Η Αβρίλ Λαβίν σπάει και κλαίει: Η νόσος και η θεραπεία - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015

Η Αβρίλ Λαβίν σπάει και κλαίει: Η νόσος και η θεραπεία

Η Αβρίλ Λαβίν μιλάει πρώτη φορά για τη νόσο Lymme που πάσχει και εξηγεί σε ποια φάση βρίσκεται με τη θεραπεία. Θέλει να αφυπνίσει πάσχοντες της ασθένειας.

Η Αβρίλ Λαβίν είναι μόλις 30 ετών. Έχει επιτυχία, χρήματα, ομορφιά, οικογένεια που την αγαπάει. Δυστυχώς, όμως, πάσχει και από μία νόσο που της έχει ανατρέψει τη ζωή και καλείται να δώσει μια μεγάλη μάχη για να ζήσει κα μάλιστα με αξιοπρέπεια.

Η τραγουδίστρια διαγνώστηκε πριν από τρία χρόνια με τη νόσο Lyme (Βορρελίωση), η οποία οδηγεί σε αρθρίτιδα και τα κόκαλα σε διάλυση, προκαλώντας κινητικά προβλήματα, ενώ σε κάποιες σοβαρότερες περιπτώσεις προκαλεί καρδιακά και ψυχολογικά προβλήματα.

Οι έρευνες λένε ότι κάθε χρόνο στην Αμερική προσβάλλονται 300.000 άτομα από τη νόσο. Όταν η τραγουδίστρια έμαθε την επίσημη διάγνωση συνετρίβη. Της χρειάστηκε ένα χρονικό διάστημα για να συνέλθει με τη βοήθεια δικών της ανθρώπων και να αποφασίσει όπως ομολόγησε να παλέψει με κάθε τρόπο, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε για πρώτη φορά σχετικά με τα όσα ζει, μίλησε στο ABC και φορτισμένη από την κατάστασή της και το ψυχικό βάρος ξέσπασε σε κλάματα.

«Έχω μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή. Βρίσκομαι στα μισά της θεραπείας μου και πάνε όλα καλά. Βλέπω πολύ πρόοδο και μπορώ να πω ότι θα θεραπευτώ 100%. Όταν το έμαθα έπεσα στο κρεβάτι και δεν έβγαινα έξω. Έβλεπα σχόλια να μου λένε ότι πάχυνα, να με ρωτούν γιατί δεν σηκώνομαι, αν περνάω κατάθλιψη...Πήγαινα σε γιατρούς, έκανα εξετάσεις και δεν μπορούσαν να βρουν τίποτα. Εγώ τους έλεγα με σιγουριά ότι έχω βορρελίωση και κανείς δεν την εντόπιζε. Οπότε πήγα σε έναν εξειδικευμένο γιατρό. Όλο το διάστημα μετά τη διάγνωση οι θαυμαστές μου μου έδωσαν κουράγιο να το πολεμήσω» είπε ανάμεσα σε άλλα στον Τζέσι Πάλμερ, εξηγώντας ότι θέλει να γίνει η αιτία που θα ενεργοποιηθούν όλοι όσοι πάσχουν από τη νόσο και να σταθούν στα πόδια τους αντιμετωπίζοντάς την.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add