Ο νέος πρωθυπουργός της Αυστραλίας που αναγνώρισε τη Γενοκτονία - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2015

Ο νέος πρωθυπουργός της Αυστραλίας που αναγνώρισε τη Γενοκτονία


Έναν ισχυρό σύμμαχο φαίνεται ότι αποκτά ο Ποντιακός Ελληνισμός, μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Αυστραλία! Ο νέος πρωθυπουργός της Αυστραλίας Μάλκολμ Τέρνμπουλ έχει ταχθεί στο παρελθόν υπέρ της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων, των Αρμενίων, των Ασσυρίων, των Χαλδαίων και γενικότερα των Χριστιανών της Μέσης Ανατολής. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάλκολμ Τέρνμπουλ είναι ο πολιτικός στην #Αυστραλία με τις περισσότερες γνώσεις για την αρχαία Ελλάδα. Έχει διδαχθεί Αρχαία Ελληνικά και κατέχει εξαιρετικά καλά το Μακεδονικό ζήτημα.
Δείτε στο παρακάτω #video, την ιστορικότατη ομιλία του νέου πρωθυπουργού της Αυστραλίας, στην αίθουσα των Αντιπροσώπων του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου στην Καμπέρα. Εκείνη τη βραδιά ο τότε βουλευτής και νυν πρωθυπουργός της Αυστραλίας είχε χαρακτηρίσει τις Γενοκτονίες των Χριστιανικών πληθυσμών από τους Οθωμανούς, ως ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας. Eίχε τονίσει πως είναι ένα ιστορικό γεγονός, που «πρέπει να το παραδεχτούμε και να το αναγνωρίσουμε γι’ αυτό που είναι».

 Ήδη, μια από τις πρώτες κινήσεις του Τέρνμπουλ κρίνεται σημαντική για τον Ελληνισμό. Τοποθέτησε Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου τον Ελληνικής καταγωγής Γερουσιαστή, Αθανάσιο Συνοδινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add