Σταματήστε να ασχολείστε με την Έλλειψη των Χρημάτων - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Απριλίου 10, 2023

Σταματήστε να ασχολείστε με την Έλλειψη των Χρημάτων


Της Βικτώριας Καρυπίδου 
Ενα σημαντικό ζήτημα στο οποίο αξίζει να επικεντρωθούμε, αν θέλουμε να αρχίσουμε να βλέπουμε την πολυπόθητη αφθονία χρημάτων στη ζωή μας είναι το ακόλουθο: Σταματήστε να ασχολείσθε με την έλλειψη χρημάτων. Όσο εστιάζετε σ’ αυτή, τόσο αυτή θα αυξάνεται μέσα στην καθημερινότητά σας. Η απουσία ή η παρουσία αυτών στην ζωή σας εξαρτάται από την πεποίθηση, συμπεριφορά που έχετε γύρω από τα χρήματα, ποιά συχνότητα εκπέμπετε όταν έρχεται η στιγμή να σκεφτείτε, νιώσετε ή εκφράσετε κάτι που σχετίζεται με αυτά. Εάν θέλετε να πάμε ακόμα πιο βαθιά μέσα ρωτήστε τον εαυτο σας, από ποιο μέρος της συνειδητότητάς σας διαχειρίζεστε στην ζωή σας την ενέργεια χρημάτων; από την Συνειδητότητα Ευημερίας ή την Συνειδητότητα συρρίκνωσης/ελλειψης;;;

Συνειδητότητα συρρίκνωσης/έλλειψης 
Χαρακτηριστικά, ένας άνθρωπος ζεί μέσα από την συνειδητότητα συρρίκνωσης όταν εστιάζεται μονίμως σε αυτο που δεν έχει και του λείπει για να είναι ευτυχής (υγεία, χρήματα, σχέσεις, ιδέες, εργασία, φίλοι, σπίτι κτλ). Αρχικά, καθώς εστιάζεται και διακρίνει εκείνο που του/της λείπει αυτομάτως δηλώνει ελλειμματικός, με αποτέλεσμα να φράζει τον κύκλο της ενέργειας. Έτσι, την ώρα που εκείνη έρχεται στο πεδίο για να προσφέρει/υλοποιήσει/εξυπηρετήσει/διεκολύνει, δεν συναντά την ανάλογη δονητική συχνότητα για να κουμπώσει (διότι ο άνθρωπος είναι απασχολημένος να εκπέμπει την ανέχεια). Ως αποτέλεσμα, η ενέργεια πηγαίνει αλλού και εσύ μένεις να υλοποιείς καταστάσεις, εμπειρίες που καθρεφτίζουν την συρρίκνωση. 

Ουσιαστικά επιβεβαιώνεις/δηλώνεις στο Σύμπαν τα όρια της συρρικνωμένης σου συνειδητότητας/αντίληψης και βλέπεις/λειτουργεις μέσα απο αυτα τα όρια (π.χ. φόβος, απελπισία, θυματοποίηση) και έχεις κλεισει οποιοδήποτε ενδεχόμενο ύπαρξης άλλων ιδεών, λύσεων ή εσωτερικής διάθεσης όπου αυτο που φαινομενικά σου λείπει ήδη υπάρχει. Πάμε να κάνουμε το πρώτο βήμα σταματώντας να ασχολούμαστε με την έλλεψη χρημάτων αλλά με την ύπαρξη ευημερίας αυτών και όλων όσων χρειαζόμαστε μεταβαίνοντας στην εξίσου δική μας δυναμική και δικαίωμα και αλήθεια …….στην Συνειδητότητα Ευημερίας. 

Συνειδητότητα Ευημερίας 
Χαρακτηριστικά, ένας άνθρωπος που ζει μέσα από την Συνειδητότητα Ευημερίας – τσεκάρει και εστιάζει πάντα την προσοχή του σε θετικές σκέψεις, εικόνες και συναίσθηματα, στην διευρυμένη ενέργεια μέσα του, η οποία με την σειρά σταδιακά παράγει/δημιουργεί ευημερία, σε όλους τους τομείς. Ο άνθρωπος που έχει μεταφερεί εσωτερικά από την συρρίκνωση στην διεύρυνση, έχει αποδεχτεί και υιοθετήσει την αρχή της μάκρο-συνειδητότητας η οποία είναι– ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ. Γνωρίζει πως ο λόγος του ‘παντρεμένος’ με αληθινό συναίσθημα είναι ένα Δυνατό Μέσω\ο Υλοποίησης γι’αυτό και δηλώνει τι επιθυμεί. Εκφράζετε τις προσθέσεις σας σχετικά με το τι θέλετε να βιώνετε στη ζωή σας με την εσωτερική εμπιστοσύνη και βεβαιότητα πως αυτό που ζητάτε και είναι για το Ανώτερο Καλό σας, έχει ήδη υλοποιηθει. Σίγουρα, μέσα σε κάποιες από αυτές τις προθέσεις, έχετε δηλώσει ότι θέλετε την οικονομική σας ευημερία, την αφθονία και την πολυτέλεια που σας αξίζει. Το μόνο που μένει λοιπόν είναι απλά να επιτρέψετε στο θαύμα να εισέλθει στη ζωή σας. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις ανθρώπων που αυτή την εποχή, βιώνουν πάρα πολύ έντονα μία μετάβαση από την πρότερή τους κατάσταση της έλλειψης στη νέα, όπου αποφασίζουν να επιτρέψουν την αφθονία στη ζωή τους. Είναι πολύ πιθανόν να περνάνε κάποια χ σημεία παύσης, όπου είναι κατάλληλο να μην κάνουν τίποτα. Αν αυτή είναι και η δική σας κατάσταση, αφήστε μια-δυο μέρες αυτό να βιωθεί μέσα σας. Δεν χρειάζεται όμως να κολλήσετε εκεί, θυμηθείτε πως αποχαιρετάτε το συρρικνωμένο μέρος του Εαυτού σας, και να μείνετε περισσότερο. 

Βρείτε τη δύναμη που έχετε μέσα σας και μπείτε ξανά στη διαδικασία της τελετουργίας με τις προθέσεις και την ενεργοποίηση της Συνειδητότητας της Ευημερίας. Όλα είναι κατάλληλα σας λέω αγαπημένοι μου, τόσο η παύση, όσο και η νέα κατάσταση δημιουργίας μετά από αυτή. Τώρα είναι αυτή η περίοδος, απλά μην βουλιάξετε πολύ, μην αφήνετε αυτές οι μαύρες νύχτες της ψυχής, όπως τις ονομάζουμε, να κατακλύσουν όλο σας το περιβάλλον και το είναι σας. Μην κλείνεστε, αποδεχθείτε απλά ότι υπάρχει και ότι είναι μία ιερή στιγμή που ο Εαυτός σας βιώνει την απελευθέρωση. Παρατηρήστε το και μετά μπείτε σ’ αυτή την ενέργεια και σ’ αυτή την δράση. Όσο περισσότερο βρίσκεστε με τον εαυτό σας, τόσο το καλύτερο. 

Έχουμε τόσο έντονο πεδίο, που όλο και λιγότερο θα υπάρχουν στη ζωή μας αυτές οι μαύρες νύχτες της ψυχής. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που είναι καλό να μπορούμε με συνείδηση και επίγνωση να τις βιώνουμε κι αυτές, όταν παρουσιάζονται. Αυτή η διαδικασία λειτουργεί και βιώνεται σε κάθε τομέα της ζωής μας, τον οποίο μέχρι σήμερα μπορεί να βιώναμε από ένα χαμηλότερο δονητικά επίπεδο. Έτσι λοιπόν λειτουργεί κι ο τομέας της ευημερίας. Σε κάθε κατάσταση, ό,τι και να βιώνετε, όσο σκοτεινό κι αν είναι το συναίσθημα που μπορεί να σας παρουσιάζεται, ας θυμάστε ότι είναι από την πρότερη κατάσταση της έλλειψης εμπιστοσύνης εκεί όπου τίποτα δε θεωρούσατε ότι είναι δυνατό. Απλά δώστε τον χρόνο να εκδηλωθεί μπροστά σας αυτό που αποφασίσατε να εκδηλώνεται από εδώ και πέρα στη ζωή σας. Εφόσον το επιλέξετε, αυτό δε θα είναι τίποτα λιγότερο από μία κατάσταση απόλυτης ευημερίας κι αφθονίας χρημάτων και πλούσιων εμπειριών. Κι έτσι είναι! 

Πηγή: anagenis.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add