Από σήμερα swinging στην.. Κρήτη!! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Απριλίου 28, 2015

Από σήμερα swinging στην.. Κρήτη!!

 Στο επίκεντρο του διεθνούς…σεξουαλικού ενδιαφέροντος θα βρίσκεται η Κρήτη αυτή την εβδομάδα! Νοερώς βέβαια γιατί…ούτε φανφάρες θα γίνουν ούτε…δημόσιες εκδηλώσεις χαράς εκτός του ξενοδοχείου! Τα δεκάδες ζευγάρια, από όλο τον κόσμο, που φτάνουν σήμερα και αύριο στην Κρήτη θα συμμετάσχουν στο πιο μεγάλο πάρτι ‘ανταλλαγής συντρόφων που οργανώνει σε ξενοδοχείο της Σταλίδας ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης, με έδρα την Ολλανδία.

Από αύριο Τρίτη μέχρι και τις αρχες Μαΐου η περιοχή θα ζει στο ρυθμό των… swingers που είναι και η νέα μόδα του σεξουαλικού τουρισμού, μια τρέντυ κατάσταση για πολλά ζευγάρια στον κόσμο και μάλιστα οι ειδικοί λένε ότι κερδίζει έδαφος και στην Ελλάδα (αλλά και…Κρήτη).

«Το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι από τα καλύτερα, Μακάρι να είχαμε κι εμείς κι άλλα τέτοια» έλεγε ξενοδόχος που ξέρει ότι αυτές οι δουλειές αφήνουν πολλά χρήματα, πιο πολλά από τον συνήθη τουρίστα!

«Είναι τουρίστες , συνήθως υψηλού οικονομικού επιπέδου, θα έρθουν από όλο τον κόσμο. Από την Ευρώπη , την Αμερική, τη Σαουδική Αραβία, υπάρχουν και ζευγάρια από την Ελλάδα» λέει και ποιος…δεν θα τους ήθελε!

Οι ανά τον κόσμο swingers θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για να περάσουν μια ονειρεμένη εβδομάδα διακοπών, να χαρούν τις ομορφιές του νησιού και να…απολαύσουν τις δικές τους ηδονές με πρώτιστο την ανταλλαγή συντρόφων στην οποία ομνύουν και επενδύουν πολύ χρήμα! Η Κρήτη επελέγη από το πρακτορείο SDC για να γιορταστούν τα 15 χρόνια λειτουργίας του κλαμπ! Και ήδη σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση που δίνει το πρακτορείο είναι…sold out!

Μια εκδρομή στην όμορφή Κρήτη που «βρίσκεται στο σταυροδρόμι της Ασίας, της Ευρώπης και της Αφρικής» ,όπως διαφημίζει το σάιτ του club». Την ήθελαν όλοι αυτοί την εκδρομή-διαμονή κι ας στοίχισε περίπου 1000 ευρώ το άτομο! Οπότε όσοι ανά τον κόσμο ήθελαν να ταξιδέψουν στην Κρήτη για να απολαύσουν …συνδυαστικά πράγματα ή θα περιμένουν την επόμενη φορά ή πρέπει να προτιμήσουν Μεξικό τέλος Μαϊου! Εκεί βέβαια και στη Γαλλία που ακολουθεί τα ποσά φτάνουν τα…200 και 430 ευρώ το βράδυ

Έρχονται στην Κρήτη για να αφήσουν χρήματα, αλλά έχουν και απαιτήσεις! Οι πελάτες έχουν ζητήσει συγκεκριμένες υπηρεσίες, διαμορφώσεις αιθουσών, glory holes, ακόμη και τα στρώματα πρέπει να είναι έτοιμα πχ στη ντισκοτέκ…Και πάνω από όλα εχεμύθεια και μακριά από τα…φώτα και ματια περίεργων!

Πρέπει όλα να είναι υπό απόλυτο έλεγχο και γι αυτό το λόγο το συγκεκριμένο κλαμπ θα φέρει μαζί του…40 άτομα τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση, την περιφρούρηση!

Πολλά χρήματα θα πείτε, πολλά έξοδα…Αλλά ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο κλαμπ δεν έχει…θέματα να διοργανώνει εκδρομές κι άλλα events. Μιλάμε για ολόκληρη βιομηχανία και σε αυτό τον τομέα. Το σάιτ, για παράδειγμα, χρεώνει 12 ευρώ το μήνα συνδρομή στα μέλη του κι έχει 5 εκατομμύρια συνδρομητές!

Τι είναι το…swinging
Έχουν ειπωθεί διάφορα για τη νέα «μόδα» στις σεξουαλικές σχέσεις των ζευγαριών. Είναι τρόπος ζωής (lifestyle) όπως έχει περάσει στην Αμερική; Ή πλήρης κατάρρευση των ηθικών αξιών, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού μεταξύ των συντρόφων, ή μήπως για διαστροφή;

Ότι κι αν είναι, το swinging, Ελληνιστί, ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, κερδίζει καθημερινά έδαφος και θιασώτες…Αυτό γίνεται είτε μεταξύ αξιολογημένων φίλων, είτε κυρίως μεταξύ των μελών ενός swingers club, που έχει εκατοντάδες μέλη.

Συνήθως υπάρχουν οργανωμένα κλαμπ. Στο κλαμπ αυτό η ετήσια συνδρομή φτάνει τα 750-1000 ευρώ για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Για να γίνεις δεκτός σαν ζευγάρι και μόνο, άνδρες μόνοι και γυναίκες μόνες δεν γίνονται δεκτοί, πρέπει να σε προτείνει κάποιο μέλος που είναι ήδη στο κλαμπ και αφού γίνει πιστοποίηση της ταυτότητας, του επαγγέλματος και του τόπου διαμονής, η αίτηση σου εγκρίνεται έχοντας υποχρεώσεις σε σχέση με την υγεία σου κλπ

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add