Το σκυλάκι τους φερόταν παράξενα και το ακολούθησαν για να δουν ΤΙ συμβαίνει - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Ιουλίου 25, 2017

Το σκυλάκι τους φερόταν παράξενα και το ακολούθησαν για να δουν ΤΙ συμβαίνει

Με δύο σπασμένα πόδια, αρκετά σπασμένα πλευρά και ένα μεγάλο κομμάτι από χαλί στο στομάχι της, η περίπτωση της μικρής Petunia ήταν μία από τις χειρότερες περιπτώσεις που είχε δει η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων Delta Animal Shelter. 

Όταν το σκυλί μεταφέρθηκε στο καταφύγιο της Escanaba στο Μίσιγκαν τον Απρίλιο του 2016, ήταν ξεκάθαρο πως είχε υποστεί σοβαρή κακοποίηση. Ήταν πολύ άσχημα τραυματισμένη και φοβόταν πάρα πολύ.

Ευτυχώς, οι εθελοντές κατάφεραν να την θεραπεύσουν και να την κάνουν να εμπιστεύεται ξανά τους ανθρώπους. Ανάρρωσε γρήγορα και σύντομα την υιοθέτησαν. Οι νέοι της ιδιοκτήτες την ονόμασαν «Peanut» και την πήγαν στο καινούργιο της σπίτι. Το μέλλον της πλέον φαινόταν λαμπρό.

Αλλά ένα πρωινό του Μαρτίου του 2017, η Peanut άρχισε να συμπεριφέρεται πολύ παράξενα. Η οικογένειά της παρατήρησε πως ήταν πολύ ταραγμένη και δεν μπορούσαν να την ηρεμήσουν. Βγήκε έξω από το σπίτι τρέχοντας, γρατζουνώντας την πόρτα για να βγει. Χωρίς να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, οι ιδιοκτήτες της την άφησαν να βγει έξω.


Την ακολούθησαν όσο πιο γρήγορα γινόταν. Την είδαν να πηγαίνει και να στέκεται μπροστά στην λάσπη κοιτώντας κάτι στο χώμα. Όταν κοίταξαν κάτω, δεν πίστευαν στα μάτια τους – υπήρχε ένα γυμνό 3χρονο κουλουριασμένο στο κάτω μέρος μίας τάφρου.

Κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και μετέφεραν το κορίτσι στο σπίτι τους. Όταν τελικά είχε διαφύγει τον κίνδυνο το κορίτσι, οι ιδιοκτήτες του σκυλιού έστειλαν ένα συγκινητικό μήνυμα στο Delta Animal Shelter:

«Αγαπητό καταφύγιο,
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μία ιστορία για να σας δείξω πόσο υπέροχη έχει γίνει η μικρή μας Peanut! Είναι μία πραγματική ευλογία για την οικογένειά μας και την λατρεύουμε. Όπως ξέρετε, το παρελθόν της ήταν πολύ δύσκολο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που την έχουμε στο σπίτι και της δίνουμε την αγάπη που της αξίζει. Ωστόσο, νομίζω πως ακόμα έχει την 6η αίσθηση.


Σήμερα, η Peanut έσωσε την ζωή ενός 3χρονου κοριτσιού. Είχε αρχίσει να τρελαίνεται και έτρεχε συνεχώς πάνω και κάτω τις σκάλες γαβγίζοντας. Μετά, πήγε στον άντρα μου που δούλευε στο γκαράζ και άρχισε να φωνάζει προς το μέρος του και φαινόταν πως ήθελε να βγει έξω.

Εκείνος την άφησε να βγει έξω και άρχισε να τρέχει στο λιβάδι με όλη της την ταχύτητα. Ο άντρας μου την ακολούθησε και είδε ένα γυμνό 3χρονο κορίτσι να είναι κουλουριασμένο σαν μπάλα. Την πήρε, της έδωσε το πουκάμισό του και την έφερε μέσα στο σπίτι. Κάλεσε ασθενοφόρο και ανέφερε αμέσως το περιστατικό.

Χάρις το σκυλί, το μικρό κορίτσι σώθηκε και έχει μία δεύτερη ευκαιρία στην ζωή. Δεν μπορούμε να περιγράψουμε πόσο τυχεροί νιώθουμε που υπάρχει η Peanut στην ζωή μας. Είναι κομμάτι της οικογένειάς μας τώρα και σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι ευθύνεστε εσείς γι’αυτό. Σας ευχαριστούμε.»

Το νεαρό κορίτσι τα πάει μια χαρά και μένει με τις κοινωνικές υπηρεσίες μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Δείτε μία αναφορά στην ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:
Όσο για την Peanut, κανείς δεν ξέρει πώς ένιωσε τον κίνδυνο. Κάποιοι θεωρούν πως το παρελθόν της την κάνει ευαίσθητη στα βάσανα των άλλων. Όπως και να’χει, το κορίτσι θα την ευγνωμονεί για πάντα.

Καλή δουλειά, Peanut! Είσαι ένα πολύ ιδιαίτερο σκυλί!

Credit: hefty.co

Πηγή: fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: