Αποκλειστικό: Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Απριλίου 07, 2015

Αποκλειστικό: Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας.

Μοναδικής ποιότητας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 100% βιολογικής καλλιέργειας χωρίς προσθήκες χημικών ή άλλων βλαβερών ουσιών, αφιλτράριστο. Μοναδική φυσική γεύση του αγνού καρπού της ελιάς από ηλιόλουστα δέντρα που έχουν μαζευτεί οι καρποί τους με φυσική χειροκίνητη διεργασία. Η καλή γεύση και οσμή αυτου του προιοντος είναι μόνο λίγα από τα προταιρήματά του και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη βιολογική του αξία. Το λάδι αυτό έχει οξύτητα μόλις 0,28. 

Τι είναι η οξύτητα; 
Αποτελεί ένα από τα βασικότερα κριτήρια για την ποιότητα του ελαιόλαδου, καθώς όσο πιο χαμηλή η οξύτητα τόσο πιο ποιοτικό το λάδι. Τα ελεύθερα λιπαρά οξέα του ελαιόλαδου διαμορφώνουν την οξύτητά του: Όσο πιο υψηλή η οξύτητα τόσο πιο πολλά τα λιπαρά οξέα. Κατά κανόνα, τα ελαιόλαδα που έχουν καλή γεύση και οσμή έχουν και χαμηλή οξύτητα, δηλαδή κάτω από 0,8%.


Το χρώμα παίζει ρόλο; 

Οι ειδικοί μας απαντούν πως το πράσινο 'θολό' ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες και ο χρωματισμός και η θολούρα αυτή αποδεικνύουν την μη χημική επεξεργασία του προϊόντος καθώς επίσης και την μη νοθεία του. 

Κάνω χρόνια την δουλειά αυτή με πολλή αγάπη και προσοχή προς την γη και τα προϊόντα της. Για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τα προϊοντα που παραγω μπορειτε να επισκευτειτε τη σελιδα μου στο facebook Greek Traditional Products  και το email μου ειναι ova6060@yahoo.gr 

Η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ εντός Ελλάδος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add