34) Ελληνικά αναψυκτικά «Ικαρία» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιουλίου 20, 2018

34) Ελληνικά αναψυκτικά «Ικαρία»

Σχετική εικόνα
Παράδοση 70 ετών!
Τα Αναψυκτικά «Ικαρία» προσφέρουν ένα μοναδικό ταξίδι δροσιάς μέσα από την πορτοκαλάδα, τη λεμονάδα, τη βυσσινάδα και την γκαζόζα, σε ανανεωμένη συσκευασία αλλά με τη σταθερή ποιότητα, που εγγυάται η 70 ετών παράδοση της επιχείρησης.


Ο παππούς Κέφαλος το 1945 "φίλευε" τους Ικαριώτες χυμούς, λικέρ, καραμέλες και παστάκια. Η δουλειά πέρασε στη δεύτερη γενιά, στον Κοσμά Κέφαλο, που συνέχισε την παραγωγή των αγαπημένων του αεριούχων ποτών. Η σκυτάλη δίνεται στα εγγόνια, που σε πείσμα των καιρών, εργάζονται, εκπαιδεύονται και βελτιώνουν συνεχώς με τις νέες ιδέες τους την επιχείρηση. Τα πέντε από τα επτά παιδιά της οικογένειας, ο Αλέξανδρος, ο Νίκος, ο Σταμάτης, η Μαρία και ο Ισίδωρος, περνούν τα καλοκαίρια τους στο νησί. Μαζί με τη μητέρα τους, τη Χρυσούλα, εμφιαλώνουν και διανέμουν την παραγωγή, που βασίζεται στις παλιές αλλά όχι πια μυστικές συνταγές του παππού. Όταν το καλοκαίρι περάσει, επιστρέφουν όλοι στην Αθήνα αφήνοντας πίσω τον Αλέξανδρο, που "κρατάει τις μηχανές ζεστές" για την μικρότερη παραγωγή του χειμώνα.

Χάρη στην επιμονή και το πάθος της οικογένειας Κέφαλου, μπορείτε να βρείτε τα αναψυκτικά "Ικαρία" σε επιλεγμένα καταστήματα σε πολλές γωνιές της Ελλάδας. Δείτε εδώ τους τρόπους διάθεσης.

 http://ikariadrinks.gr/el/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add