Αυτά είναι τα 7 ελληνικά νησιά που ψηφιστηκαν για γκέι ζευγαρια - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Απριλίου 27, 2015

Αυτά είναι τα 7 ελληνικά νησιά που ψηφιστηκαν για γκέι ζευγαρια

 Αν νομίζατε ότι η κοσμοπολίτικη Μύκονος και η ρομαντική Σαντορίνη είναι οι μόνοι κατάλληλοι τουριστικοί προορισμοί για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, δεν έχετε υπόψη σας τα εφτά ελληνικά νησιά που προσφέρουν κατάλληλο «καταφύγιο» για τα γκέι ζευγάριαΕκτός από την πολύβουη Μύκονο, που προσφέρει ένα σύνολο αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους επισκέπτες της, αλλά και την Σαντορίνη, που έχει γίνει γνωστή στα πέρατα του κόσμου για το ρομαντικό της ηλιοβασίλεμα και όχι μόνο, η Ελλάδα διαθέτει πολλά άλλα νησιά ιδανικά για διακοπές, που είναι έτοιμα να καλωσορίσουν όλους τους τουρίστες, straight και gay.

Η βρετανική ιστοσελίδα Gay Star News σε συνεργασία με την Destsetters, ένα πρόγραμμα που έχει εξειδικευθεί σε συγκεκριμένα κοινά της παγκόσμιας τουριστικής κίνησης, όπως είναι το κομμάτι του «gay and lesbian travel», παρουσίασε τα επτά ελληνικά νησιά που υπόσχονται να προσφέρουν στους ομοφυλόφιλους επισκέπτες τους μοναδικές στιγμές αξέχαστου ρομαντισμού και χαλάρωσης!

1. Μήλος. Ο συνδυασμός όμορφων παραλιών με τις ρομαντικές τοποθεσίες του νησιού και το καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον, καθιστά το νησί ιδανικό προορισμό για τους γκέι τουρίστες και ειδικά για εκείνους που είναι ερωτευμένοι...

2. Φολέγανδρος. Ένα μικρό ελληνικό νησί, έτοιμο να προσφέρει ζεστή φιλοξενία. Τα κρυστάλλινα νερά, το νόστιμο φαγητό και τα όμορφα ξενοδοχεία υπόσχονται να κάνουν τις διακοπές των γκέι αξέχαστες.

3. Σκιάθος. Ένα πανέμορφο ελληνικό νησί που θα μπορούσε στο μέλλον να γίνει «ο μεγάλος προορισμός» για τις διακοπές των γκέι στην Ελλάδα. Πανέμορφες παραλίες, καταπληκτικά ξενοδοχεία και μια νυχτερινή ζωή γεμάτη ζωντάνια, εγγυώνται η κάθε νύχτα να προσφέρει ατελείωτα πάρτι.

4. Ίος. Ένα αγαπημένο ελληνικό νησί με ισχυρό και πιστό κοινό γκέι τουριστών από όλο τον κόσμο! Το νησί θα μαγέψει απόλυτα τους γκέι τουρίστες που θα το προτιμήσουν για τις επόμενες διακοπές τους, παρά την έλλειψη γκέι κλαμπ.

5. Τήνος. Μόλις μια ώρα απόσταση από την Μύκονο, συνδυάζει απόλυτα τις χαλαρές διακοπές με την «υπέροχη γκέι σκηνή» του νησιού των Ανέμων. Απολαύστε τις ομορφιές του νησιού και να είστε σίγουροι, ότι μόλις ανακαλύψατε τον επόμενο αγαπημένο σας ταξιδιωτικό προορισμό.

6. Κέα. Ένα ήσυχο και αριστοκρατικό νησί, που υπόσχεται να ερωτευτείτε τις ομορφιές του! Σε μικρή απόσταση από την Αθήνα, διαθέτει πανέμορφες παραλίες και μοναδικά ξενοδοχεία.Ένα νησί κατάλληλο για ρομαντικές διακοπές και για όσους βρίσκονται στον μήνα του μέλιτος...

7. Νάξος. Με καταπληκτικές παραλίες, υπέροχα ξενοδοχεία και καταλύματα, ετοιμαστείτε να περάσετε τις πιο χαλαρές και ρομαντικές διακοπές της ζωής σας και μη διστάσετε να την επιλέξετε, αν ταξιδεύετε με τον σύντροφό σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: