Τζιχαντιστές από την Τουρκία αποβιβάζονται σε ακτή της Μεσογείου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Απριλίου 05, 2015

Τζιχαντιστές από την Τουρκία αποβιβάζονται σε ακτή της Μεσογείου

Ανενόχλητοι οι τζιχαντιστές «κόβουν» βόλτες στη Μεσόγειο πάνω σε φουσκωτά, ταχύπλοα και άλλες μηχανοκίνητες λέμβους. 

Αυτό καταγγέλλουν στο Twitter ειδησεογραφικοί λογαριασμοί που πρόσκεινται στη διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης, οι οποίοι μάλιστα δημοσιεύουν και δύο φωτογραφίες, μία τζιχαντιστών εν πλω και μία ακόμα να κάνουν απόβαση σε ακτή της Βεγγάζης. 

Οι ίδιοι επίσης διαμαρτύρονται έντονα επειδή το Ιταλικό Πολεμικό Ναυτικό, που περιπολεί στην περιοχή από το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει τους τζιχαντιστές που πλέουν ανενόχλητοι στα μεσογειακά νερά. 

Το πρώτο αποκαλυπτικό tweet που εντοπίσαμε γράφει: «Η διαδρομή των τρομοκρατών στη Βεγγάζη: Από την Τουρκία στη Μισράτα και από εκεί στη Βεγγάζη μέσω θαλάσσης». 


Όπως βλέπετε, το tweet συνοδεύεται και από δύο φωτογραφίες. Στην πρώτη οι τζιχαντιστές περιχαρείς σκίζουν τα κύματα της Μεσογείου, στη δεύτερη αποβιβάζονται σε παραλία της Βεγγάζης. 

Οι φωτογραφίες ολόκληρες είναι οι ακόλουθες: 



Το επόμενο tweet γράφει: «Η ισλαμιστική Μαφία δρα ανενόχλητη στην Τουρκία και στη Μισράτα και στέλνει τρομοκράτες στη Βεγγάζη και κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει». 


Το τρίτο tweet καταγγέλλει αυτό που σας αναφέραμε παραπάνω, ότι δηλαδή το Ιταλικό Ναυτικό που περιπολεί στην περιοχή καταδιώκει το λαθρεμπόριο αλλά όχι τη μετανάστευση και επιτρέπει στους τζιχαντιστές να εισέρχονται στη Λιβύη. Από που εισέρχονται οι τζιχαντιστές στη Λιβύη; Από τη θάλασσα. Από που ξεκινάνε οι καραβιές των τζιχαντιστών για τη Λιβύη; Από την Τουρκία. Αυτά καταγγέλλουν οι Λίβυοι, όχι εμείς. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

add