12 ζωδιακά τέρατα. Δημιουργός: Damon Hellandbrand - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Αυγούστου 16, 2015

12 ζωδιακά τέρατα. Δημιουργός: Damon Hellandbrand

Ορισμένοι χαρακτήρες έχουν περάσει εδώ και αιώνες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να επαναπροσδιοριστούν. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Damon Hellandbrand που εδρεύει στις ΗΠΑ αποφάσισε να αναστρέψει τους σύγχρονους χαρακτήρες που συνδέονται με κάθε ζώδιο, μετατρέποντας τα σε τερατώδη πλάσματα από τους τρομακτικούς εφιάλτες σας.

Το Hellandbrand χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό σχεδίων, ακουαρέλα και ψηφιακά προγράμματα απεικόνισης για να φέρει την τέχνη του στη ζωή. Σε μια συνέντευξη με τον Bored Panda Hellandbrand αποκάλυψε: «Έχω μια συμπάθεια για οτιδήποτε σχετίζεται με φαντασίωση ή ο, τιδήποτε δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, και η μυθολογία σίγουρα έχει αυτό σε φλυαρία».

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τα 12 ζώδια που ξαναγεννήθηκαν σαν φρικιαστικά τέρατα φαντασμένα από τον Damon Hellandbrand.
Κριός

Ο Κριός συμβολίζεται από το Ram και λέγεται ότι αντιπροσωπεύει μια ομάδα γεννημένων ηγετών με ζωντανές, ατρόμητες ιδιότητες.
Ο Hellandbrand χρησιμοποίησε τις γνώσεις του για κάθε ζώδιο για να επηρεάσει το τελικό προϊόν. "Βασικά πήρα ό, τι ήξερα τα σημάδια που παριστάνονταν από την άποψη του ονόματός τους (δηλαδή καρκίνος = καβούρι, λιοντάρι = λιοντάρι, ιχθείς = ψάρι κλπ.) Και προχώρησε να τα απεικονίσει ως υβρίδια ανθρώπων / ζώων".
Ταύρος

Ο Ταύρος αντιπροσωπεύεται από τον ταύρο και αντιπροσωπεύει δύναμη, αντοχή, δύναμη και ανδρισμό.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος , που εκπροσωπείται από το The Twins, λέγεται ότι σηματοδοτεί νοημοσύνη, επικοινωνία και ικανότητα να εκφράσει τον εαυτό του πλήρως.

Καρκίνος

Το καβούρι αντιπροσωπεύει τον καρκίνο , αυτό το σημάδι νερού λέγεται ότι είναι πολύ συναισθηματικό, φροντίδα, γενναιόδωρη, και διαισθητική.


Ο Hellandbrand χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους για να δημιουργήσει το τελικό του προϊόν. Αυτή η συγκεκριμένη εικόνα δημιουργήθηκε με μαύρο και άσπρο μολύβι σε χαρτί, το οποίο στη συνέχεια σαρώθηκε σε πρόγραμμα σχεδίασης / ζωγραφικής γνωστό ως Corel Painter. Χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα, ο Hellandbrand πρόσθεσε τις τελευταίες πινελιές του.
Λέων

Το Λιοντάρι αντιπροσωπεύει τον Λέοντα , ένα σημάδι που θεωρείται δυναμικό, λαμπερό, κίνητρο και ενεργητικό όπως ο ήλιος.

Παρθένος

Η Παρθένος αντιπροσωπεύει Παρθένο . Ως το έκτο σημάδι, ο Βίργος λέγεται ότι είναι αγάπης, συμπαθητικός και πιστός τελειομανής που είναι γνωστός ότι αντιδρά υπερβολικά και εύκολα δημιουργεί διάθεση.
ΖΥΓΟΣ

Οι Κλίμακες συμβολίζουν το Ζυγό , ένα σημάδι που λέγεται ότι αντιπροσωπεύει το στοιχείο του αέρα ή μάλλον τη διάνοια.


Σκορπιός

Ο Σκορπιός συμβολίζει τον Σκορπιό . Αυτό το σήμα σταθερού νερού (πάγου) λέγεται ότι είναι μαγνητικό, καθορισμένο και σέξι!


Ο Hellandbrand είχε πάντα εμμονή με την τέχνη, ως παιδί που θα περάσει ατελείωτες ώρες εργασίας για να αναδημιουργήσει την τέχνη από τον Walt Disney. Ως παιδί καλλιτέχνες όπως ο Μπόρις Βαλέχο, ο Φρανκ Φρατζέτα και ο Ράλφ ΜακΚουάρ, ενέπνευσαν τον Ελλάντμπραντ. Σήμερα ενδιαφέρεται για όλους τους τύπους της τέχνης, "από τους μεγάλους δασκάλους του παρελθόντος μέχρι τους σημερινούς δασκάλους του παρόντος, καθώς και τα εκπληκτικά έργα της φύσης της μητέρας!"
Τοξότης

Ο Κένταυρος είναι το σύμβολο του Ζωδιακού για τον Τοξότη . Ο μισός άνδρας, η μισό-άλογο, αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Δία και γι 'αυτό λέγεται ότι είναι ένα από τα πιο εύθυμα σημάδια όλων.


Στην επίσημη ιστοσελίδα του Hellandbrand περιγράφει τη γενική καλλιτεχνική του διαδικασία σε 6 διαφορετικά βήματα:

1. Έρχεται με μια δροσερή ιδέα να σχεδιάσει.

2. Αρχίζει να εργάζεται σε μερικά διαφορετικά σκίτσα και στη συνέχεια επιλέγει το σχέδιο που αντιπροσωπεύει καλύτερα τη δημιουργία μέσα στο μυαλό του.

3. Στη συνέχεια πηγαίνει να δουλέψει για το επιλεγμένο κομμάτι του, το οποίο λέει συνήθως δεν καταλήγουν να δουλεύουν.

4. Και έτσι επανέρχεται στο βήμα 2 και αρχίζει και πάλι στο βήμα 3.

5. Χρησιμοποιεί μολύβι, ακουαρέλα, κάρβουνο ή οποιοδήποτε καλλιτεχνικό μέσο που αισθάνεται εμπνευσμένο από τη χρήση.

6. Τέλος, μεταφέρει τα σχέδια του σε Corel Painter για να προσθέσει τελειώματα και να φέρει τα έργα τέχνης του στο πλήρες δυναμικό του.
Αιγόκερως

Το ζώδιο για τον Αιγόκερω είναι η αίγα. Οι Αιγόκεροι λέγεται ότι είναι πρακτικοί, φιλόδοξοι και υποβαθμισμένοι.
Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το σύμβολο του Υδροχόου , μιας ομάδας ανεξάρτητων, ελεύθερων ανθρώπων σκέψης.
Ιχθύες

Το ψάρι είναι το σύμβολο για τους Ιχθείς , ένα σημάδι που θεωρείται ως το πιο ώριμο και πνευματικά αναπτυγμένο σημάδι όλων.


Ο Hellandbrand λέει ότι εργάστηκε περισσότερο από τη φαντασία του από την πραγματική μυθολογική έρευνα. Ως αποτέλεσμα, παραδέχεται ότι έχει πάρει πολλά σχόλια που επικρίνουν την ακρίβεια του φοβερού ζωγραφικού έργου του. Λέει, "... δεν χρειάζεται να πω ότι θα κάνω μερικά νέα κομμάτια για να εξαγοράσω τον εαυτό μου".

Δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τι έρχεται με το επόμενο!

Φωτογραφία Credits: dhellandbrand.com , DeviantArt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add