20 Υπέροχες Ταινίες που Κάθε Γυναίκα ΠΡΕΠΕΙ να έχει δει έστω μία Φορά στη Ζωή της. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2016

20 Υπέροχες Ταινίες που Κάθε Γυναίκα ΠΡΕΠΕΙ να έχει δει έστω μία Φορά στη Ζωή της.


Κάποιες ταινίες θα σας βάλουν σε σκέψεις για αρκετό καιρό. Και κάποιες ταινίες τις εκτιμάει περισσότερο το ωραίο φύλο, καθώς είναι πολυπρόσωπες και απρόβλεπτες. Σας παρουσιάζουμε 20 από αυτές τις σημαντικές ταινίες, που μερικές φορές μια ιδέα από μια ταινία, στη κατάλληλη στιγμή, μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. 

La Vie en Rose
Μια ευαίσθητη βιογραφία της ζωής της Γαλλίδας ντίβας Edith Piaf, που πάλεψε να ζήσει, να τραγουδήσει και να αγαπήσει.

G.I. Jane


Μια γυναίκα που θέλει να νιώθει ίση ανάμεσα σε άντρες μέσα στο στρατό, και η δύναμη της θέλησης της πρωταγωνίστριας κάνει τα αδύνατα δυνατά.

Το χαμόγελο της Μόνα Λίζα
Ένας νεοφιλελεύθερος καθηγητής διδάσκει σε συντηρητικές κοπέλες της δεκαετίας του 1950 να αμφισβητούν τους παραδοσιακούς ρόλους της κοινωνίας.

Million Dollar Baby


Μια αποφασιστική γυναίκα συνεργάζεται με έναν παλαίμαχο προπονητή της πυγμαχίας για να γίνει επαγγελματίας πυγμάχος.

Ο διάβολος φοράει Prada


Μια έξυπνη αλλά ευαίσθητη απόφοιτος πιάνει δουλειά ως προσωπική βοηθός της Miranda Priestly, μια απαιτητική αρχισυντάκτρια περιοδικού μόδας.

Ο δρόμος της επανάστασης


Ένα νεαρό ζευγάρι που ζει σε προάστια των ΗΠΑ στα μέσα του 1950, παλεύει να ξεπεράσει τα προσωπικά τους προβλήματα, ενώ μεγαλώνουν δύο παιδιά.

Η βασίλισσα


Μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια σειρά από γεγονότα που κανείς δεν είχε προβλέψει.

Erin Brockovich


Μια άνεργη ανύπαντρη μητέρα γίνεται νομική σύμβουλος και σχεδόν μόνη της καταφέρνει να αποκαλύψει για μια εταιρεία κολοσσό της Καλιφόρνια ότι μόλυνε το νερό της πόλης.

Frida


Βιογραφία της καλλιτέχνιδας Frida Kahlo, που διοχέτευσε το πόνο του θυελλώδους γάμου της και έναν σοβαρό τραυματισμό στη δουλειά της.

Eat Pray Love

Μία παντρεμένη γυναίκα συνειδητοποιεί πόσο δυστυχισμένος είναι ο γάμος της και η ζωή της χρειάζεται να πάρει μια διαφορετική κατεύθυνση. Μετά από ένα επώδυνο διαζύγιο, κάνει ένα ταξίδι ζωής, για να βρει τον εαυτό της.

Elizabeth: Η χρυσή εποχή


Μία ώριμη βασίλισσα Ελισάβετ βιώνει πολλαπλές κρίσεις στη βασιλεία της, μεταξύ των οποίων ίντριγκες της αυλής, μια συνωμοσία δολοφονίας, την ισπανική αρμάδα, και ρομαντικές απογοητεύσεις.

Άγγιγμα καρδιάς


Μια έγγυος 17χρονη ξαναφτιάχνει τη ζωή της, όταν την εγκαταλείπει ο φίλος της.

Ιωάννα της Λωραίνης


Μια νεαρή κοπέλα βλέπει ένα όραμα ότι ως αρχηγός, απαλλάσσει τη Γαλλία από τους καταπιεστές της.

Head in the Clouds


Ένα ρομαντικό δράμα που εξελίσσεται τη δεκαετία του 1930 στην Αγγλία, το Παρίσι και την Ισπανία. Η Gilda Bessé μοιράζεται το παριζιάνικό διαμέρισμά της με έναν Ιρλανδό δάσκαλο και μια μετανάστρια από την Ισπανία. Η Gilda θέλει να διατηρήσει τον έξαλλο τρόπο ζωής της ενώ τα γεγονότα οδηγούνται προς τον πόλεμο και οι τρεις τους χωρίζονται φαινομενικά για πάντα.

Elegy


Ο κριτικός τέχνης David Kepesh διαλύει τη ζωή του εξαιτίας της Consuela Castillo, μια δολοπλόκα φοιτήτριά του που ξυπνάει μέσα του ένα αίσθημα σeξουαλικής κτητικότητας.

Amélie


Η Amélie είναι ένα αθώο και αφελές κορίτσι που ζει στο Παρίσι, έχοντας το δικό της αίσθημα δικαιοσύνης. Αποφασίζει να βοηθήσει όσους είναι τριγύρω της και στη πορεία ανακαλύπτει την αγάπη.

Επτά μέρες με τη Μέριλιν


Ο Colin Clark, ένας υπάλληλος του Σερ Laurence Olivier, καταγράφει την έντονη αλληλεπίδραση ανάμεσα στον Olivier και τη Marilyn Monroe κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινία Ο πρίγκιπας και η χορεύτρια.

Evita


Το διάσημο μιούζικαλ που είναι βασισμένο στη ζωή της Evita Duarte, μια ηθοποιός από την Αργεντινή και κατέληξε να γίνει η σύζυγος του του προέδρου της Αργεντινής Juan Perón, και ταυτόχρονα η πιο αγαπητή και μισητή γυναίκα της Λατινικής χώρας.

Gia


Η ιστορία για τη ζωή της Gia Carangi, ένα τοπ μόντελο στα τέλη της δεκαετίας του 1970, από την εγκαθίδρυσή της στη βιομηχανία της μόδας μέχρι τον τραγικό της θάνατο από AIDS σε ηλικία 26 ετών.

Coco Before Chanel


Η ιστορία της Coco Chanel, από το ξεκίνημα της καριέρας της μέχρι την άνοδό της στον κόσμο της μόδας.

[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add