Η πολυαγαπημένη σειρά «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι» ξανά στις οθόνες μας! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2017

Η πολυαγαπημένη σειρά «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι» ξανά στις οθόνες μας!

 Στους τηλεοπτικούς δέκτες επιστρέφει η σειρά του 1974 «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι».
Η οικογενειακή σειρά θα ξαναπροβληθεί μέσω της δημόσιας τηλεόρασης.
 Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου της ΕΡΤ2:

Η αξέχαστη οικογενειακή σειρά, παραγωγής 1974-1983, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 1975 και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, επιστρέφει στη συχνότητα της ΕΡΤ2.

 Η σειρά, βασισμένη στα ομώνυμα αυτοβιογραφικά βιβλία της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ και γυρισμένη στην αμερικανική Δύση, καταγράφει την καθημερινότητα μιας πολυμελούς αγροτικής οικογένειας του 1880.

Δείτε εδω όλα τα επεισόδια: Little House on the Prairie / Το μικρό σπίτι στο Λιβάδι 

Υπόθεση: Ύστερα από μακροχρόνια αναζήτηση, οι Ίνγκαλς εγκαθίστανται σε μια μικρή φάρμα έξω από το Γουόλνατ Γκρόουβ της Μινεσότα. Η ζωή στην αραιοκατοικημένη περιοχή είναι γεμάτη εκπλήξεις και η επιβίωση απαιτεί σκληρή δουλειά απ’ όλα τα μέλη της οικογένειας. Ως γνήσιοι πιονιέροι, οι Ίνγκαλς έρχονται αντιμέτωποι με ξηρασίες, καμένες σοδειές κι επιδρομές από ακρίδες. Παρ’ όλα αυτά, καταφέρνουν να επιβιώσουν και να ευημερήσουν.
Την ιστορία αφηγείται η δευτερότοκη Λόρα (Μελίσα Γκίλμπερτ), που φοιτά στο σχολείο της περιοχής και γίνεται δασκάλα στα δεκαπέντε της χρόνια. Πολύ αργότερα, η οικογένεια μετοικεί σε μια ολοκαίνουργια πόλη στην περιοχή της Ντακότα – «κάπου στο τέλος της σιδηροδρομικής γραμμής». Εκεί, η Μέρι (Μελίσα Σου Άντερσον), η μεγάλη κόρη της οικογένειας, που έχει χάσει την όρασή της, θα φοιτήσει σε σχολή τυφλών. Και η Λόρα θα γνωρίσει τον μελλοντικό σύζυγό της, τον Αλμάντσο Ουάιλντερ.

Η σειρά ξεκινάει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 15:00.. συντονιστείτε.. και από Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, διπλό επεισόδιο καθημερινά στην ΕΡΤ2.

Δείτε εδω όλα τα επεισόδια: Little House on the Prairie / Το μικρό σπίτι στο Λιβάδι 


Δεν υπάρχουν σχόλια: