Με τραίνο για σκι - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2016

Με τραίνο για σκι


Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τα γρήγορα και άνετα τραίνα της, με τα πολυάριθμα δρομολόγιά της και με τις εκπληκτικές προσφορές των εισιτηρίων της δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις των χειμερινών σπορ να έχουν οικονομική και εύκολη πρόσβαση στα δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας.

Το γνωστό χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν (Βόρας) στην Πέλλα έχει μεγάλη περίοδο χιονιού και διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Εκεί, οι σκιέρ μπορούν να βιώσουν την ικανοποίηση που προσφέρει το άθλημα σε χιονοδρομικές πίστες ιδανικές για κάθε βαθμό δυσκολίας, ενώ οι λάτρεις του χιονιού μπορούν να δοκιμάσουν μια βόλτα με snowmobile ή έλκηθρο. Για όσους απλώς αγαπούν ν’ αγναντεύουν τον ορίζοντα, το Καϊμάκτσαλαν προσφέρει τέλεια θέα ως τον Θερμαϊκό, μαζί μ’ έναν καυτό απολαυστικό καφέ στο σαλέ του. O πλησιέστερος σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται στην Άρνισσα.

Στις πλαγιές του Βερμίου βρίσκεται το χιονοδρομικό του Σελίου. Πρωτολειτούργησε το 1934, όταν έγιναν εκεί οι πρώτοι Πανελλήνιοι Αγώνες Xιονοδρομίας. Οι πολλαπλές πίστες, οι άριστες συνθήκες χιονιού και ο άρτιος εξοπλισμός το καθιστούν ένα από τα δημοφιλέστερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας. Η κορυφή του βουνού αγγίζει τα 1.900 μέτρα και ο ελεύθερος ορίζοντας προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα προς τον χιονισμένο Όλυμπο. Η περιοχή είναι εύκολα προσβάσιμη από τη Βέροια και τη Νάουσα, ενώ ο πιο κοντινός σταθμός είναι αυτός της Βέροιας.

Το χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια» βρίσκεται, επίσης, στο Βέρμιο. Διαθέτει σύστημα τεχνητής χιόνωσης, εξασφαλίζοντας ποιοτικό χιόνι σ” όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. O πλησιέστερος σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται στη Νάουσα.

Το Πισοδέρι είναι ένα σύγχρονο χιονοδρομικό με πολλούς αναβατήρες και πίστες. Διαθέτει 10 πίστες ολυμπιακών προδιαγραφών που εξυπηρετούν όλες τις κατηγορίες των σκιέρ και snowboarders. O σταθμός της Φλώρινας είναι ο πιο κοντινός.

Οι επιβάτες της TRAINOSE μπορούν να εξασφαλίσουν σημαντική ουσιαστική έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου, κάνοντας χρήση της online υπηρεσίας συσσώρευσης και εξαργύρωσης πόντωνTrainoseRewards με την αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: