Αποκλειστική ιστορία: Η ιστορία ενός Αλβανού, όπως θα έλεγαν πολλοί Έλληνες, ή ενός Ανθρώπου !! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015

Αποκλειστική ιστορία: Η ιστορία ενός Αλβανού, όπως θα έλεγαν πολλοί Έλληνες, ή ενός Ανθρώπου !!

Γνώρισα έναν "Αλβανό" όπως τους αποκαλούν πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες, ο οποίος παρ'ολίγον να χάσει το παιδί του σε τροχαίο. Ο γιος του μπήκε για πολύ καιρό στην εντατική. Η γυναίκα του κυρίου τρελάθηκε, όπως καταλαβαίνετε, γιατί το παιδί της ήταν σε κώμα.
Ένα βράδυ, εκεί που ο "Αλβανός" κοιμόταν, είδε στον ύπνο του ότι είναι σε έναν χώρο με λεύκες και πολύ πράσινο και ξαφνικά βλέπει πολλές ασπροντυμένες μορφές, έναν άντρα με μούσι και μια γυναίκα δίπλα του. Ο άντρας τον ρωτάει : "Γιατί είσαι στεναχωρημένος ;" και ο κύριος απαντάει : "Το παιδί μου είναι στην εντατική και κινδυνεύει". "Θες να γίνει καλά ;" ρωτάει ο άντρας με το μούσι. "Φυσικά!. Το ρωτάς ;" λέει εκείνος. "Τότε, θα γίνει καλά, μην φοβάσαι". Καθώς απομακρυνόταν από εκείνο τον πανέμορφο χώρο, η γυναίκα που ήταν δίπλα στον άντρα τον διαβεβαίωνε ότι όλα θα γίνουν, όπως του είπε ο άντρας.
Σημειωτέον, ότι ο κύριος ήταν άθεος. Δεν είχε ακούσει ποτέ για Χριστό. 
Σε λίγο ο κύριος συναντάει έναν φίλο του υδραυλικό, του λέει τα σχετικά με τον γιο του και ο υδραυλικός του προτείνει να πάρουν τηλέφωνο τον πατέρα Χρυσόστομο κάτω στην Ιερουσαλήμ να προσευχηθεί για το παιδί του. Όντως το κάνουν και πατήρ Χρυσόστομος λέει : "Βέβαια, το παιδί δεν είναι ορθόδοξο. Θα γίνει όμως. Την Κυριακή θα ξυπνήσει". 
Όντως, την Κυριακή που ερχόταν το παιδί ξύπνησε και ενώ ήταν να πεθάνει, έγινε άμεσα καλά και όλη η οικογένεια βαπτίστηκε και ανήκει στην ορθόδοξη εκκλησία. 
Παρόμοια ιστορία άκουσα και πέρσυ τέτοια εποχή όπου ο Χριστός μας εμφανίστηκε σε μια γυναίκα από την Αλβανία. 
Αυτά... Απλά, ήθελα να μοιραστώ κάτι για τους "Αλβανούς" στους ορθόδοξους...

...ευχαριστώ τη φίλη μου, Ιωάννα Κ.
 δείτε την αρχική μας σελίδα εδώ: Magazino1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add