Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Χωρίς ρίσκο δεν υπάρχει κανένα κέρδος! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2015

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Χωρίς ρίσκο δεν υπάρχει κανένα κέρδος!



Πως μας επηρεάζει το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό και πόσο θα διαρκέσει η επιρροή του;



Βασιστείτε στην αρμονική συνεργασία του Δία, του πλανήτη της επέκτασης και της χλιδής, στο Λέοντα που βρίσκεται σε ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ενθουσιώδη Ουρανό στον Κριό και κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αυτοί οι δυο πλανήτες  συνεργάζονται μαζί για το καλό σας και σας διαβεβαιώνουν ότι αν ακολουθήσετε την καρδιά σας και κυνηγήσετε την ευτυχία σας, τότε σίγουρα θα ανταμειφθείτε. Το σύμπαν στηρίζει όλες τις προσπάθειές σας και λάμπει στο δρόμο σας σαν ένα δημιουργικό φως. Όταν ο πλανήτης της τύχης ενώνεται μαζί με τον πλανήτη των ξαφνικών εξελίξεων, περιμένετε κυριολεκτικά γρήγορα και σημαντικά απροσδόκητα γεγονότα. Αυτή η όψη ήδη έχει δώσει τις πρώτες ανταμοιβές και τα δώρα της από τον Σεπτέμβριο του 2014. Η όψη γίνεται ακριβής στις 22 Ιουνίου, αλλά όπως όλοι οι βαρείς πλανήτες, η επιρροή της θα διαρκέσει όλο το μήνα Ιούνιο.Από αυτήν την εκπληκτικά θετική όψη θα ευνοηθούν κυρίως οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στα μέσα και προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 15η ως την 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Τα υπόλοιπα ζώδια θα επηρεαστούν σε συναισθηματικό, διανοητικό και ψυχολογικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ

Ο πρόσχαρος Δίας στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σε μια αρμονική συνεργασία με τον εφευρέτη και ενθουσιώδη Ουρανό στο ζώδιό σας, ενεργοποιούν τη χαρούμενη πλευρά σας και τη φαντασία σας, σας δίνουν άφθονη ενέργεια και πάθος και άτομα από όλα τα μέρη του πλανήτη για να χαρίσετε την καρδιά σας ή να συνεργαστείτε. Αυτή η κοσμική όψη φέρνει στο δρόμο σας διαπολιτισμικές γνωριμίες, συνδέεστε με ανθρώπους από άλλα μέρη του κόσμου κι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες συνομιλίες για μια κοινή επιχείρηση ή ίσως μια μεγάλης απόστασης σχέση. Αν είστε μόνοι, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, η καρδιά σας ίσως χτυπήσει δυνατά για κάποιον/α από μια άλλη γωνιά της γης ή κάποιον/α που ζει στην πατρίδα σας. Είστε σε σχέση; Η αλλαγή τοπίου και οι εκπλήξεις θα κάνουν τόσο καλό στη σχέση σας. 
ΤΑΥΡΟΣ
Ο επεκτατικός Δίας στον οικείο τέταρτο οίκο σας και ο Ουρανός στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας, σας υπενθυμίζουν ότι η φιλανθρωπία ξεκινά από το σπίτι σας και από τα πιο προσφιλή σας πρόσωπα. Δώστε προτεραιότητα στους αγαπημένους σας με τις γενναιόδωρες πράξεις σας. Αν ένα έργο σας ήταν σε στασιμότητα, κάνετε μεγάλα βήματα προς την ολοκλήρωσή του. Αυτό το τρίγωνο σας βοηθά να επαναφέρετε την αρμονία  με την οικογένειά σας, ειδικά με τις γυναίκες συγγενείς σας. Με τον Δία όμως, η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική. Μην κρατάτε μέσα σας μεγάλες αλήθειες από φόβο μήπως πληγώσετε τα συναισθήματά των άλλων. Διαφορετικά, θα σιγοβράζει μέσα σας αγανάκτηση και εσωτερική  σύγκρουση. Το σύμπαν σας εμπνέει να πάτε πιο βαθιά σε όλες τις συζητήσεις σας, επιτρέποντας στους ανθρώπους να δουν τι κρύβεται πίσω από την ήρεμη φαινομενικά προσωπικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τυχερός Δίας, αγκαλιά με τον εφευρέτη Ουρανό, σας ταξιδεύουν σε άλλους κόσμους. Ο Δίας βρίσκεται στον τρίτο οίκο σας, τον τομέα της επικοινωνίας, και ο Ουρανός στον φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας, βοηθώντας σας να απελευθερώσετε ένα μέρος αυτών των εκκεντρικών και παράτολμων σκέψεών σας, αλλά και να λάβετε υπόψη σας τις ιδέες των άλλων ανθρώπων. Ακούγοντας τους ανθρώπους γύρω σας και επικυρώνοντας τις απόψεις τους, (ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε καθόλου) είναι δείγμα σεβασμού. Πριν απορρίψετε μια γνώμη, κάντε μια παύση και εξετάστε: θα μπορούσαν να σας πουν κάτι χρήσιμο. Το σύμπαν σας δίνει επίσης το θάρρος να εκφράσετε τον εαυτό σας αυθεντικά και διπλωματικά. Ο στόχος σας είναι να υπάρχει συμβιβασμός και όχι αγώνας για την υπεροχή. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και ίσως αγχώνεστε και εκνευρίζεστε με τη δουλειά σας και τις υποχρεώσεις σας, το σύνθημά σας είναι να κάνετε τα πάντα για την οικονομική ευημερία σας. Το φιλικό τρίγωνο μεταξύ του Δία στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών και του Ουρανού στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας βοηθά να κινηθείτε για να δημιουργήσετε βιώσιμα επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια, λειτουργείτε με σύνεση και ορθολογισμό, θέτετε νέους οικονομικούς στόχους. Ερώτημα: Αξίζει τον κόπο να πληρώσετε κάτι παραπάνω για λίγες ώρες ξεγνοιασιάς; Αν κάτι τέτοιο ανοίγει χώρο στο πρόγραμμά σας για περισσότερες δραστηριότητες που έχουν νόημα στην ψυχή σας, μη διστάσετε να το κάνετε και εξετάστε το ενδεχόμενο να πληρώσετε κάποια ευρώ σε κάποιον που θα σας δώσει βοήθεια. Ίσως εμπνευστείτε να επισπεύσετε την άνοδό σας στη σκάλα της επιτυχίας. 
ΛΕΩΝ

Ο τυχερός Δίας στο ζώδιό σας και ο Ουρανός στο γνωστικό και χαρούμενο ένατο οίκο σας, συνεργάζονται με αρμονία, φέρνοντάς σας μια νέα στάση απέναντι στην αγάπη, την εργασία και τη ζωή. Εάν προσπαθούσατε να υλοποιήσετε ένα στόχο και δεν τα καταφέρνατε, δοκιμάστε ξανά. Ανεξάρτητα του πόσο έχει πληγώσει και έχει θίξει τον εγωισμό σας και την αξιοπρέπειά σας οποιαδήποτε αποτυχία, τώρα το σύμπαν σας βοηθά να υλοποιήσετε τα μεγάλα όνειρά σας, χαρίζοντάς σας αυτογνωσία και επεκτείνοντας τα σχέδιά σας. Εάν σας λείπει η αγάπη, κάντε μια λίστα με τα χαρακτηριστικά που θέλετε από το μελλοντικό ερωτικό σας σύντροφο και αναζητήστε τον, σίγουρα είναι στο κατώφλι σας ή ίσως λίγο πιο μακριά από την πόλη σας. Είστε σε σχέση; Πηγαίνετε ένα ταξίδι μαζί, κάντε κάτι πρωτότυπο με την αγάπη σας, αναγεννάται η σχέση σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το αρμονικό τρίγωνο ανάμεσα στον Δία στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και του Ουρανού στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και του τέλους, σας βοηθά να ανανεώσετε τους κανόνες και να θέσετε νέα όρια με τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά σε σας. Ίσως θα πρέπει να δώσετε ένα τέλος σε μια αγάπη ή ένα στενό φίλο, ο οποίος δεν σέβεται την ιδιωτική σας ζωή. Ίσως θα πρέπει να αποσυρθείτε λίγο από την ενεργό δράση για να προβληματιστείτε και να αποφασίσετε, θα σας κάνει τόσο καλό. Εξηγήστε στους αγαπημένους σας ότι παλεύετε για την αποκατάσταση της ψυχικής σας ισορροπίας, δεν τους απορρίπτετε. Κάντε το σπίτι σας, το δικό σας ιερό χώρο, μόνο εκεί θα νιώσετε άνεση και ασφάλεια. Συμβουλή; Αντί να καλέσετε έναν/μία πρώην πίσω στη ζωή σας, αναζητήστε ένα νέο υποψήφιο, κάποιον που έχει ακριβώς τα αντίθετα χαρακτηριστικά του πρώην που σας λείπει. 

ΖΥΓΟΣ
Το κοινωνικό πρόγραμμά σας θα είναι γεμάτο με τον επεκτατικό Δία στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας να σχηματίζει ένα φιλικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ελίτ κοινωνικές προσκλήσεις σας προσφέρουν χαρά και σας βγάζουν από τη ρουτίνα σας, δίνοντάς σας τον ενθουσιασμό που σας λείπει. Είστε ενεργητικοί, το όνομά σας είναι πρώτο στη λίστα των καλεσμένων, έτσι μην αρνηθείτε, ίσως εμφανιστεί από το πουθενά μια νέα αγάπη ή μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Ακόμα κι αν δεν επισφραγίσετε τη σχέση ή τη συμφωνία, θα έχετε κάνει νέες ενθουσιώδεις γνωριμίες. Το έδαφος είναι γόνιμο για τις ομαδικές προσπάθειες και θα αισθανθείτε χαρά, καθώς θα είστε ο ηγέτης που κατευθύνει μια ομάδα. Ξεσηκώνετε τους άλλους κατά τη διάρκεια των συζητήσεων και της ανταλλαγής ιδεών. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Δία στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και τον Ουρανό στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, να ξεκινούν έναν χαρούμενο χορό, έχετε όλα τα φόντα να ξεκινήσετε ένα έργο με ενθουσιασμό αλλά και να κάνετε τους άλλους να υποκλιθούν στη δύναμή σας. Ένα νέο κύμα θετικής ενέργειας εισβάλλει στην καριέρα σας. Ο Δίας αγαπά την επέκταση και ο Ουρανός την αλλαγή, έτσι κάτι καινούργιο σας ετοιμάζει το σύμπαν, κάτι σταθερό που χτίζεται για να διαρκέσει. Εντυπωσιακοί άνθρωποι έχουν τα μάτια τους στραμμένα πάνω σας, έτσι τολμήστε να βρεθείτε μεταξύ των ελίτ. Το όνομά σας είναι πρώτο στη λίστα των ελίτ κοινωνικών προσκλήσεων, δημιουργείτε ένα νέο πλούσιο πελατολόγια για την επιχείρησή σας. Τολμήστε, είναι η καλύτερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε τώρα. Πάρτε μαζί σας τις επαγγελματικές κάρτες σας και βασιστείτε στη γοητεία σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ


Ο επεκτατικός Δίας και κυβερνήτης σας στο χαρούμενο και διεθνή ένατο οίκο σας συνεργάζεται αρμονικά με τον ενθουσιώδη Ουρανό στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, με αποτέλεσμα να τρέχετε ...καλπάζοντας με το άλογό σας σε πράσινα λιβάδια. Μπορεί να έχετε γευτεί λίγο από αυτό το καταπράσινο έδαφος, αλλά τώρα πάτε μακρύτερα. Ζείτε τον έρωτα με ενθουσιασμό, προβάλλετε ένα δημιουργικό έργο, παίρνετε ρίσκα στην αγάπη, την εργασία, το χρήμα. Ίσως πάρετε τη βαλίτσα σας και φύγετε μακριά για να συναντήσετε το πάθος σας ή να κλείσετε μια συμφωνία, η εμπειρία μιας περιπέτειας σας εξιτάρει τόσο, θέλετε να συνδεθείτε με κάποιον/α που κάνει την καρδιά σας να χτυπά πολύ πιο γρήγορα. Μήπως ένα έργο σας ή η επιχείρησή σας ήταν σε στασιμότητα; Αναζητήστε νέες τεχνικές μέσω μιας νέας γνώσης ή ελάτε σε επαφή με άλλες χώρες και πολιτισμούς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Δία στο μυστικοπαθή και αινιγματικό όγδοο οίκο σας να σχηματίζει μια αρμονική γωνία τριγώνου με τον Ουρανό στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος και των οικείων προσώπων, είστε σε θέση να άρετε τις συγκρούσεις με ένα πραγματικά πιο ώριμο τρόπο, πράγμα το οποίο σας κάνει να νιώθετε πολύ περήφανοι για τον εαυτό σας. Μια προειδοποίηση: Μη βιαστείτε να δώσετε ολότελα την καρδιά σας ή να αφήσετε πίσω το παρελθόν. Δείτε τι κρύβεται στο κάτω μέρος των πραγμάτων και τι πραγματικά προκάλεσε τη σύγκρουση, διαφορετικά θα επαναληφθεί το ίδιο ακριβώς. Κάτι σημαντικό θα πρέπει να το αφήσετε πίσω σας μια για πάντα, ίσως τις υπερβολικές προσδοκίες σας από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή ακόμη και την τάση σας να νιώθετε έντονη εξάρτηση ή να ανακατεύεστε στις υποθέσεις των άλλων.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έρωτας έχει στήσει καρτέρι στην πόρτα σας, σας περιμένει να παραδοθείτε χάρη σε ένα σαγηνευτικό τρίγωνο μεταξύ του περιπετειώδη Δία στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και του ενθουσιώδη Ουρανού, του κυβερνήτη σας, στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Να είστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόσκληση και σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Ένας φίλος ενός φίλου θα μπορούσε να σας φαντασιώνεται και τα συναισθήματα να είναι αμοιβαία. Γίνεστε ένας ατρόμητος εξερευνητής: ένα ομαδικό στέκι θα μπορούσε να σας αποκαλύψει τον ιδανικό υποψήφιο για την καρδιά σας. Αν είστε σε σχέση, βάζετε αλατοπίπερο στη σχέση σας, ρισκάρετε για χάρη του ενθουσιασμού και της ανανέωσης. Η κοινωνικοποίηση μαζί με τον αγαπημένο σας όχι μόνο σας κάνει ένα αξιοζήλευτα δυναμικό ζευγάρι, αλλά αναζωογονεί τη σχέση σας, κρατώντας αναμμένη τη σπίθα του πάθους. 
ΙΧΘΥΣ

Με τον περιπετειώδη Δία στον καθημερινό και εργατικό έκτο οίκο σας να συνεργάζεται με τον Ουρανό στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, κάνετε ένα ακόμη μεγαλύτερο άλμα μπροστά στην εργασία σας. Μην περιμένετε όμως να φτάσετε στη νίκη, χωρίς να ρίξετε ιδρώτα και ίσως να βάλετε το χέρι στην τσέπη, στα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας. Εκείνο που θέλετε είναι να βάλετε τάξη και σύστημα, τουλάχιστον για να πάτε μπροστά. Ευτυχώς, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να θέσετε τις βάσεις για την οικονομική ευημερία σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν τη θετική συμπαντική ενέργεια για να έρθετε σε επαφή με πλούσιους πελάτες, να επιδιώξετε την προώθηση, να στείλετε την αίτησή σας στη δουλειά των ονείρων σας. Και μην ξεχνάτε: Η υπομονή είναι αρετή για την ευτυχία σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add