Συγκίνηση για το «μαύρο» στο Μega: «Θα το δούμε όλοι μαζί τα μεσάνυχτα» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Οκτωβρίου 24, 2018

Συγκίνηση για το «μαύρο» στο Μega: «Θα το δούμε όλοι μαζί τα μεσάνυχτα»

Πέφτει "μαύρο" στο Mega με τους εργαζομένους να μιλούν για το τέλος του Μεγάλου Καναλιού


Οριστικό φαίνεται ότι είναι το «μαύρο» που πέφτει στο Mega καθώς όπως αναφέρουν εργαζόμενοι του Μεγάλου καναλιού τα μεσάνυχτα θα διακοπεί το σήμα. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά «πέταξαν στα σκουπίδια το παρελθόν πολλών, όσων μεγάλωσαν με το πρώτο ιδιωτικό ελληνικό κανάλι», ενώ επιρρίπτουν ευθύνες στους μετόχους. 

Στην ανάρτησή τους οι εργαζόμενοι του Μega αναφέρουν:

«Οριστικοί τίτλοι τέλους στο MEGA; Αφιερώστε μας μερικά λεπτά διαβάζοντας τα παρακάτω.

Θα το δούμε όλοι μαζί απόψε μετά τα μεσάνυχτα, στις 3 πρώτες πρωινές ώρες αυτό. Για πάνω από 2 1/2 χρόνια οι λίγοι που απέμειναν εργαζόμενοι του MEGA έμεναν ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και βρίσκονταν σ’ ένα «ΖΩΝΤΑΝΟ-ΝΕΚΡΟ» κανάλι. Το MEGA εξέπεμπε χωρίς νέο πρόγραμμα, χωρίς ειδήσεις, χωρίς τίποτα. ΜΟΝΟ ΜΕ (Ε) ΕΛΛ. ΣΕΙΡΩΝ & ΕΚΠΟΜΠΩΝ. Αυτό όπως καταλαβαίνετε ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. Όλοι στα sites & τα blogs γράφουν το ίδιο. Ότι ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ θα υπάρχει στις τηλεοράσεις σας το MEGA.

Διότι το ΕΣΡ έχει ήδη ενημερώσει την DIGEA για να ρίξει το σήμα & να έρθει το μαύρο. Εμείς ως σελίδα Προώθησης Προγράμματος & οι άνθρωποι που απέμειναν:α) Δεν έχουμε λάβει κάποιο επίσημο χαρτί για αυτό το κακό που επέρχεται. Δεν θα θέλαμε ούτε δάκρυα να χύσουμε όπως ούτε κι εσείς οι τόσα χρόνια τηλεθεατές του, ούτε θυμό, ούτε οργή ούτε τίποτα. Καμιά μάταια μοιρολατρία. Δεν έχει πια κανένα νόημα ”να κλαίμε πάνω από χυμένο γάλα”. Το MEGA έπαψε να είναι MEGA επειδή ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ τα ”μεγάλα κεφάλια” (μέτοχοι) του. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ και δεν έχουν καμία τύψη. Πέταξαν στα σκουπίδια το παρελθόν πολλών, όσων μεγάλωσαν με το 1ο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ (20/11/1989) και σε ηλικία και σε τηλεθεάσεις. Ο Θεός βλέπει & κρίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add