ΟΑΣΑ: Συνάντηση με τον πρόεδρο της LG για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2016

ΟΑΣΑ: Συνάντηση με τον πρόεδρο της LG για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Συνάντηση με αφορμή την εφαρμογή ηλεκτρονικού εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες, είχαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης και Γιάννης Σκουμπούρης αντίστοιχα και ο ομόλογός τους της LG Γιουνγκ Σουμπ Κιμ. 


Το χάρτινο εισιτήριο σύντομα θα αποτελεί παρελθόν καθώς η LG ανέλαβε να υλοποιήσει το σύστημα των ηλεκτρονικών "έξυπνων καρτών" που θα μειώσουν δραστικά τη λαθρεπιβίβαση και θα συντελέσουν στην καλύτερη πρόσβαση των πολιτών στις αστικές συγκοινωνίες. Παράλληλα, ο ΟΑΣΑ, θα μπορέσει μέσω του δικτύου αυτού να σχεδιάσει ένα ευέλικτο και πολύ πιο δίκαιο τιμολογιακά σύστημα για τις μετακινήσεις, όπου κάθε επιβάτης θα πληρώνει μόνο ότι αντιστοιχεί στη διαδρομή του. 


Σημειώνεται, πως η LG συμμετέχει στην κοινοπραξία HST AE μαζί με την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή που κατασκευάζει με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) και με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ (Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» και ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση») το Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ηλεκτρονικό εισιτήριο), προϋπολογισμού 58,8 εκατ. ευρώ.


Πηγή: businessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: