Αφροδίτη Ιουνίου 2015 στο Λέοντα: Δείξε την αγάπη σου με ρομαντισμό και γενναιοδωρία. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2015

Αφροδίτη Ιουνίου 2015 στο Λέοντα: Δείξε την αγάπη σου με ρομαντισμό και γενναιοδωρία.


Πως θα μας επηρεάσει αστρολογικά η  Αφροδίτη του Ιουνίου στο Λέοντα;



Στις 5 Ιουνίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο Λέοντα και θα παραμείνει ως τις 8 Οκτωβρίου. Από τις 31 Ιουλίου ως τις 6 Σεπτεμβρίου ο πλανήτης της αγάπης θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία.


Η Αφροδίτη στο Λέοντα εκπέμπει ζεστασιά και είναι γενναιόδωρη, στοργική και παιχνιδιάρα.Τώρα είμαστε ευχάριστοι με τους ανθρώπους γύρω μας και εκπέμπουμε έναν αέρα ενθουσιασμού στις σχέσεις μας. Στον έρωτα θέλουμε βασιλική μεταχείριση και θα πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το πρόσωπο που είμαστε μαζί, καθώς και να μας σέβεται γι’ αυτό που είμαστε. Μπορεί να δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε πολλούς θαυμαστές και αναζητάμε να είμαστε το επίκεντρο της προσοχής.Είμαστε πολύ ρομαντικοί και εκφραστικοί στο κρεβάτι και θέλουμε να νιώθουμε πολύ ιδιαίτεροι. Είμαστε γενναιόδωροι και ενθαρρύνουμε τους άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Η υπερηφάνεια και η εμπιστοσύνη που έχουμε στον εαυτό μας, μας κάνουν πραγματικά διασκεδαστικούς και με αυθόρμητη συμπεριφορά.

Είμαστε πολύ εντυπωσιακοί και περήφανοι, ξεχωρίζουμε για τα καλά λόγια μας, ενώ η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι το αφροδισιακό μας και την έχουμε σε αφθονία. Χαιρόμαστε την κάθε στιγμή και διασκεδάζουμε, δίνοντας αυθόρμητα την αγάπη μας. Θέλουμε να είμαστε μαζί με εντυπωσιακά άτομα, εκείνα που ξεχωρίζουν, να μας αντιμετωπίζουν σαν βασιλιάδες και εκτιμάμε τις γενναιόδωρες χειρονομίες. Αγαπάμε τους ανθρώπους που είναι μεγαλόψυχοι και μας δείχνουν ενδιαφέρον.Έχουμε θάρρος, ανοιχτό μυαλό και κατανόηση και την ικανότητα να βλέπουμε πιο πέρα ​​από μια φαινομενική πράξη εχθρότητας, σε σημείο να αναγνωρίσουμε ένα «φοβισμένο παιδί», που κρύβεται πίσω από μια σκληρή συμπεριφορά. Ακόμα και όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σκόπιμες πράξεις κακής συμπεριφοράς, αντιστεκόμαστε στον πειρασμό να κατέβουμε στο ίδιο επίπεδο.

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.
ΚΡΙΟΣ - Αφροδιτη Ιουνίου 2015 στο Λέοντα.

Φλερτάρετε και διασκεδάζετε, με την Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, εκδηλώνετε τη γενναιοδωρία σας και το ρομαντισμό σας. Είστε ανοιχτοί σε όλους και προσελκύετε πολλούς νέους θαυμαστές. Αυτό το καλοκαίρι είναι δύσκολο να μείνετε μόνοι. Αν είστε σε σχέση, εκφράζετε συναισθήματα αγάπης και περνάτε πολλές διασκεδαστικές και έντονες ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σας. Αν είστε γονείς, είστε γενναιόδωροι με τα παιδιά σας και νιώθετε ευτυχισμένοι μαζί τους. Ένα δημιουργικό έργο σας λαμβάνει την αποδοχή του κοινού σας, καθώς η δημιουργική σας έκφραση είναι στο απόγειό της. 

ΤΑΥΡΟΣ - Αφροδιτη Ιουνίου 2015 στο Λέοντα.

Φροντίζετε και είστε προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, είστε στοργικοί και τρυφεροί με τα μέλη της οικογένειάς σας. Συγκεντρώνετε την οικογένειά σας και τους στενούς σας φίλους στο σπίτι σας ή μπορεί να έχετε απρόσκλητους επισκέπτες, οι οποίοι σας χαρίζουν ευτυχισμένες στιγμές. Η σχέση σας βελτιώνεται αν είχατε διενέξεις μεταξύ σας και γίνεται πιο αρμονική και συνεργατική. Μπορεί να αποφασίσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας, προκειμένου να είναι πιο ευχάριστο, άνετο και όμορφο. Είστε νοσταλγικοί και οι αναμνήσεις από το παρελθόν σας δημιουργούν ψυχική ευφορία. Ένα δημιουργικό έργο σας λαμβάνει την αποδοχή του κοινού σας, καθώς η δημιουργική σας έκφραση είναι στο απόγειό της.
ΔΙΔΥΜΟΙ - Αφροδιτη Ιουνίου 2015 στο Λέοντα.

Άφθονες κοινωνικές εκδηλώσεις και χαρούμενες δραστηριότητες σας χαρίζει η Αφροδίτη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Έχετε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις και επισκέψεις, μιλάτε ευγενικά στους άλλους, με αποτέλεσμα να περιστοιχίζεστε από πολύ κόσμο που αναζητά τη γνώμη σας και τις ιδέες σας. Επικοινωνείτε τώρα περισσότερο με τους γείτονες και τα αδέλφια σας και ίσως πάτε ένα σύντομο ταξίδι, όπου οι συνθήκες θα είναι ευχάριστες. Στην ερωτική σας ζωή, επαναφέρεται η αρμονία και η αγάπη στη σχέση σας, είστε τώρα περισσότερο επικοινωνιακοί, στέλνοντας και λαμβάνοντας όμορφα και ρομαντικά ερωτικά μηνύματα. Ένα δημιουργικό έργο σας λαμβάνει την αποδοχή του κοινού σας, καθώς η δημιουργική σας έκφραση είναι στο απόγειό της. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Αφροδιτη Ιουνίου 2015 στο Λέοντα.
Ξοδεύετε περισσότερα χρήματα για τις πολυτέλειες και την προσωπική σας ευχαρίστηση, καθώς η Αφροδίτη κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Η ζωή σας γίνεται πιο άνετη και ευχάριστη και βελτιώνετε την κοινωνική σας θέση, μέσω της προσέλκυσης μιας νέας πηγής εισοδήματος. Απολαμβάνετε τη ζωή και τη διασκέδαση και δεν σας ενδιαφέρει τώρα πόσα χρήματα θα ξοδέψετε, γι’ αυτό και είστε επιρρεπείς σε υπερβολές. Αναγνωρίζεται η αξία σας και εντυπωσιάζετε τους γύρω σας ενώ δεν διστάζετε να δώσετε χρήματα, αφού τώρα είναι έκδηλη η γενναιοδωρία σας. Αναζητάτε τώρα τις υλικές ανέσεις και βρίσκεστε με άτομα που είναι ευκατάστατα. Ένα δημιουργικό έργο σας λαμβάνει την αποδοχή του κοινού σας, καθώς η δημιουργική σας έκφραση είναι στο απόγειό της.
ΛΕΩΝ - Αφροδιτη Ιουνίου 2015 στο Λέοντα.

Η έμφυτη γενναιοδωρία σας και η διασκεδαστική πλευρά σας έρχονται στο προσκήνιο, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Τώρα είστε πιο κοινωνικοί και ευχάριστοι και βρίσκεστε με άτομα που σας χαρίζουν χαρά και αρμονία. Η ευγένεια και η δεκτικότητά σας, σας βοηθούν να προσελκύσετε μια νέα αγάπη, καθώς ο μαγνητισμός και η γοητεία σας, δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Περνάτε πολλές διασκεδαστικές στιγμές με τους άλλους ανθρώπους, κι αυτό συμβάλλει θετικά στη δημιουργία νέων γνωριμιών. Αν είστε σε σχέση, ο παιχνιδιάρικος και διασκεδαστικός τρόπος συμπεριφοράς σας, σας βοηθά να πάρετε αυτό που θέλετε από τον αγαπημένο σας. Μπορεί να αποφασίσετε να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση για να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας. Ένα δημιουργικό έργο σας λαμβάνει την αποδοχή του κοινού σας, καθώς η δημιουργική σας έκφραση είναι στο απόγειό της. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Αφροδιτη Ιουνίου 2015 στο Λέοντα.

Είστε πιο εσωστρεφείς και όχι τόσο συναισθηματικά ανοιχτοί, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον πνευματικό και συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας. Δεν εκφράζετε με ευκολία τα συναισθήματά σας και αναζητάτε την ησυχία και τη μοναξιά σας, ακόμα κι αν είστε ερωτευμένοι. Η έμφυτη εξυπηρετική φύση σας είναι έκδηλη τώρα, καθώς  νιώθετε ικανοποίηση και ευχαρίστηση, εξυπηρετώντας τους άλλους και προσφέροντας με έναν ανιδιοτελή τρόπο. Αν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο χρειαστεί τη βοήθειά σας, δεν διστάζετε να την προσφέρετε. Δεν είστε πολύ κοινωνικοί, αντίθετα είστε μυστικοπαθείς και απόμακροι, τόσο στις κοινωνικές σας επαφές, όσο και στον έρωτα. Προσέξτε μην εμπλακείτε σε μια μυστική ερωτική σχέση ή ερωτευτείτε ένα άτομο το οποίο δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμο. Ένα δημιουργικό έργο σας λαμβάνει την αποδοχή του κοινού σας, καθώς η δημιουργική σας έκφραση είναι στο απόγειό της.
ΖΥΓΟΣ - Αφροδιτη Ιουνίου 2015 στο Λέοντα.

Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στα προσφιλή σας πρόσωπα και περνάτε διασκεδαστικές και όμορφες στιγμές τόσο με τους φίλους σας, όσο και με τον αγαπημένο σας, καθώς η Αφροδίτη κινείται στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Η γενναιόδωρη και συνεργατική συμπεριφορά σας συμβάλλει θετικά στη δημιουργία νέων κοινωνικών σχέσεων και μιας νέας φιλίας. Η σχέση σας με το σύντροφό σας γίνεται πιο διασκεδαστική και ζεστή κι αν είστε μόνοι, μια νέα αγάπη μπορεί να γεννηθεί είτε εντελώς ξαφνικά, είτε διαμέσου των φίλων σας. Τώρα περιβάλλεστε από ανθρώπους με τους οποίους έχετε κοινά ιδανικά και στόχους, και οι οποίοι σας βοηθούν στην εκπλήρωση των ελπίδων και των ονείρων σας. Ένα δημιουργικό έργο σας λαμβάνει την αποδοχή του κοινού σας, καθώς η δημιουργική σας έκφραση είναι στο απόγειό της. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Αφροδιτη Ιουνίου 2015 στο Λέοντα.

Υλοποιούνται οι φιλοδοξίες σας και αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σας στην εργασία σας, χάρη στην Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Η καριέρα σας απογειώνεται  και η φήμη σας εξαπλώνεται, κυρίως μέσω της υποστήριξης από τους ανωτέρους σας. Νέες κοινωνικές επαφές στην εργασία σας, σας βοηθούν στην πορεία της καριέρας σας και την επέκταση της επιχείρησής σας. Καθώς οι συνθήκες στην επαγγελματική σας ζωή γίνονται ευνοϊκότερες, σας δίνονται τα κίνητρα να τολμήσετε να αγωνιστείτε για μια ηγετική θέση στην εργασία σας και να προβάλετε τις ικανότητες σας και τα ταλέντα σας. Εισπράττετε αναγνώριση από την προβολή ενός έργου σας, ενισχύονται η δημοτικότητά σας και η καλή φήμη σας, ξεσηκώνετε το κοινό σας. Ένα δημιουργικό έργο σας λαμβάνει την αποδοχή του κοινού σας, καθώς η δημιουργική σας έκφραση είναι στο απόγειό της. 
ΤΟΞΟΤΗΣ - Αφροδιτη Ιουνίου 2015 στο Λέοντα.

Αναζητάτε την περιπέτεια, να κάνετε κάτι διαφορετικό, προκειμένου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, καθώς η Αφροδίτη κινείται στο φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Οι νέες εμπειρίες, η γνώση και το άγνωστο σας εξιτάρουν και έχετε έντονη την επιθυμία να κάνετε κάποια ταξίδια, ιδιαίτερα κάπου αρκετά μακριά από την πόλη σας. Νέες κοινωνικές επαφές με άτομα από διαφορετική κουλτούρα ή ξένους δημιουργούν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στη ζωή σας. Ανταλλάσσετε πνευματικές  και φιλοσοφικές απόψεις με τους γύρω σας κι αυτό δίνει μια εντελώς νέα διάσταση στη ζωή σας. Μπορεί να ερωτευτείτε κάποιο άτομο από ξένη χώρα ή που έχει σχέση με το εξωτερικό ή κάποιον επισκέπτη στην πόλη σας. Ένα δημιουργικό έργο σας λαμβάνει την αποδοχή του κοινού σας, καθώς η δημιουργική σας έκφραση είναι στο απόγειό της. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Αφροδιτη Ιουνίου 2015 στο Λέοντα.

Ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητά σας απογειώνονται, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών. Τώρα αναζητάτε σχέσεις που μιλούν στην ψυχή σας και λαμβάνετε βαθύτερη συναισθηματική επαφή με το σύντροφό σας. Είστε πολύ ερωτικοί και εκδηλωτικοί συναισθηματικά αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τη ζήλια και την κτητικότητα ή ακόμα την έλλειψη εμπιστοσύνης στη σχέση σας. Αν αναζητούσατε καιρό οικονομική υποστήριξη, θα την έχετε, ενώ οι επιχειρηματικές υποθέσεις σας ευνοούνται. Μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν χρέη, ακίνητη περιουσία ή δάνεια. Η Αφροδίτη δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να βελτιώσετε τη συναισθηματική και οικονομική σας ζωή. Ένα δημιουργικό έργο σας λαμβάνει την αποδοχή του κοινού σας, καθώς η δημιουργική σας έκφραση είναι στο απόγειό της. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ - Αφροδιτη Ιουνίου 2015 στο Λέοντα.
Η διαχυτική συμπεριφορά σας και η εγκαρδιότητά σας τονίζονται με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Βρίσκεστε με πολύ κόσμο, έχετε δημοτικότητα και περιβάλλεστε από ελίτ άτομα. Ασχολείστε τώρα περισσότερο με τη σχέση σας, είστε εκδηλωτικοί συναισθηματικά και απολαμβάνετε χαρούμενες και διασκεδαστικές στιγμές με το σύντροφό σας. Η σχέση σας γίνεται πιο αρμονική και συνεργατική, δίνετε και παίρνετε τρυφερότητα και αγάπη και νιώθετε πολύ πιο ευτυχισμένοι. Αν είστε μόνοι, είστε επιλεκτικοί στη δημιουργία μιας νέας σχέσης και προσελκύετε άτομα με καλό κοινωνικό status. Θα έχετε πολλές συναντήσεις με τους φίλους σας και προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ένα δημιουργικό έργο σας λαμβάνει την αποδοχή του κοινού σας, καθώς η δημιουργική σας έκφραση είναι στο απόγειό της.
ΙΧΘΥΣ - Αφροδιτη Ιουνίου 2015 στο Λέοντα.

Κάνετε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα σας, χάρη στην Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας. Εκφράζεστε με ευγένεια και αρμονία στην εργασία σας, με αποτέλεσμα να βελτιωθούν οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σας, από τους οποίους θα λάβετε υποστήριξη. Νιώθετε ευτυχισμένοι στην εργασία σας, φέρνετε εις πέρας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας, συζητάτε με ευκολία θέματα που αφορούν τις συνεργασίες σας. Νέες επαγγελματικές προσπάθειες και ζητήματα υγείας θα στεφθούν με επιτυχία. Βελτιώνετε πραγματικά την καθημερινή σας ζωή και το περιβάλλον της εργασίας σας. Ένα δημιουργικό έργο σας λαμβάνει την αποδοχή του κοινού σας, καθώς η δημιουργική σας έκφραση είναι στο απόγειό της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add