"Αέρας" ο ΠΑΟΚ, 3-0 τη Ντίναμο στην Τιφλίδα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Αυγούστου 19, 2016

"Αέρας" ο ΠΑΟΚ, 3-0 τη Ντίναμο στην Τιφλίδα

 Με δύο τέρματα από κόρνερ (Μάτος, Κρέσπο) και μία γκολάρα του Περέιρα από καταπληκτική ενέργεια του Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 στην Τιφλίδα τη Ντίναμο και "αγκάλιασε" την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
 Δεν είχαν καθόλου άδικο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που τις μέρες που προηγήθηκαν του αγώνα με τη Ντίναμο Τιφλίδας στη Γεωργία χρησιμοποιούσαν ως μότο τη φράση «πάμε να καθαρίσουμε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι». Αποδείχθηκε πως είχαν εντοπίσει πολύ εύστοχα τη διαφορά δυναμικότητας που υπήρχε ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη γεωργιανή ομάδα και αυτό φάνηκε σήμερα στο στάδιο «Μπορίς Παϊχάντζε».


Για να φτάσει βέβαια στην άνετη επικράτηση (0-3) χρειάστηκε να περάσει ένα ημίχρονο στο οποίο, αν και προηγήθηκε με το γκολ αλά σέντερ φορ του Λέο Μάτος, πιέστηκε αρκετά από τους γηπεδούχους, αφού είχε επιλέξει να παίξει πολύ συντηρητικά. Στο δεύτερο μέρος, όταν ο Ίβιτς έκανε τις σωστές διορθωτικές κινήσεις (με Κάνιας αρχικά και Μπίσεσβαρ στη συνέχεια) στη μεσαία γραμμή και οι φιλοξενούμενοι έγιναν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, ήρθαν άλλα δύο όμορφα γκολ από Κρέσπο και Περέιρα (του Αργεντινού ήταν με μία λέξη καταπληκτικό) και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add