Τι λέει το πρωινό σου για εσένα; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 05, 2017

Τι λέει το πρωινό σου για εσένα;

Tο να διαλέξεις τι θα φας για πρωινό είναι από τις σημαντικές αποφάσεις που έχεις να πάρεις στο ξεκίνημα της ημέρας. Ένα θρεπτικό πρωινό βοηθάει στην συγκέντρωση και την καλή διάθεση και σε γεμίζει ενέργεια για τη μέρα σου. Όμως ποιος ήξερε ότι η επιλογή που θα κάνεις μπορεί να έχει και ένα βαθύτερο νόημα και να αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπικότητά σου και τις επιλογές σου.

Παρακάτω θα δεις τι λένε κάποιες έρευνες για την προσωπικότητα και τις επιλογές σου με βάση το πρωινό σου.

1- Αυγά
Αν τρως αυγά για πρωινό φαίνεται ότι είσαι μεθοδικός και σου αρέσει να περνάς αρκετό χρόνο στην κουζίνα μαγειρεύοντας. Επίσης λόγω της προετοιμασίας που χρειάζονται φαίνεται η μεθοδικότητα που έχεις ως άτομο, αλλά και η σοβαρή σου προσωπικότητα.

2- Δημητριακά
Όσοι τρώνε δημητριακά για πρωινό είναι άνθρωποι που λένε τα πράγματα έξω από τα δόντια και απεχθάνονται την υποκρισία και τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Είναι σοβαρή και έχουν ένα κλασικό στυλ που τους ακολουθεί σε ότι και να κάνουν.

3- Γλυκά
Αν σου αρέσουν τα γλυκά για πρωινό έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέτεις συνέχεια στόχους που καταφέρνεις να τους φέρεις εις πέρας. Είσαι δυναμικός χαρακτήρας και υποστηρίζεις την άποψή σου μέχρι τέλους.

4- Χυμός και smoothie
Αν το αγαπημένος σου πρωινό είναι ο χυμός ή τα smoothie τότε είσαι άνθρωπος που αγαπά την υγιεινή διατροφή και το γυμναστήριο. Ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι μονόδρομος για εσένα και το κάνεις με ευχαρίστηση.

5- Τοστ
Είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός άνθρωπος, μέσα στην θετική ενέργεια και στην ζωντάνια. Έχεις πολλούς φίλους και όλοι σε συμπαθούν. Είσαι ο πραγματικός νικητής του πρωινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: