Thousands of refugee lifejackets in eerie London ‘graveyard’ display - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2016

Thousands of refugee lifejackets in eerie London ‘graveyard’ display

https://www.rt.com


Οι άνθρωποι περπατούν ανάμεσα σε μια έκθεση των σωσιβίων που φορούν οι πρόσφυγες κατά τη διέλευση από την Τουρκία στο ελληνικό νησί Chois στην πλατεία του Κοινοβουλίου στο κεντρικό Λονδίνο, τη Μεγάλη Βρετανία 19 Σεπτεμβρίου 2016. © Stefan Wermuth / Reuters


Οι Λονδρέζοι χαιρετήθηκαν με τη θέα των 2.500 σωσιβίων που χρησιμοποίησαν οι πρόσφυγες για να διασχίσουν τη Μεσόγειο στην πλατεία του Κοινοβουλίου του Λονδίνου το πρωί της Δευτέρας.
Τα σωσίβια, που αντιπροσωπεύουν πρόσφυγες που έχουν πεθάνει στη θάλασσα, έχουν τοποθετηθεί σε γραμμές πάνω στο χορτάρι, με το Big Ben να παρέχει ένα σκηνικό στην εντυπωσιακή και ανησυχητική σκηνή.
Η ένδειξη του σωσίβιου ζακέτου επιδιώκει να τονίσει την πραγματικότητα της μεταναστευτικής κρίσης και να καλέσει τις κυβερνήσεις να κάνουν περισσότερα για να βοηθήσουν. Καταρτίστηκε για να συμπέσει με την πρώτη διάσκεψη κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για την κρίση των προσφύγων στη Νέα Υόρκη.
Πολλοί πρόσφυγες βρίσκονται στην πλατεία του Κοινοβουλίου για να αναδείξουν τις ιστορίες τους. Για πολλούς, τα σωσίβια θα φέρουν πίσω τραυματικές μνήμες.




. @ jackahmed12  ταξίδεψε fm Aleppo εξετάζει σωσίβια όπως αυτό που φορούσε για να φτάσετε εδώ  @ IRCuk  




Ένας πρόσφυγας βλέπει τα 2500 σωσίβια που καλύπτουν σήμερα την πλατεία του Κοινοβουλίου για 
Η εταιρεία παραγωγής βίντεο, Snappin 'Turtle Productions ήρθε με την ιδέα και υποστηρίχτηκε από οργανώσεις προσφύγων.




Μετά από 6 μήνες εργασίας ο συναγερμός πηγαίνει για να σηματοδοτήσει την έναρξη του   
Οι διοργανωτές εργάστηκαν για το σχέδιο για έξι μήνες και οι εθελοντές άρχισαν να εγκαθίστανται στις 5 το πρωί της Δευτέρας.




Σήμερα το πρωί έχουμε τη δημιουργία χιλιάδων σωσίβια στη Βουλή πλατεία   
Από τα 2.500 σωσίβια, περισσότερα από 600 χρησιμοποιήθηκαν από τα παιδιά για να διασχίσουν τη θάλασσα. Τα σακάκια συλλέχθηκαν από την ελληνική Χίο, όπου οι πρόσφυγες διασχίζουν τη θάλασσα από την Τουρκία.
Στη Νέα Υόρκη, μια παρόμοια απεικόνιση 400 χρησιμοποιημένων σωσιβίων σωμάτων δημιουργήθηκε από τη διεθνή φιλανθρωπική οργάνωση Oxfam στο Brooklyn Bridge Park πριν από τη Σύνοδο Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες που πραγματοποιείται σήμερα.




400 που χρησιμοποιούνται σωσίβια κάθεται σε μια παραλία της Νέας Υόρκης για να υπενθυμίσει govts πριν από την 1η  @ ΟΗΕ  σύνοδο κορυφής του πρόσφυγα: Θα πρέπει 
Ενώ τα σωσίβια επιδιώκουν να υπενθυμίσουν στους ανθρώπους τη συλλογική ευθύνη τους έναντι των προσφύγων, η έκθεση του Λονδίνου προκάλεσε κάποιους να εκφράσουν την περιφρόνησή τους για τους πρόσφυγες και τη δυστυχία τους.
Άλλοι δήλωσαν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να επικεντρωθεί στην εξωτερική πολιτική του, αντί να εγκαταστήσει το θέμα.

@ CatrinNye  @ MigrantVoiceUK
Πόσο περίπου το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την εξωτερική πολιτική τους, αναλαμβάνουν την ευθύνη για την κρίση που έχουν δημιουργήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add