Μετά την ανείπωτη τραγωδία: Η Βέφα Αλεξιάδου στέλνει το δικό της συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια της αδερφής της - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015

Μετά την ανείπωτη τραγωδία: Η Βέφα Αλεξιάδου στέλνει το δικό της συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια της αδερφής της

Μετά το ξαφνικό της πρώτης της κόρης, Αλεξίας, αλλά και στη συνέχεια το θάνατο και της δεύτερης κόρης της, Άντζυς, η Βέφα Αλεξιάδου έχασε και την αδερφή της την περασμένη Παρασκευή 19 Ιουνίου, όπως έγινε γνωστό χθες.


Η μαγείρισσα πληροφορήθηκε το τραγικό γεγονός, όταν βρισκόταν στην εκπομπή «Mega με Μία» και κατέρρευσε.

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο facebook, η ίδια έστειλε το δικό της συγκινητικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους:

«Κάνω μια διευκρίνηση για να ηρεμήσετε φίλες και φίλοι μου και να μην μου τηλεφωνάτε όλες ανήσυχες να δείτε πως είμαι. Είμαι καλά με την ψυχή ήρεμη και γαλήνια. Πριν 7 ήμερες έφυγε από τη ζωή η αδελφή μου, σε ηλικία 81 ετών.

Έζησε μια πολύ όμορφη και άνετη ζωή. Τα δυο τελευταία χρόνια είχε γεροντική άνοια. Έφυγε ήρεμα, ευτυχισμένη, χωρίς να ταλαιπωρηθεί ή να ταλαιπωρήσει κανέναν. Είχε πολύ καλή περιποίηση από τις δυο κόρες της και τις δυο εγγονές της, κάτι που εύχομαι σε όλους-ες. Το καλά στερνά είναι μεγάλη ευχή και η αδελφή μου τα είχε, γιατί ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος με μια καρδιά γεμάτη αγάπη για τους ανθρώπους γύρω της και ιδιαίτερα τους αναξιοπαθούντες.

Όλα όσα άλλα διαβάσατε από τους καλοθελητές σε δραματικές περιγραφές δημοσιογράφους δεν ισχύουν. Και εγώ και τα κορίτσια της είμαστε καλά και τη σκεπτόμαστε με γαλήνη και ηρεμία χωρίς πόνο. Έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων. Έτσι κι αλλιώς τα φτερά τα φορούσε και κάτω στη γη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add