Ο ΣΚΑΪ απέλυσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο -Ολο το παρασκήνιο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Ιουλίου 05, 2017

Ο ΣΚΑΪ απέλυσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο -Ολο το παρασκήνιοΣτην απόλυση του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου προχώρησε ο ΣΚΑΪ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ μετά τη χθεσινή ανακοίνωση, με την οποία αποδοκίμαζε τα όσα είπε ο δημοσιογράφος για τις σχέσεις τού Αλέξη Τσίπρα με τους τρομοκράτες οι οποίοι χτύπησαν τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, θεωρούσε ότι το θέμα είχε λήξει και ότι ο Μπογδάνος θα παρέμενε στο δυναμικό του σταθμού με την προϋπόθεση να μην επανέλθει στο ζήτημα.


Ομως, φαίνεται ότι ο δημοσιογράφος ήθελε να επανέλθει στην υπόθεση, επιμένοντας για τις σχέσεις του πρωθυπουργού με τους τρομοκράτες στη σημερινή του εκπομπή, κάτι που τον έφερε σε πλήρη ρήξη με το κανάλι, με αποτέλεσμα την απόλυσή του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο για σήμερα, στη θέση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου θα εμφανιστεί ο Νίκος Υποφάντης.


Τι είπε ο Μπογδάνος και προκάλεσε θύελλα


Ολα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι, όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην εκπομπή του «ΣΚΑΪ στις 3», άφησε να εννοηθεί πως πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στον Λουκά Παπαδήμο κρύβονται πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα.


«Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει "είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι;" ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό», είπε επί λέξει..
H συγγνώμη του ΣΚΑΪ

Ο τηλεοπτικός σταθμός αντέδρασε άμεσα με ανακοίνωσή του:

«Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων». 

Ο Μπογδάνος επέκρινε το κανάλι

Παρά το άδειασμα του ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θέλησε να ρίξει λάδι στη φωτιά καθώς επέκρινε το κανάλι! 

​«Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τι είπα», έγραψε ο δημοσιογράφος.


Απαντώντας στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του ο Μπογδάνος επανήλθε.

«Είπα ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν "πρώην σύντροφοι" του Αλέξη», έγραψε, θέλοντας να πει ότι στον προφορικό λόγο έβαλε σε εισαγωγικά τη φράση «πρώην σύντροφοι».


Μαξίμου: Κανείς δεν τον παίρνει σοβαρά

Εντονα αντέδρασε και το γραφείο του πρωθυπουργού: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης», ήταν το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: