Γιατί το Facebook έγινε πολύχρωμο; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015

Γιατί το Facebook έγινε πολύχρωμο;


Το Facebook εισήγαγε ένα νέο αυτό χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να αναδείξουν την υποστήριξή τους για την ισότητα του γάμου τοποθετώντας ένα ουράνιο τόξο πάνω από τη φωτογραφία του προφίλ τους.

Ο Mark Zuckerberg, διευθύνον σύμβουλος του Facebook ανακοίνωσε το εργαλείο Celebrate Pride μέσω της προσωπικής του σελίδας μετά και την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ όπου τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν το συνταγματικό δικαίωμα να παντρεύονται.

Σε μια άλλη του καταχώρηση ο Zuckerberg είπε, «Η χώρα μας ιδρύθηκε με την υπόσχεση ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, και σήμερα κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη αυτής της υπόσχεσης. Είμαι τόσο χαρούμενος για όλους τους φίλους μου και όλους στην κοινότητά μας, οι οποίοι μπορούν να γιορτάσουν τελικά την αγάπη τους και να αναγνωρίζονται ως ισότιμα ζευγάρια σύμφωνα με το νόμο. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε για να επιτύχουμε την πλήρη ισότητα για όλους στην κοινότητά μας, αλλά κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση».

Το νέο εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να βάλουν ένα ουράνιο τόξο πάνω από την φωτογραφία του προφίλ τους κάνοντας κλικ πάνω σε ένα εικονίδιο, και με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν την υποστήριξή τους προς την κοινότητα των ΛΟΑΤ.

Και άλλες μεγάλες εταιρείες όπως Apple ,Google, Uber και Salesforce έχουν ενώσει τις φωνές τους και εκφράσει την υποστήριξή τους για τους γάμους των ομοφυλόφιλων ζευγαριών μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στο Twitter, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόματα μια μικροσκοπική καρδιά σε σχήμα ουράνιου τόξου η οποία θα εμφανίζεται στο tweet σας #LoveWins hashtag.

- See more at: http://www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: