«Συγγνώμη» ζητά ο ΣΚΑΪ για τους υπαινιγμούς του Μπογδάνου κατά Τσίπρα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Ιουλίου 05, 2017

«Συγγνώμη» ζητά ο ΣΚΑΪ για τους υπαινιγμούς του Μπογδάνου κατά Τσίπρα


Συγγνώμη ζήτησε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ μετά από σχόλια του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην εκπομπή του. Μιλώντας για τις φωτιές στη Μάνη και τις καταστροφές που έχουν προκληθεί εκεί, ο δημοσιογράφος έκανε μία σύνδεση μεταξύ των ατόμων που έκαναν την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε συγκεκριμένα πως «όσον αφορά στην επίσκεψη που ορισμένοι θέλουν από κυβερνητικούς αξιωματούχους, να σου πω ότι είναι ένα μήνα και μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού, κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Να του πει "είστε καλά;", "χρειάζεστε κάτι;" ή τελοσπάντων ως πρωθυπουργός σε πρωθυπουργό, οπότε τώρα θέλουν οι άλλοι να κατέβει άνθρωπος σε αυτούς που καίγονται;».


O τηλεοπτικός σταθμός τοποθετήθηκε για το περιστατικό με μία σκληρή ανακοίνωση:

«Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: