8 Πράγματα Που Δεν Ήξερες Για Το «Τόλμη Και Γοητεία» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2016

8 Πράγματα Που Δεν Ήξερες Για Το «Τόλμη Και Γοητεία»


Μάθε καλύτερα μία από τις πιο θρυλικές σαπουνόπερες στον κόσμο!

 24 χρόνια στον αέρα, πάνω από 6.000 επεισόδια, αμέτρητα βραβεία, εκατοντάδες γάμοι και διαζύγια, εκατοντάδες χιλιάδες εισαγωγές σε νοσοκομεία, μηνύσεις, ίντριγκες, παιδιά, εγγόνια…

Τελικά, πόσο καλά γνωρίζεις την αγαπημένη σειρά εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο;
 1. Θυμάσαι την Καρολάιν; Όλοι είχαμε μείνει στο ότι πέθανε από λευχαιμία. Όμως τελικά γύρισε στο «Τόλμη και Γοητεία» αρχικά ως άγγελος και μετά ως η δίδυμη αδερφή του εαυτού της.
2. Από το θρυλικό σήριαλ έχουν περάσει πολλοί ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων και ο «δικός μας» Constantine Maroulis
3. Άραγε, πόσες φορές έχει παντρευτεί ο Ριτζ την Μπρουκ και τη Λόγκαν; Και ποιος είναι παιδί ποιανού; Δες όλη την ιστορία εδώ.
 4. Ο Ρον Μος, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Ριτζ, είναι μόλις 12 χρόνια μικρότερος από τον Τζον Μακ Κουκ που υποδύεται τον πατέρα του, Έρικ Φόρεστερ.
5. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Κλαρκ Γκάρισον, ονόματι Ντάνιελ Μακ Βίκαρ, έχει συμπρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων και με τη Τζίνα Λολομπριτζίτα αλλά και με τον Χρήστο Πολίτη, αφού είχε εμφανιστεί σε μερικά επεισόδια της «Λάμψης» του Νίκου Φώσκολου.

 6. Τη χώρα μας έχουν επισκεφτεί ο Ρον Μος (Ριτζ), ο Τζον Μακ Κουκ (Έρικ Φόρεστερ) αλλά και ο Ντάνιελ Μακ Βίκαρ (Κλάρκ Γκάρισον) με την Κάθριν Κέλι Λανγκ (Μπρουκ Λόγκαν) που παρουσίασαν τα καλλιστεία Μις Ευρώπη 1992. Δείτεεδώ το βίντεο.
7. Η Κάθριν Κέλι Λανγκ είχε κάνει και διαφήμιση αρώματος στη χώρα μας. Δείτε το εδώ
8. Ο Ρον Μος, ο τηλεοπτικός Ριτζ, έπαιζε το μπάσο και έκανε τα δέυτερα φωνητικά στους "The Player" που είχαν το χιτάκι «Baby Come Back»

 Εδώ, η πρώτη φορά που γνώρισε ο Ριτζ τη Μπρουκ.
 Άλλος ένας επικός τσακωμός μεταξύ Στέφανι Φόρεστερ και Μπρουκ Λόγκαν. Η Μπρουκ είναι σίγουρη πως η Στέφανι προσποιήθηκε καρδιακή προσβολή για να προλάβει ο Ριτζ να (ξανα)παντρευτεί την Τέιλορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add