Νέοι ψεκασμοί, νέοι σεισμοί – Κοιμήσου βαθιά! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Απριλίου 19, 2015

Νέοι ψεκασμοί, νέοι σεισμοί – Κοιμήσου βαθιά!

Κοντά μια βδομάδα τώρα, μετράμε αεροπλάνα που ψεκάζουν, χααρπισμένα σύννεφα και σεισμούς.

Όσο μπορούμε να τα βλέπουμε, γιατί από το ψέκασμα-χάαρπισμα κοντεύουμε να γίνουμε ζόμπι. Ζαλάδες και πονοκέφαλοι, υπνηλία, κάτι που μοιάζει με χοντρό μάτιασμα.

Σήμερα ειδικά, λίγο αν έβγαινες έξω έτσουζαν μάτια και έτρεχε η μύτη σε ελάχιστα λεπτά και ακόμα πιο έντονος ο πονοκέφαλος. Κακή ατμόσφαιρα – ψεκασμοί με σκόνη. κι όλα αυτό μαζί πιέζει τα πάντα προς τα κάτω, δημιουργεί μια ομπρέλα που δεν αφήνει την ρύπανση να φύγει στην πάνω ατμόσφαιρα.

Δύο σεισμοί σήμερα

Σεισμική δόνηση 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Νεάπολης Λακωνίας στις 19.46 το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χλμ. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 174 χλμ νότια, νοτιοδυτικά της Αθήνας και 8 χλμ ανατολικά της Νεάπολης.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 16.36 το απόγευμα του Σαββάτου βόρεια της Αμαλιάδας Ηλείας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό βάθος της δόνησης ορίζεται στα 5 χλμ.

Τη δεκαετία του ’70, ο Ζ. Μπρεζίνσκι είχε προειδοποιήσει. Γράφοντας το δοκίμιο του “Between Two Ages” ανέφερε ότι:
«Παρ’ όλες τις αντιρρήσεις κάποιων για την επέμβαση στο περιβάλλον, η τεχνολογία για τον έλεγχο των πληθυσμών έχει ήδη δρομολογηθεί»
Και σε μια άλλη ομιλία, είχε πει ότι μπορούμε να σας κάνουμε να πηγαίνετε το βράδυ για ύπνο και να μην θυμόσαστε τι είχατε για βραδινό. Κοντά είμαστε.
Αλλά και το τραγούδι του Γιάννη Μαρκόπουλου, “Οι σειρήνες” θα έλεγε κανείς ότι είναι τελείως προφητικό για την Οργουελική εποχή που ζούμε:


Το διαβάσαμε από το: http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add