έντονα ειδικά για σένα του δεύτερου δεκαήμερου με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα από 1 έως 8/1 να σηματοδοτεί σημαντικές ανακατατάξεις στο οικογενειακό περιβάλλον και το τετράγωνο με τον Ουρανό να προκαλεί αναστάτωση και στη συντροφική σου ζωή.
Επιπλέον ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη αλλά και ο Άρης στον Υδροχόο σε παρακινούν διαρκώς να ξεδώσεις και να αφήσεις πίσω τα προβλήματά σου, χωρίς όμως να σε απαλλάσσουν από αυτά.
Οι παροδικές απολαύσεις πάσης φύσεως θα σου κάνουν καλό, αλλά ο μήνας υπενθυμίζει διαρκώς τα μεγάλα θέματα που έχεις να επιλύσεις στα οποία θα δυσκολευτείς περισσότερο από τις 22/1 με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή.
Δείξε υπομονή και πάνω απ όλα σύνεση.

Φεβρουάριος
Έως τις 19/2 έχεις τον Ήλιο από τον Υδροχόο να κρατά ακμαίο το ηθικό σου, ενώ η αντίθεση με τον Δία από 2 έως 10/2 σε κάνει να χαίρεσαι τις υπερβολές σου σε κοινωνικό και συναισθηματικό επίπεδο.
Από τις 20/2 θα έχεις και τον Άρη από τον Κριό να σε δραστηριοποιεί συνεχώς σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.
Ο μήνας ξεχειλίζει από ενθουσιασμό, κοινωνικές εκδηλώσεις, προτάσεις, ενώ αν ασχολείσαι με την τέχνη, η δημιουργικότητά σου είναι στο απόγειό της.
Εξαιρετική η διάθεσή σου γύρω από τις μέρες της Πανσελήνου στις 4/2 στον Λέοντα, ενώ νέες γνωριμίες μπαίνουν στη ζωή σου ειδικά σε σένα του δεύτερου δεκαήμερου.

Μάρτιος
Εσύ του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου εξακολουθείς να βρίσκεσαι σε εσωτερική και εξωτερική πυράκτωση με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη απέναντί σου στον Κριό, αλλά και τον Άρη στο ίδιο ζώδιο.
Μια αλληλουχία όψεων σε κάνει να αισθάνεσαι πρωταγωνιστής της ζωής σου, αλλά η ένταση, η παρόρμηση και ο εκνευρισμός δεν θα λείπουν.
Η ερωτική σου ζωή είναι στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα, ανακινώντας θέματα προκειμένου να αλλάξεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.
Θέλεις να αποδεσμευτείς από μίζερες καταστάσεις ενώ παράλληλα δεν σε χωράει το σπίτι. Όργωσε κάθε τόπο διασκέδασης αυτόν τον μήνα και ειδικά εσύ των πρώτων ημερών απόλαυσε στο έπακρο την καθημερινότητά σου γύρω από τις μέρες της έκλειψης στις 5/3.

Απρίλιος
Παραμένοντας σε εγρήγορση, αυτός ο μήνας θα σε κάνει να δεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και να σκεφτείς ως τις 14/4 τρόπους, ώστε να προβάλλεις καλύτερα τις απόψεις σου για αλλαγές, σε θέματα συνεργασιών και σε ότι αφορά το σπίτι.
Από τις 12/4 που ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, εσύ του πρώτου δεκαήμερου αναζητάς να ξεκινήσεις μια σπουδή, να κάνεις ένα ταξίδι ή να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο.
Η αντίθεση με τον Κρόνο σε κάνει να σκέφτεσαι εκτός από το κόστος και το πόσο σημαντικά είναι όλα αυτά για σένα, εστιάζοντας πολύ σε νέους ορίζοντες.
Ωστόσο η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου μαζί με το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια να κατασταλάξεις. Έχε το όμως στο νου σου.

Μάιος
Αυτόν τον μήνα σπεύσε να οργανώσεις τα σχέδιά σου ως τις 19/5 γιατί η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 20/5 δεν βοηθά σε κατάλληλες επιλογές.
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 8/5 φέρνει εντάσεις στον επαγγελματικό και οικογενειακό χώρο σε σένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου, ενώ εσύ του πρώτου μπορείς να ελιχθείς πολύ καλύτερα.
Ωστόσο πιθανά να αντιμετωπίσεις προβλήματα στην επικοινωνία και στις σχέσεις σου με πρόσωπα της καθημερινότητας και συγγενείς από 12 έως 22/5 με την αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο.
Έως τις 20/5 φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα που εκκρεμούν και τυχόν κληρονομικά ζητήματα, ισχύοντας για όλα τα δεκαήμερα.

Ιούνιος
Ήλιος και Άρης στους Διδύμους στο μεγαλύτερο διάστημα του μήνα καθώς και η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 6/6 υπόσχονται έναν πολύ ευχάριστο μήνα, περιστοιχισμένο από ενθουσιασμό αισιόδοξη διάθεση, κέφι και λαχτάρα για ταξίδια.
Οι αρμονικές όψεις των Ήλιου – Αφροδίτης και Άρη με Δία και Ουρανό φέρνουν νέους έρωτες, ανανέωση στις υπάρχουσες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αποδράσεις με φίλους, δημιουργικές στιγμές και ξαφνικές ευχάριστες εκπλήξεις.
Ειδικά εσύ του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου πετάς στα σύννεφα και τα καταφέρνεις ακόμα και στην πιο μεγάλη δυσκολία.
Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 2/6 και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 16/6 υπόσχονται ιδανικές στιγμές . Απόλαυσε όσο περισσότερο μπορείς αυτόν τον μήνα.

Ιούλιος
Μπορεί να προσγειώνεσαι λίγο από την απογείωση του Ιουνίου, αλλά εξακολουθείς να αισθάνεσαι τυχερός και έτοιμος για όλα.
Εσύ του τρίτου δεκαήμερου παραμένεις στα σύννεφα απολαμβάνοντας τα δέλεαρ της συνόδου του κυβερνήτη σου Αφροδίτη με τον Δία, από 1 έως 13/7.
Ωστόσο η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης από 26/7 και η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού στις 27/7 θα φέρουν ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα.
Ήλιος και Άρης στον Καρκίνο έως τις 22/7 δημιουργούν κάποιες έγνοιες σε ότι αφορά επαγγελματικά θέματα και οι δυσαρμονικές όψεις του Άρη με Ουρανό και Πλούτωνα, προκαλούν εσωτερική ένταση που δεν θα πρέπει να αφήσεις να χαλάσει τη διάθεσή σου.
Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα στις 2/7 στον Αιγόκερω αλλά και η Νέα Σελήνη στις 16/7 στον Καρκίνο ανακινούν επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα που θα πρέπει να δεις μακροπρόθεσμα και να μην αγνοήσεις τις οποιεσδήποτε ενδείξεις.

Αύγουστος
Ο μήνας χαρακτηρίζεται από την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Αφροδίτη που έχει ξεκινήσει από τις 26/7 και θα επηρεάσει περισσότερο εσένα του τρίτου δεκαήμερου και του δεύτερου μισού του δεύτερου. Καλείσαι να κοιτάξεις λίγο πίσω στα πεπραγμένα αλλά και στις συναισθηματικές σου επενδύσεις. Όσο για τις καινούργιες, μην κουραστείς γιατί δεν θα έχουν διάρκεια.
Από τις 9/8 θα περάσει και ο Άρης στον Λέοντα και εσύ του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου έχεις σκοπό να ξεδώσεις και να μην αφήσεις καμία πρόταση να πάει χαμένη.
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 14/8 τροφοδοτεί με μεγάλη αισιοδοξία ειδικά εσένα του τρίτου δεκαήμερου που επιλέγεις να ζεις και να εκφράζεσαι μέσα από την κοινωνική σου ζωή. Αυτό θα το χαρείς πάρα πολύ νιώθοντας πως οι φίλοι είναι η περιουσία σου, αλλά εσύ του δεύτερου δεκαήμερου πρόσεχε γιατί η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού σε φέρνει προ εκπλήξεων.

Σεπτέμβριος
Η δεύτερη έκλειψη που σε αφορά αυτόν τον χρόνο στις 28/9, θέλει να δείξει ειδικά σε σένα του πρώτου δεκαήμερου πως οι σχέσεις σου χρειάζονται αλλαγή λαδιών για να λειτουργήσουν καλύτερα. Συνυπολογίζοντας και την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιό σου στις 18/9 βρίσκεσαι σε σύγχυση σε ότι αφορά τις αποφάσεις σου.
Η συμβουλή είναι να μην πάρεις καμία σημαντική απόφαση, αλλά να κάνεις οπωσδήποτε κάποιες συμβολικές ενέργειες.
Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη γυρίζει σε ευθεία φορά στις 7/9 επιτρέποντάς σου να δεις ξεκάθαρα που θα καταθέσεις τις συναισθηματικές σου αποταμιεύσεις.
Όσο για τις χρηματικές, ο Δίας στην Παρθένο καθοδηγεί σωστά τα βήματά σου και για σένα του πρώτου δεκαήμερου η αντίθεση με τον Ποσειδώνα βγάζει στο φως ανυποψίαστες πηγές εσόδων.

Οκτώβριος
Ο μήνας είναι αποκαλυπτικός ειδικά για σένα του πρώτου και δεύτερου δεκαήμερου με τον Άρη και τον Δία στην Παρθένο να σε διαφωτίζουν για οτιδήποτε δεν γνωρίζεις και είναι πολύ σημαντικό για την οποιαδήποτε πορεία σου. Έχε μάτια και αυτιά ανοιχτά γιατί ανακινούνται συνεχώς καταστάσεις. Ο Ερμής στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ευθεία φορά στις 10/10 και μπορείς να αποφασίσεις για τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες χωρίς τον κίνδυνο να απογοητευτείς.
Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη στην Παρθένο από 20 έως 31/10 ευνοεί κάθε σχέση που είναι κρυφή αλλά και κάθε ενέργεια που επιθυμείς να παραμείνει επτασφράγιστο μυστικό.
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 13/10 είναι ιδιαίτερα υπαινικτική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου εφόσον Ουρανός και Πλούτωνας σε δυσαρμονική επιρροή αλλά και μια ακολουθία όψεων επιτάσσουν να δώσεις μάχη για να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.
Ξεκίνα να διορθώνεις καταστάσεις αλλά απέφυγε όσο μπορείς ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις, κοντρολάρισε το θυμό σου και προσπάθησε να αποκαταστήσεις και όχι να διαρρήξεις τις σχέσεις σου.

Νοέμβριος
Μήνας έντασης και έκφρασης απωθημένων καθώς Αφροδίτη και Άρης στο ζώδιό σου από 9 και 13/11 αντίστοιχα, ναι μεν απογειώνουν τη διάθεσή σου, αλλά δεν την προσγειώνουν καθόλου, με αποτέλεσμα να μείνεις από καύσιμα.
Αισθάνεσαι μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση αλλά δεν μπορείς να τιθασεύσεις τις επιθυμίες σου ειδικά εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, κάτω από τις δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με Ουρανό και Πλούτωνα, από 16 έως 27/11.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου καταφέρνεις να ελίσσεσαι σωστά με τη σύνοδο Ερμή – Κρόνου στον Τοξότη από 21 έως 28/11 και να κάνεις αποτελεσματικές σκέψεις και κινήσεις.
Εσύ του τρίτου είσαι πιο μετρημένος γενικότερα, αλλά ο μήνας προτρέπει όλους σε αλλαγές, έντονες κινητοποιήσεις και διεκδικήσεις. Πολλοί αλλάζετε εμφάνιση και μια εκκεντρική προσθήκη εντυπωσιασμού σε οποιονδήποτε τομέα, είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Δεκέμβριος
Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σε βρίσκει ικανοποιημένο, ενώ συγκεντρώνει την προσοχή σου στα οικονομικά σου με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη στον Σκορπιό να σε προτρέπει να ξοδέψεις περισσότερο από άλλες γιορτές.
Εσύ του τρίτου δεκαήμερου βάλε φρένο στις αγορές από 20 έως 28/12 με το εξάγωνο με τον Δία και δοκίμασε την τύχη σου σε τυχερά παιχνίδια και λαχεία, που είναι πράγματι μεγάλη. Μπορεί να βιώσεις από τα πιο κοινωνικά σου Χριστούγεννα αν δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι, ενώ ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει να αντιδράς σπασμωδικά και απερίσκεπτα.
Εσύ του δεύτερου δεκαήμερου απέφυγε αντιπαραθέσεις και μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά από 1 έως 19/12.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου πρόσεξε τις υπερβολές στην Πανσέληνο στις 25/12 και μην αφεθείς σε κανένα και σε τίποτα, διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο.
Εκμεταλλεύσου τα δώρα αυτού του χρόνου και πάρε δύναμη για τον επόμενο.




«Από την απόγνωση και την ταλαιπωρία στην λύτρωση»
Μια πρώτη ανάγνωση: Το 2015 μέλλει να είναι για εσένα μια ιδιαίτερη χρονιά. Μετά από μια περίοδο 2 ½ ετών γεμάτες με δοκιμασίες μπορείς να πάρεις μικρές, πλην πολύτιμες, ανάσες. Ο Κρόνος μέσα από το ζώδιο σου, επέβαλε την συμπαντική δικαιοσύνη και σε ανάγκασε να απαρνηθείς το «εγώ» σου για χάριν του «εμείς». Η παρουσία του εντός του 1ου οίκου ασφαλώς και σε σοβάρεψε και σε έφερε προ των ευθυνών σου. Αυτό ήταν και ωφέλιμο διότι είδες ποιοι ήταν πραγματικά φίλοι στα δύσκολα και ποιοι ήταν απλά «καταχωρήσεις» στο smartphone σου. Διότι ως γνωστόν οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. Έτσι μέσα από αυτήν την «περιπέτεια» βγήκες πιο σοφός αλλά όχι και αλώβητος.
Κατά την διάρκεια του 2015 θα πρέπει να προσέξεις τις υπερφίαλες δηλώσεις και την υπεραισιοδοξία. Ο Δίας (αισιοδοξία, επέκταση) θα βρίσκεται στον «πύρινο» Λέοντα και αυτό θα σε εξωθήσει σε ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα και την αποκατάσταση της φήμης σου. Η ανάδρομη φορά του Κρόνου και η είσοδος ξανά στο ζώδιο σου (από 15/6 έως 17/9) ίσως εκεί σε αναγκάσει να «κάνεις» πίσω. Η παραμονή όλη την υπόλοιπη χρονιά στον 2ο ηλιακό σου οίκο θα σε σπρώξει εκ των πραγμάτων να δεις ορθολογικά τα πράγματα σε επίπεδο συναισθηματικών κτήσεων και οικονομικών απολαβών. Ο Ουρανός από τον 6ο οίκο θα σου δώσει την δυνατότητα να «παίξεις τα ρέστα σου» σε επαγγελματικό επίπεδο. Το ζήτημα που προκύπτει είναι πως ανάλογα με την αποδοχή που θα έχεις και τις ώρες που εργάζεσαι δεν θα τύχεις ανάλογης αμοιβής λόγω του τετραγώνου Ουρανού - Πλούτωνα. Έτσι «γκρίνιες» και απωθημένα που σιγόβραζαν, εδώ και καιρό, έρχονται στην επιφάνεια. Ο Ποσειδώνας σου φέρνει ανέλπιστες χάρες είτε μέσα από τα παιδιά (γιατί όχι και την έλευσή του), είτε μέσα από σχέσεις ή ενασχολήσεις με κάποιο χόμπι. Έτσι, το 2015 είναι η χρόνια που θα βάλεις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.


ΕΡΓΑΣΙΑ-ΥΓΕΙΑ: Το 2015 θα είναι μια χρονιά πολύ καλύτερη στον τομέα της εργασίας. Η παρουσία του Δία στον 10ο οίκο αναμφισβήτητα θα σου δώσει ευκαιρίες αλλά πρέπει μέσα σου να δεις κατά πόσο αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν αποκλείεται, ακόμα, κι εσύ ο ίδιος να τις μεγαλοποιείς. Για αυτό η λέξη –κλειδί είναι «ρεαλισμός». Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις «βαρύγδουπες» εκφράσεις και να εστιάσεις στα αποτελέσματα. Ιδιαίτερα από 20/2 που ο Άρης εισέρχεται στον 6ο οίκο (έως 31/3 θα παραμείνει εκεί) θα νοιώσεις πως η εργασία ...δεν μπορεί να περιμένει αλλά θα πρέπει να θυμάσαι το «σπεύδε βραδέως» γιατί η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος. Άλλωστε άλλο βιασύνη και άλλο «κάνω κάτι γρήγορα!!». Σίγουρα δεν είναι μια χρονιά όπου σε βοηθά να «προαχθείς» ή να «αλλάξεις level» αλλά θα να διακριθείς και να βάλεις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον που θα αρχίσει από τις 10/8,τότε που ο Δίας θα εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου.
Όσον αφορά στα θέματα υγείας τα πράγματα κάπου περιπλέκονται. Ο Κρόνος επί δυο και πλέον χρόνια σε ταλαιπώρησε ψυχικά και σωματικά (αφού ήταν στο ζώδιο σου ) και γι' αυτό είναι φυσικό κι επόμενο να έχεις επιβαρυνθεί σημαντικά. Η ηλιακή έκλειψη που γίνεται εντός του 12ου οίκου στις 4/4/2015, θα σε ταλαιπωρήσει σωματικά αφού το ενδεχόμενο της υπερκόπωσης παίζει αρκετά σοβαρά. Βέβαια η παρουσία του Ουρανού στον 6ο οίκο θα πρέπει να ληφθει υπόψη αλλά αυτό που σου συνιστώ είναι να είσαι προσεκτικός και να αποφεύγεις την νευρική οδήγηση και συμπεριφορά. Η έκλειψη στις 28/10 εντός του 6ου οίκου ίσως φέρει στην επιφάνεια παλιά προβλήματα που μάλλον τα είχες αντιμετωπίσει πλημμελώς.
Το πισωγύρισμα του Κρόνου στο ζώδιο σου (από από 15/06 έως 17/09 ) θα «φορτώσει» κάπως το πρόγραμμά σου αφού θέλει να κάνει το τελευταίο stress – test. Εκεί δίνεις τις δικές σου εξετάσεις και αυτό όσο να είναι θα σε αγχώσει, αφού κάποιοι που είναι ηλικιακά ή ιεραρχικά ανώτεροι θα σε κρίνουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στα οικονομικά τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα. Η είσοδος του Κρόνου στον 2ο οίκο (θα έχει ήδη εισέλθει πριν τα τέλη του έτους) θα σου φέρει ανακατατάξεις και θα σε αναγκάσει εκ των πραγμάτων να «νοικοκυρευτείς». Ο Κρόνος θα γυρίσει πίσω (από 15/06 έως 17/09 ) στον 1ο οίκο και αυτό είναι μια τελευταία ευκαιρία για να φτιάξεις τα πράγματα. Ο Μάιος και Ιούνιος είναι δυο ιδιαίτεροι μήνες αφού ο Ερμής και ο Άρης θα είναι στον 8ο οίκο (τα χρήματα μέσω των άλλων) και αν και θα κάνεις τις σπατάλες σου τελικά θα καταφέρεις να κλείσεις κάποιες «τρύπες». Το πρόβλημα είναι πως σε κάθε περίπτωση δεν θα νοιώσεις την ικανοποίηση πως αμείβεσαι σωστά. Από τις 20/11 ο Ερμής θα είναι στον 2ο ηλιακό σου οίκο και αυτό θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση, αφού θα καταφέρεις να βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: η παρουσία του Κρόνου στον 1ο οίκο επί τόσα χρόνια σε έκανε να έχεις συναισθηματικά πάνω –κάτω και αυτό σου «στοίχισε». Σου έλειπαν τα ερεθίσματα; Σου έλειπαν οι ευκαιρίες; Ασφαλώς και όχι αφού δεν έχει καταγράφει ιστορικά Σκορπιός που να είναι «μπακούρι» για πολύ χρόνο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Ποσειδώνας στον 5ο οίκο σου βγάζει «τρελές» ευκαιρίες που εσύ για ψυχολογικούς λόγους δεν τις άρπαξες. Όμως τώρα ο Κρόνος πάει στην παρακάτω γειτονιά και αυτό σε ανεβάζει. Στις 20/3 πραγματοποιείται μέσα στον 5ο οίκο (απολαύσεις, φλερτ) και μια έκλειψη που θα σου φέρει αισθηματικές ευκαιρίες και -γιατί όχι;- αν το επιτρέπουν οι συνθήκες (και ας μην το επιτρέπουν) να σουν ξυπνήσει μέσα σου το συναίσθημα απόκτησης ενός παιδιού. Θα χρειαστεί όμως να δεις τα πράγματα με ρεαλισμό αφού ίσως χρειαστεί να λάβεις κρίσιμες αποφάσεις. Πολλοί από εσάς ίσως βρεθούν στο δίλημμα να επιλέξουν μεταξύ μιας παλιάς δοκιμασμένης σχέσης και μιας νέας.
ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ-ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ: Η πρώτη είναι Σεληνιακή στις 20/3 και θα «χτυπήσει» μέσα στον 5ο οίκο σου και θα σου «ξυπνήσει» πρωτόγνωρα συναισθήματα. Η δεύτερη είναι ηλιακή και θα πραγματοποιηθεί στις 4/4/2015 στο ζώδιο του Ζυγού εντός του 12ου οίκου και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αφού ίσως διαπιστώσεις πως έχεις περισσότερα «θέματα» να αντιμετωπίσεις απ' όσα νόμιζες. Η τρίτη είναι Σεληνιακή στις 13/9 θα πραγματοποιηθεί εντός του 11ου οίκου κι αυτό θα σου φέρει μια «δοκιμασία» σε φιλικές σχέσεις και ίσως σε αναγκάσει να επανεξετάσεις τους στόχους σου. Τέλος η τέταρτη και τελευταία στις 28/10 πραγματοποιείται στον 6ο οίκο και θα φέρει ανατροπές στην καθημερινότητά σου.
Εν κατακλείδι: Πρόκειται για μια χρονιά που πρέπει να αποτινάξεις τα κατάλοιπα του ψυχικού σου «πόνου» και να κάνεις πράγματα που επιθυμείς, αποκαθιστώντας σταδιακά την ψυχική σου ηρεμία όσο και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο των άλλων.
Καλή χρονιά!



Πηγή: http://www.astrology.gr/ZYGOS

Δεν υπάρχουν σχόλια: