Noemi Realforte: Η 14χρονη που άφησε άφωνους τους πάντες με την φωνή της #igt - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023

Noemi Realforte: Η 14χρονη που άφησε άφωνους τους πάντες με την φωνή της #igt


Η Noemi Realforte, μια 14χρονη κοπέλα, άφησε όλους άφωνους με την εκπληκτική της ερμηνεία του εμβληματικού τραγουδιού "Nessun dorma" (Nessun dorma είναι περίφημη άρια για τενόρο από την όπερα Τουραντό του Τζάκομο Πουτσίνι). Η Mara Maionchi εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ που χτύπησε το GOLDEN BUZZER, στέλνοντας την Noemi κατευθείαν στον επόμενο γύρο. Το κοινό συγκινήθηκε τόσο πολύ που της χάρισε standing ovation.

Συγκινημένη και δύσπιστη και η Mara Maionchi , η οποία έχει ακούσει πολλές φωνές στη δισκογραφική της καριέρα. Έτσι, χωρίς δισταγμό, πάτησε το Golden Buzzer δίνοντας στη Noemi άμεση πρόσβαση στην τελική φάση του Italia's Got Talent. Κοινό και κριτές δεν περίμεναν αυτή την κίνηση, αλλα με το αινιγματικό βλέμμα της Mara  καταλάβαμε πως θα δώσει το χρυσό εισητήριο στο κορίτσι. Το κορλιτσι κατευθύνθηκε προς την επιτροπή να ευχαριστήσει την κριτή, ενώ συγκινημένος ο πατέρας της αγκάλιασε την κόρη του. Το βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο μέσα σε λίγες μόνο ώρες, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές και ενθουσιώδη σχόλια.

Το επιτυχημένο σόου ταλέντου "Italia's Got Talent" είναι μια παραγωγή Disney+ Original που παράγεται από την Fremantle Italia και θα είναι διαθέσιμο στην Ιταλία από 1η Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στην υπηρεσία streaming, με νέα επεισόδια διαθέσιμα κάθε εβδομάδα.Το Got Talent είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σόου ταλέντου στον κόσμο και η ιταλική έκδοση θα είναι η πρώτη στην Ευρώπη που θα είναι διαθέσιμη σε μια υπηρεσία streaming που παράγεται από την Fremantle Italia.

Φέτος, η τραγουδίστρια Elettra Lamborghini και ο Khaby Lame, ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος σταρ των social media, θα είναι οι νέοι κριτές της εκπομπής μαζί με τους αγαπημένους του κοινού Mara Maionchi, και τον ηθοποιό /κωμικό Frank Matano.

1 σχόλιο:

Natalie είπε...

It was amazing. Bravissimo Bela

add