Ανοίγει ξανά εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015

Ανοίγει ξανά εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης!

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) αποφάσισε να επαναλειτουργήσει το φθινόπωρο πέρα από το εργοστάσιο του Πλατέος και το εργοστάσιο της Ορεστιάδας, στο οποίο θα απασχοληθούν 100 επιπλέον εργαζόμενοι.

Ο Υπουργός ΠΑΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης με δηλώσεις του χαρακτήρισε ως πολύ «θετική εξέλιξη» την απόφαση αυτή της Διοίκησης της ΕΒΖ και τόνισε ότι «η Ελλάδα για να βγει από την κρίση χρειάζεται όσο ποτέ και επειγόντως, να συγκεντρώσει όλες τις προσπάθειές της στην ανασυγκρότηση της παραγωγικής της βάσης, πράγμα που, πέραν των άλλων, απαιτεί ισχυρή ρευστότητα και με ευνοϊκούς όρους προς την οικονομία».

Οι «Θεσμοί» (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ), όμως, συνέχισε ο Παναγ. Λαφαζάνης, αυτό που κάνουν είναι «να στραγγαλίζουν την οικονομία, αποστερώντας εκβιαστικά την ίδια και τις τράπεζες από κάθε ίχνος ρευστότητας. Η καταδίκη αυτών των πρακτικών με ένα ισχυρό «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα, είναι η μόνη στάση που μπορεί να επιτρέψει να διεκδικήσει η Ελλάδα επιλογές και δρόμους αποτελεσματικής χρηματοδότησης της οικονομίας για την παραγωγική στήριξη και ανασυγκρότηση της πατρίδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: